-->

13 Mayıs 2022

Gay Hamam

Gay hamamları diye bir şey yok aslında. Daha çok, herkesin cinselliğini yaşamak için kapak attığı bi hamam vardır. Zaten hamamlar, gayler sayesinde hala günümüzde varlıklarını sürdürüyorlar desem yalan olmaz. Hem herkesin evinde 24 saat sıcak su akarken, hamama gitmek de nerden çıkmış?

Evet bence, bir hamama gittiyseniz ve sizden başkaları da varsa, onlarında gey olma ihtimali sizinkiden fazladır. Açıkçası içindeki bastırılmış, ezilmiş ve ezilmeye devam eden gayliğini yaşamak isteyenler dışında hamama giden var mı ondan da emin değilim. Zaten siz gay olmasanız bile hamama gittiğinizde biri size yavşar ve siz artık sikiniz kalktığı için mecburen yakınlaşırsınız. 

Ha bu arada öyle çok korkmanıza, tırsmanıza da gerek yok. Eğer rahatsızlık duyarsanız herkesten uzak durun gerçekten yıkanın ve çıkın gidin. Eğer rahatsızlık duymazsanız zaten insanlar size yakınlaşır. Açıkçası ben hamama gaylik için değilde, gerçek anlamda sadece yıkanmaya bile gittiğimde çoğunlukla gaylerle karşılaştım, ya da dediğim gibi, gayliğini bastıranların orda gayliklerini ortaya atmalarıyla karşılaştım diyeyim. Zaten siz sadece yıkanmaya bile gitseniz, insanlar hamam kelimesinden bile tahrik oldukları için sırf gittiniz diye size ibne etiketi yapıştırırlar. Yanisi; orda ne işi varmış ki?


2 yorum:

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.