-->

05 Ekim 2021

Gay Aşk Filmleri

Gay Aşk Filmleri adında bir yemi suya atıp, bunu yiyen sazanları da hiç acımadan avlayıp blog okuyucusu olarak kazanmaya çalışacağım bu saçma yazıda, elimden gelenin azını yapıp işin içinden sıyrılmaya çalışacağım.
Eğer olurda bu yazıyla Google veya diğer arama motorlarında karşılaşıp buraya kadar geldiyseniz, diğer yazılara da göz atıp gay aşk filmleri kadar yapay olmasada "gerçek bir gay hayatıyla karşılaşmaya hoş geldiniz" diyerek de bu paragrafı tatlı tatlı bağlayayım.

Gerçi gay ask filmleri diyorum ama aslında yazılarda aşk filmleri de yok sayılır. En fazla bir iki ağlak cümlenin bir araya getirildiği yazma hevesinin sonucunda ortaya çıkan ve çoğunlukla boş zaman değerlendirmesinin ürünü olan kelime kumbarası deyip geçelim. 
Eğer yazıyı buraya kadar okuduysanız, size hediye olarak 3 dakikalık bir zamanınızı daha almak için anılarımdan birinin linkini veriyorum.
Alın size gey aşk filmi : https://hayaterkegi.blogspot.com/2011/06/saxo-kacnlmazsa-zevk-almaya-bak.html 


2 yorum:

  1. bu tür filmler son yıllarda yaygınlaştı, amerikan ve avrupa sinemasında :) xavier dolan, françois ozon, ferzan özpetek vb. pedro almodovar ın pain and glory :) benzer filmlerden danimarkalı kız ve yeni kız arkadaşım (romain dury) eğlenceli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. notumu aldım, izleyeceğim. ara ara önerilerin olursa her zaman beklerim lütfen

      Sil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.