-->

13 Mayıs 2023

Ara kontrol 2

şurda başlamıştı: ARA Kontrol

....içeri götürüp, bu eve ilk yerleştiğimiz yıl aldığımız ikinci el yemek masasının üzerine koyup, onun gelip bana fırça atmasını beklemeye koyuldum.
Suratındaki nemrut ifadeden, işlerin böyle olacağını anlamıştım ve evet, o da asla değişmeyecekti. Değişmek istemeyeni, değiştiremezsin.
Az sonra çıktı geldi ve kavga etmeye başladık. O buydu ve ben de buydum. Kavga çıkarıp, bana hakaret ederek, gururumu toplayıp çekip gitmemi sağlayacaktı ama son 3 yıldır yaşadığım olayların toplamında, içimdeki benlerin karakter ve huyları dahil bir çok şeyin değiştiğinin farkında değildi. Gururun karın doyurmadığını yeni anlamıştım. Şimdiye kadarsa, gururun en zayıf yanım olduğunu ve bunu hiç saklama gereği duymadığımı belli edecek kadar da gururluydum...
Kavgasına eşlik ederek onunla kavga ettim ve birbirimize ağzımıza gelenle saldırıp durduk. O her cümlesinin sonunda kapıyı gösterip siktir olmamı söylerken, ben de "burası benimde evim, hiçbir yere gitmiyorum"larla karşılık veriyordum. Bu tavrımız uzayıp giderken ve ben hiç geri adım atmayacak gibi inada binmişcesine karşılık vermeye devam ederken, o bi anda içten bi şekilde tüm kızgınlığını yüklemiş halde oflayıp pofladı, anlaşılmaz şeyler söyledi ve sonra sakinleşip beni kovarak kapı dışarı edemeyeceğini anladı.
Bu yüzden olsa gerek bi kaç dakika sonra güzel sözler söyleyerek aklı başında insan numarasına yatıp, buranın kendisinin evi olduğunu söyledikten sonra çıkıp gitmemi söylediğinde, bende onun gibi güzel sözler söyleyerek aklı başında biri olduğumu gösteren davranışlarla gidecek başka yerim olmadığını kendimi acındırarak söylediğim "son kurşunumu" kalbine sıktım ama sikinde değildi ve "bana ne" diyerek karşılık verdi.
"Bana ne"siyle o an kurşunun onun taş kalbinden sekip, bedenimin herhangi bi yerine isabet ettiği için gerçekten canım yanmış gibi aniden ağlamaya başladım ve gidip diğer odadaki çanta ile valizimi toplamaya başladım. Gerçekten gidecek başka bi yerim olmadığı için son şans olarak, spontan başlayan bu ağlamayı kendimi biraz zorlayarak devam ettirmeye karar vermiş halde ağlarken bi yandan da sesim duyulsun diye çabalamaktan da geri kalmadım. ama umrunda değildi. Güya ağladığım için toparlanışımı biraz ağır alıyor ve o ağlamama dayanamayıp gelir diye düşünüyordum ama gelmedi.  Çanta küçük, valiz zaten fermuarlıydı. İnsan bu ikisini toplamak için ne kadar oyalanabilirdiki?
Toplamıştım ve işte geriye üzerimdeki şortu çıkarıp pantolonu giymek kalmıştı. Pantolonumu giymek için şortumu çıkardığımda geldi ve beni yarı çıplak görünce, kızgınlığı yok oldu. Oysa biliyorum, neden hâlâ toparlanıp gitmediğimi ve yalandan oyalanmamamı söyleyecekti. Ama oldum olsası iç çamaşırı sevmediğim için altımda bir şey yoktu ve şortu çıkardığım an çıplak kaldığım için o yanımda bitince, gözü gönlü sikimi gördüğünde açılmış, şimdi hafif yutkunup kovmaktan nasıl vazgeçeceğini kestirmeye çalışıyordu. 
Bense onun sikime iştahlı bakışını fark ettiğim için, içten gerçekçi ağlayışıma son vermiş ama bi an sonra kendimi zorlayarak numaracıktan da olsa ağlamayı devam ettirmeyi başarmıştım.
