-->

14 Mart 2023

sayın AMINA kodugum

Lafı uzatmadan hemen kısaca söyliyeyim mi;
Tek başına yaşayabiliyor olman, kimseye ihtiyaç duymadan ve herkesimin tabiriyle minnetsiz konuşman-davranman-yatman-kalkman-nefes alıp vermen falan filan böyle yaşaman çok sinir bozucu.
İnsanlar birbirlerine, iyilik adı altında dilenirler canım. Sen uzaylı mısın, neden hiç yardım falan gibi bir şey de olsa istemiyorsun?

Hem şu sıçtığımın dünyasında onca şey varken azla yetinmek zorunda da değilsin ve yoklukla baş etmeyi, kendi kendine eğlenmeyi, gülmeyi, ağlamayı, zaman geçirmeyi, tüm bu aralardada kimseye fark ettirmeden büyümeyi de bırakmalısın. 

Ne olur yani, gece yastığa döktüğün göz yaşlarından birazını insan kılıklılara göstersen? hıııı ne olur yani? hiç. Göster işte ve güçlü olmadığını görüp sevinsinler.
Sevindir onları, ağlamamazlık etme, acı o zavallılara. onların da mutlu olmaya hakkı var. güçlü kalarak, yatarak, kalkarak, oturarak ve sevmediğin, hoşuna gitmeyen her şeye karşı durarak haksızlık yapma. açı onlara.

İçinde al-ver olmayan bi aşkı yaşamayı da bi halt sanıyorsun ya sayınamınakoduğumunibnesigötverenivediğerbilumumaşağılıkmışgibidurantanımlarının arkasından söylendiği kişi, yani ben. hepsini boşver. Onlar seni aşağılarken kendilerini aşağılamış olarak ne derlerse desinler. Her ilişki de al-ver var. Salak olma, kabullen ve sende AL-VER artık da rahatlasınlar. rahatlar onlar. 

Dur orda. Çağnam'ın demek istediği gibi; insanlara "sana ihtiyacım var" de. Hiç ihtiyacın olmasa bile söyle bunu ve onlara problemlerinden bahset, çözmeye çalışsınlar, derdine ortak olsunlar ve olamaya çalışsınlar falan. hatta derdin yoksa bile bir dert yarat. hiçbir şey yapmıyor olmalarına ve yapmayacaklarına rağmen, derdini anlattın diye kendilerini bi halta yaramış sansınlar.
ben bi bok'um desinler. bok olduklarını bilsinler.

ama yooook sen yapmazsın bunu. neymiş de neymiş de neymişşşş de "insanları efendin yapmak istemiyor muşsun."
iyi bok yiyorsun. şimdiye kadar efendisiz yaşadın da ne oldu? ha? ne oldu, yine de bi bok olmadı ama sen inadından vazgeçmiyorsun. bırakmıyorsun herhangi biri ufak bi efendilik yapsın, kendini efendin sansın. hep bi başın kalkık, karnın içerde, göğsün önde burnun havada.
iyi bok yiyorsun böyle. ye. ye ye ye afiyet olsun 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.