-->

30 Nisan 2023

kısasa kısaca

Sevgi karmaşık olup olmadığı bile net olmayan garip bir tuzak. Gerçekte net olan tek şey otuziki, fakat otuzüç gündür onuda ihmal ettim. buna rağmen biliyorumki tercihi olmadan yalnızlığa itilmişin otuzdördü benimkinden daha gerçek ve içten. bu çok duygusal.
parası için evlendiği adama, kucağını dolduran memelerinden birinin içinde taşıdığından dolayı bir gün kalbine mutlaka söz geçirip kendini ona aşık edeceğini düşünen fakat tüm çabasına rağmen aşık olamayan kadınıda unutmamak lazım. çocukları da başına beladan başka bir şey değil artık. za val lı. 

bazen zararın neresinden dönersen dön dönemiyorsun. zarar zarardır. kaybetmişin dini imanı olmaz. artık herkes birer porsiyon brütüs.

zaman artık her şeyi unutturuyor bana. dışımdaki sizleri ise alıştırıyor.
biliyorum ve artık anlıyorum; unutmuyorsunuz. sadece yola devam etmenin diğer hali olan bağışıklığı  kazandınız. dınız.

tüm iyi cümleleri siktir et. kendine ihanet etmiş, hayallerini, hayatlarını, sevgilerini ve umutlarını ve diğer ve'lerle uzayıp giden tüm "kendini kandırmaca"larda kaybolma kolaylığına kaçıp hayata devam etmeyi tercih etmiş sizi gi di nan kör orospuçocukları sizi. 

başka seçeneği olmadığı için mecburen alışkanlıklarına yelken açmış, tüm gücüyle küreklere asılmış çıkılacak ilk karayı arayan bahtı kara la rı ayrı tutuyorum. hadi hadi çıkın kara'nıza.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.