Numaram da işte, güya o yanıma geldiği için gözyaşlarımı saklamaya çalışıyordumdu. Gözyaşlarımı içime akıtma numarasını beceremedim ve zaten bu da onun sikinde değildi. Ben pantolonu bi ayağımdan geçirirken, o an üffledi ve "olm niye haber vermeden geliyorsun" diyerek açıkça sikimi gördükten sonra yumuşakçalaştığını göstermekten hiç utanmadı ve ben o esnada, pantolonu diğer ayağımdan da geçirmiş yukarı çekerken "evime gelirken niye haber vereyim ki?" deyip götüme geçirdim ama o esnada sikim ve taşşaklarım fermuarın arasında fil hortumu gibi salınmaya başladığı için o bu manzaradan gözünü alamadan "ya olm beni hiç düşünmüyosun. ya müsait olmasaydım, ya evde biri olsaydı" diyerek geri adım atmaya çalışıyordu. 
-evde biri olsaydı girmezdim zaten.
-her şey bu kadar basit yani offffğğğğ
-basit tabii. sanki atomumu parçalıyoruz ühühühühü
-senin için her şey basit bi oyun zaten" dedi ve ben o anda takım taklavatı içeri atıp pantolonu üzerime tam giyinmiş, fermuarı kapatmış, düğmeyi iliklemiştim. "Kovulduğum yerde durmam tavrım"la, ufak çantamı sırtıma, valizimi elime alıp odadan çıkmaya başladım ve içimden de "amına koyim çabuk bi şey yap durdur beni, nereye gideceğimki?"  adlı konuşmalar gerçekleştiriyor, fırk fırk diye burnumu çekip, kurumuş gözlerimden yaş gelmişde kurutuyormuşum gibi hareketler yapıyordum. 
Dış kapıya iki adım kalmıştıki "offf offf gel buraya gel" deyip sarıldı ve ağzımdan öpmeye çalıştı ama ben güya işte o istediği için gidiyordum ve "kalmak için, sevişecek kadar ucuz biri değildim numarası" çekmeye başlamıştım.
Numaram onun sikinde değildi ve ben ağzımı ağzından çektikçe o bedenime sardığı kollarına ait elleriyle yüzümü avuçlayıp öpmeye çalışıyordu. 1-2 hayır, ühü ühü yaptıktan sonra, bende güya aslında istiyormuşum ama az önceki onca kovulmanın ardından sevişirsem, gerçekten sevişmek istediğim için değil de kalmak için sevişmişim gibi algılanacağını düşündüğüm için sevişmek istememe rağmen sevişmiyormuşum gibi davranarak bi öpüp, bi başımı çevirerek olayı biraz uzattım ve sonra, o pes edip elimdeki valizimi alıp kenara bırakıp, beni odaya götürdü, sırtımdaki çantayı da kenara attık ve işte yatağa uzanmış, sanki ikimizde birbirimizi sevdiğimiz için sevişiyormuşuz gibi sevişmeye başladık. 
Oysa benim sadece gidecek yerim yoktu ve onunda gözü sikimle boyanmıştı.
Sonraki günlerde bazen onu geçmişimde bi aralar sevdiğim biri olduğu için, bazense sadece şu an gidecek başka bi yerim olmadığı için sevişmek zorunda olduğum için onunla sevişerek pansiyon borcumu ödeyen bir müşterisi olduğum gerçeğiyle geçti gitti.
Arada bi kaç gün onu sırf gidecek bi yerim olmadığı için onu siktiğimi çok belli ettiğime dayanamadığı için tekrar kovduğu olmadı değil ve bende o ara gerçekten gidip bi arkadaşımda kaldım.
O süre bounca yazmadım, aramadım ve o dayanamayıp tekrar yazıp eve davet edince kalkıp tekrar ona gittim, yine birbirimize mecburuz tavrımızla sevişip koklaşarak gecelerimizi geçirdik, yeni insani anılar biriktirdik, ben o arada gündüz hastanelerde tek başıma koşturdum, kontrollerimi oldum, raporlarımı aldım, ramazan ayı bitti, sonrasında bayramı geldi sakince geçti gitti, ailemdeki bireyler dahil hiç kimse arayıp bayramımı kutlamadı. İşlerimlerimi tamamladım ve ben memlekete dönerken, Öküz Herif'de gey seks lokasyonlarındaki tatillerinden birine doğru yola çıktı. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.