-->

27 Ağustos 2019

yabancı

Kendine yabancı olduğunu düşündüğün oldu mu hiç?
Sahip olduğun bedenin aslında yanlış bir beden olduğunu, kendine dokunduğun zaman aslında yabancı birine dokunduğun hissini yaşadın mı?
Durup dururken içinden yükselen "yabancı birinin içindeyim" hissiyle baş başa kalıp, alel acele ayna karşısında kendini süzdün mü?
Tüm bunların ne olduğunu anlamaya çalışırken, sol tarafını hafifçe hissetmememeye veya buna benzer bir şey olduğunu içten içe hissetmeye başladığın oldu mu?
Hatta belki ne olduğunu bilmediğin için adına yavaş yavaş uyuşmak veya ağırlaşmak dediğin bir şey oldu mu? Üstelik bunun sadece sol tarafın için yalnız gerçekleştiği oldu mu hiç?
Tüm bunların ne olduğunu bilmiyorum ama işte bu aralar, geçen yıldan bu yana başlayan bir şeyler oluyor. Üstelik şu bir kaç gündür daha sık gerçekleşmeye başladı.
Bugün yine oldu. Hızlıca banyodaki aynanın karşısına geçip kendime bakarken sol tarafım uyuşmuştu ve suratımda büyük bir şaşkınlık ifadesi vardı. Üstelik surat benim suratım olmasına rağmen "aa bu ben miyim?" sesi veya hissi de tüm bilincime yayılmıştı bile.
Sağ elimle sol tarafıma dokunurken, kolumun hafifçe kas katı kesilmiş olduğunu hissettim ama aslında olan bir şey yoktu. Sadece uyuşmuşluk hissi veya buna benzer bir şey olmuştu. Belki de kaskatı kesilmişti ama kendimi sakinleştirmeye çalıştığım için ne olduğunu tam anlamadım.
Tüm bunların ne olduğunu bilmiyorum ve artık gittikçe daha şiddetli ve daha sık olmaya başladı.
Daha şiddetli ve sık oldukça, korkutma derecesi de yükseldi.
Ne olduğunu öğrenmek için hastaneye gitmem lazım ama ne yazıkki bu aralar çalışmadığımdan dolayı sigortam olmayınca, hastaneye de gidemiyorum. Sırf sigortalı biri olmak için bile, herhangi bir işe girip şu meretin ne olduğunu öğrenmek istiyorum.


1 yorum:

  1. Panik atak. Ve çoğunlukla kendini fazla dinlediğin zamanlar olur. Kendini çok boş bırakmamalısın.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.