-->

05 Şubat 2019

başka seçeneği olmayan

Geçen ayki sınavlardan önce matematik öğrenmeye başladım ama açıkçası konu hakkında herkese pek zorlanmadığımı ve anladığımı söylesem de, aslında biraz zorlanıyorum. Hatta bu zorlanma, zorlanmanın farklı bir versiyonu gibi duruyor. Buna rağmen kendimi olabildiğince sıkıp, sonrasında üstesinden gelmiş olmayı düşlemiyor değilim. Çünkü bundan başka, yapacak bir şeyim yok.

Gördüğünüz ve benim de kabullendiğim gibi; seçeneklerimin sadece "yapmak" olduğu bir dünyam var ve bundan şikayetçi değilim. Çünkü fark etmeden yaşlanmamı, dünyayı benim için çekilir kılmayı, yapmakta olduğum şeye odaklanmamı ve hatta bazen; oturmamış kişiliğimin savrulup uzaklara gitme-mesini sağlıyor. Yani bu durum benim için iyi bir şey ve bunu kendim için gittikçe daha da iyileştirmeye çabalıyorum.

Ha bu arada sınavlardan dolayı matematik öğrenmeye de ara vermiştim ve şimdi ise öğrendiklerimi de unuttum gibi bir şey oldu bile. Bu yüzden 2 hafta sonra tekrar Kıbrıs'a döndüğümde, şimdi burada İstanbul'dayken çıktısını aldığım testler, konu anlatımları vesairelerle beraber matematiğe en başından tekrar başlayacağım. Çünkü az önce de dediğim gibi; başka seçeneğim yok ve yine dediğim gibi; başka bir seçeneğimin olmaması, benim gibiler için çok iyi bir şey.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.