-->

19 Kasım 2019

gidip değişmiş olarak gelmeler

kafam şu daha önce adını "gerçekliğe bağlanma" olarak koyduğum şeyle beraber sık sık gidip geliyor ve artık bunu alışkanlık hakindeymiş gibi bazen günde bir iki kez yaşamama rağmen o ruh haline alışamadım. yani bu konu özelinde; şu an ne yapıyorum, ne yapmam lazım bilmiyorum. her şeyi algılamam değişti, değişiyor, değişim devam ediyor.
gördüklerim, hissettiklerim ve diğer her şey içiçe geçmiş değil ama bazen tüm bu farklı gerçeklik algım beni dehşete düşürmekten geri kalmıyor. yani özetle; çok korkuyorum.

bu yaşadığım farklı bir bilinç mi, yoksa aslında ne olduğunu bilmediğim için ben mi onu yeni bir bilinç durumu olarak görmeye veya adlandırmaya başladım bilmiyorum. ama bu her ne ise ve adlandırmam yanlışsa bile; bu yeni dünya algım, beni genel olarak insanlar üzerine bu derinlikte düşünmek için geç kaldığımı, artık bu saatten sonra onlara ve dünyaya bu bakış açısıyla bakmam gerektiğini geç fark ettiğimi de düşündürtüyor.

belki aslında dünyaya böyle bakmayı daha erken fark etmeliydim ama işte olan oldu ve yaşım 35'e vardı bile. ama şunu merak etmeden de duramıyorum; acaba tüm insanlar böyle bir bilinç yaşıyorlar mı? yaşadılar mı? yani hepimiz bu farkındalığı yaşıyor muyuz? yaşadınız mı? Bunu çok merak ediyorum. Lütfen yaşadıysanız bana yanıt yazın veya mail atın: hayaterkegi@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.