-->

17 Ocak 2024

kitaplı veya kitapsız insanlar

ilk olarak şurda başlamıştım saçmalamaya: KİTAPSIZ https://hayaterkegi.blogspot.com/2024/01/kitapsz.html

 ….ama eğer kitapçılarda falan değil de Telegram, Facebook, WhatsApp, web siteleri gibi dijital dünyada bir araya gelen çok kültürlü, en ahlaklı, her şeyin doğrusunu bilen siyah kalın çerçeveye sahip gözlükleriyle herkesi yargılayabileceğini sanan hırsızların, zerre kadar bile alınterine değer vermeyen zihinsel bilinç olarak annem gibi kadınların doğurduğu orospuçocuklarının toplandıkları gruplardakilerden biriysen ve bu kitabı da orda birbirinize attığınız Pdf’lerden okumaya başladıysan da iban numaramı veriyorum, bana hemen açıklama kısmına “kitap ücreti” yazarak bi kaç kuruş ateşle amınevladı;

iban numaram: 123456789 :)
imanıma para gönderdiysen veya kitabı, ücretini verip aldıysan okumaya devam et. Vermediysen-göndermediysen ve hâlâ okumaya devam ediyorsan da sıradaki küfür sana geliyor;
ANANI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE SİKEYİM ve sende, bizi izlerken su yürüyen kamışının baskısına dayanamayıp, ananınammının sikilişini izleyerek 33 çek OROSPUÇOCUĞU!
BABANIN SURATINI, SIRTINDA DÖLLEYEYİM KALTAK ve sende altımızdayken duyduğun boşalma iniltilerimle yerinde sarsıl, beraber boşalalım!

Ohhhşş biraz da olsa rahatladım. Ama dediğim gibi; eğer bu satırların yazılı olduğu kağıt tomarının bi araya toparlandığı kitap adlı şeyin içine sıkıştırılan alın terimin hakkını vererek aldıysan, sorun yok aşkım. Ben böyle rahatım, sende keyfine bak tatlım.

Ve şimdi her şeyi boşver, yeni sikik bir cümleye girişiyorum. Çünkü şu an bi tekrara saplanıp kalmış gibi hissediyorum; Buraya okuduğun küfürlerimden anladıysan; hayatın nasıl yaşanılması gerektiği gibi bilgilerin netliğinden yoksun biriyim. Neyi, nerede, ne zaman, ne kadar ve nasıl yapacağım bilgisi kafamda oturmadı bi türlü ve bu yüzden olsa gerek çok yanlış ve hiç çekilmemesi gereken zamanlarda büyük harflerle SİKTİR çektim insanlara.
Hiç olmadık ve en susulması gereken anlarda DAN diye “ananın ammına kadar yolun var” dedim ve arkamı dönüp uzaklarındaki bi yere gittim.
Oysa siktir çeken bensem niye gidiyordum ki?
Yani hem siktir çekip, hem giden bensem nooluyo lan, ne bu mantıksızlık ammınoğlu! Ama işte bazı şeyleri geç öğrendim ve zaten erken öğrenmek istediğimde de önümde ÇİN SEDDİ olarak dikilip durdular. Bu yüzden de yıllarca elimdeki iğneyle kuyu kazan biri olarak oyalandığımı bilmeden yaşayageldim budüne.

Elimdeki iğneyi atıp kazma almam gerektiğini ise geç anladım ve belki bi ihtimal ergen zamanlarımda lise’yi okuyup en azından temel matematik-mantık ve diğer sikik başlangıç derslerini osbirci hocalardan görseydim, yolun yarısı olan 33’ümden sonra, insanlara siktir çekmenin de bi matematiği olduğunu öğrenmek zorunda kalmazdım ama naapaalım.
Hayatım böyle geçti gitti işte amınakoyim ve açıkçası şunu da şimdi söylemem gerekki; bence bu amınakoduğumun hayatı herkese eşit davranıyor ama eşitliği ilk doğan insan bozdu ve bunu yoluna koymak imkânsız artık.

Belki bi ihtimal her şey yoluna girebilir diye Allah, sürekli eline kitap tutuşturduğu peygamberler gönderiyor fakat kimsenin de onları siklediği yok. Hatta çok inat edenlerden bazılarını çarmıha gerdik ve hatta gererken çividen tasarruf etmek için iki ayağını birleştirip tek çiviyle ayaklarını mıhladık. Bazı kitap getiren veya kitapsız gelenlerini ise taşlayarak leşini çıkardık, bi kaçını ateşte cızbız ettik ve işte bi kaçını da deli ilan ederek toplum dışına kustuk. Daha inatçı olanlarını veya bunların yolunu izleyen gerçek hakikatçıları ise türlü oyunlarımızla çamura buladık, bağlı kaldıkları kitaplarına kendi doğrularımız ve uygun gördüğümüz kurallarımızı koyup bunları tartışılmaz olarak kabullendirip hayatımızı cehenneme çevirdik.
İşin komik veya garip yanı şu ki; tüm bu yaptığımız ve yapacaklarımıza rağmen Allah bizden umut kesmiyor, kesmedi. İşte ben bunu seviyorum. Yani Allah’ın egosunun olmaması, sıfır kibirli oluşu ve daima pozitif duruşu.
Ben şahsen Allah’a, böyle olduğu için inanıyorum. Tanrılar içinde en sevdiğim olan bu allah benim favorim ve sanırım ölünceye kadar bir tek bu Allah’a inanıp ona asla ortak koşmayacağım.
Böyle olduğun için teşekkür ederim Allah’ım. Sadece sana şükreder ve sadece sana taparım. Secdelerimi kabul et Allah’ım. Sadece sana secde ederim ve elbetteki secde edilmeye layık olan da bir tek sensin. 

dev amı: https://hayaterkegi.blogspot.com/2024/01/anamn-am-ve-mulkiyet-tartsmalar.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.