-->

05 Ocak 2024

Kubilay ve Tanya veya Tanya ve Kubilay

3 Ocak Çarşamba 2024 saat 20:59 
Az önce Kubilay'ı, o güzel gülümsemesi suratında ve ben onun kucağındayken gülüşüp, onun beni alttan sikerken birbirimize kenetlenmiş olduğumuzu düşünürken otuzbir çektim ve boşalıp temizlendikten sonra geldim bu satırları yazıyorum.
Kubilay mı? 
Okulda, bilmem bu kaçıncı defadır tanıştığımız 24 yaşında, Ankara'lı ama yıllar önce ailecek buraya gelip yerleşmiş olan eski tıfıl bi güreşçi genco işte. Allah'tan ona, ilk tanışmalarımı unuttuğumu söylemişimde bi kaç gün sonraki karşılaşmalarımızın her defasında gelip tanışıyor ve ben bir kaç cümle sonra tanışmış olduğumuzu anlayıp muhabbeti batırmadan devam ettirebiliyorum.
Şerefsizin öyle tatlı bi havası varki, tanıdığımı anladıktan sonraki ilk anda, her ilk tanışmamızda da o anki kadar ondan hoşlanıyorken buluyorum kendimi. Işıl ışıl gözleri, dolgun gülümsemesi, konuşurken sağa sola yayılan sıcak vucut hareketleriyle sanki onda bana ait bi tanıdıklık var diye düşünmeden edemiyorum. Adını da bugün ancak aklımda tutabildim. Artık unutmayacağım galiba :)
Dünkü karşılaşmamızda, bizim sınıftan biri yanımdaydı ve gelip dan diye sohbetimize daldı ve işte gelişmeler devam etti. Rumasıllı ama türk tarafında yaşayan sınıf arkadaşımla konuşurken gelmişti ve bizim ne konuştuğumuzdan bağımsız sorular sorup konuşmayı devam ettirdi. Nası olduysa konuşmanın bi yerinde bana "biseksüelsin sen değil mi" dediği esnasında hemen "evet, benimle sevişir misin" dedim ve o da gülümseyerek "hayır" dedi.
"Cinsellik veya rahatsızlık vermek için değil, gerçek anlamda senden çok yüksek enerji alıyorum sanki ve sanki hemen olmasada sevişmeliyiz gibi hissediyorum. üstelik öyle salt cinsellik yaşamış olmak da değil, sana karşı başka bir şey hissediyorum" diye de devam ettim ve konuşmalarımız ara ara benim bu sevişme tekliflerimi dalga geçerek tekrarlamalarımla bölünerek de olsa devam edip gitti.
Ayrılırken "telefon numaranı verme bana, sende benimkini alıp yazma. çünkü senden hoşlanıyorum ve sanırım numaramızı alırsak sana yürümeye başlayacağım" dedim :) kahkahalarla güldük ama söylediklerimin gerçek olduğunu 3ümüzde biliyorduk ve ben ondan hoşlandığımdan eminim. üstelik uzun zamandır garip olan bu sıcaklığı hissetmemişim. 

Sadece Kubilay'dan değil, Tanya adlı rus asıllı ama İstanbul doğumlu çok güzel bi kızla da tanıştık ve tanışıklığımızın farklı zamanlarında, ona yapabileceğim tüm iltifatları nefes almadan yaptım ve sonraki konuşmalarda da devam ettirdim. Hepsinde normal karşıladı ve anladımki; hayatı boyunca güzel olduğu için herkesin durmadan ona koştuğu biriydi ve o da bunu uzun zaman önce kabullenmiş. 
-Güzel olduğunu bilmek nasıl bi duygu
-aaa nasıl bi soru bu
-işte öylesine
-teşekkür ederim
-güzelsin. teşekkür etmene gerek yok

bu ve benzeri onlarca konuşmamız oldu ve işte devam ediyorlar. Onu gören, o yürüyüp geçinceye kadar yapmakta olduğu işi bırakıyor. Böyle bi havası var.

(5 Ocak)
Tanya'yı az önce yine gördüm. Selamlaştık hal hatır sorduk ve ona dadanan birinin gelip masaya oturmasıyla kalkıp kütüphaneye geldim. Zavallı güzel Tanya, güzelliğinin cezasını sürekli gözaltında tutularak çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.