-->

13 Mayıs 2022

ibne sex hikayeleri

Bu blogda ibne sex hikayeleri yazan biri olarak, şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki; ibneler çok fazla seks yaparlar ve bu yüzden gerçek dünya ile bağları nerdeyse kopmuştur veya kopmak üzeredir.
Çoğu ibne, yaşamının en verimli dönemini başkalarına vererek yaşadığı için kendisinin farkına iş işten geçtikten sonra anca varır. 
Verdiklerinin de sadece "zamanının" olmadığının ise çok geç farkına varır ve bu da yetmezmiş gibi, bundan çevrelerini sorumlu tutmaktan da hiç çekinmez, bundan dolayı da; etraflarında da sürekli suçlayacak birini arar durur. Çatışmalarının, geçimsizliğinin, kavgalarının nedeni başkaları veya gerçekten yaşanan bir çatışma değil, aslında kendi iç dünyasının farkına geç varmış olmasının verdiği acıdır. Bu yüzden suçlar, suçlar ve bu seferde suçlayarak yaşamına devam etmeye başlar.
Oysa suçlanacak tek kişi kendisidir ve bunu kabullenmemek için yer yer saldırgan bir tutum içinde hayatındaki herkesle atışarak vaktini geçirmeye başladığının farkında değildir. 


Bir yarı ibne olarak bende zamanımın çoğunu ona buna dağıtmaktan geri kalmadım ve biliyorum ki; eğer dünyaya tekrar gelsem, zamanımı tekrar dağıtmaktan geri kalmayacağım. Ama şundan da eminimki; ben zamanımın bi kısmını anlamlı geçirmek ve anlamlı kılmak adına harcadım ve seks aramamama rağmen, sırf ibne olduğum için hayatım, seks arıyormuşum gibi geçti gitti. 
Oysa salt seks aradığım zamanlarda bile, o seksi anlamlı kılma ve seks yaptığım için pişman olmayacağım iyi bir ruha sahip etten bir bedene dokunma telaşındaydım. Bu uğraşımı, bu arayışımı anlamlandıramayan ve anlamayan veya anlamayacak insanlarla dolu etrafımda kendimi çok yalnız hissettim ve tüm kaçışım tekrar onlardan başkasına olmadı. Kaçmak, aslında daha hızlı geri dönmekten ibaretti. bunu geç anladım.


 eğer ibne sex hikayeleri arıyorsan blogda çok fazla var. ama bulup okuman lazım. işin zor, zorlaştırmak için elimden gelen hiçbir şeyi yapmadım. sadece seni porno sitelerdeki sikik tık tuzaklarından uzak tutma uğraşı içindeyim ve bu yazıyı o yüzden yazdım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.