-->

26 Ağustos 2019

ne yaptığını unutmak

Her şeyin boktan olduğu bir gece yaşıyorum.
Galiba bu gece her şey problem olmak zorunda ve bazen ne yazıkki çevrendeki insanlar, sen istediğin gibi bir hayat yaşama diye elinden geleni yapar.
Ama buna rağmen pes etmemeli, ağzının ortasına lafı, sol yanağına şaplağı geçirip yoluna devam etmelisin. Eğer yoluna çıkarlarsa da tüm gücünle karınlarına o son yumruğunu atıp, yolundan çekilmeleri için onlara yardım etmelisin.
Hayat budur. böyledir ve yapacağın tek şey yoluna devam edip gitmektir.

Ya da bırak tüm bu süslü cümleleri ve hayatını yaşamaya bak. Ben öyle yapacağım ve işte yaşadıklarım veya bu ara olanlar hakkında bir kaç yaldızsız cümle:
şu an bu satırları yazarken sivrisineğin teki vızıldayıp duruyordu ve bende onu kovdum. gitmeyince de, vızıldamalarına iyice odaklanıp ani bi hareketle onu avucumun içinde yakalayıp ezdim. bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama az önce sırtımı yemiş olmasından dolayı sırtımın fena şekilde kaşındığını şu an henüz yeni yeni fark ediyorum. İşin kötü tarafı elim sırtımın o bölgesine yetişmiyor ve ben şu an yalnız olmamama rağmen Canımıniçin'nden sırtımı kaşımasını isteyemiyorum. çünkü az önce kavga ettik ve bu yüzden geldim bilgisayarı açıp bu aptalca cümleleri yazıyorum.
her şey yeterince aptalken sanırım bırakıp, sırtımı kaşıtmalıyım.

------------
Dün gece yukarıdaki cümleleri yazmışım ama açıkçası bu sabah uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyorum. Üstelik bu sabah beynimde sanki dün geceye ait hiçbir şey yok ve ben eve nasıl geldiğimi bile bilmiyorum. Tek bildiğim sabah Öküz Herif'de yanımdaydı ve az önce işe gitti.
Ama düne dair hiçbir şey hatırlamıyorum.
Dün ne oldu, biz ne yaptık, dün gece nasıl eve geldik, neden kavga ettik, nasıl uyuduk, ben yukarıdaki cümleleri ne ara neden yazdım, dün gece ne kavgası yapmışız? Hiçbirini hatırlamıyorum ve üstelik nasıl uyuduğum hakkında da bi fikrim yok. Dün ne yaptığımı bilmiyorum ve sabah uyandığımda bu ne yaptığımımı bilmemem hissi yüzünden ağlayasım geldi. Bir kaç göz yaşı geldi ama fazla ileri gitmemesi için tuttum kendimi. Ben hep tutarım kendimi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.