-->

07 Ağustos 2010

Bak amcası tren geçiyor

İnternette geçirdiğim zamanın haddi hesabı yok. Sürekli ofis ortamında çalışan biri olduğumdan dolayı internetle pek haşir neşir biriyim.

Durum böyle olunca, gün içinde bazen yazıştığım insanlarla tanışasım gelmiyor değil. Tamam lan hadi tanışalım deyip tanışıyorum ama yüzyüze görüştüğümde, o yazışmaların uzağında, hemde çok çok uzağında soğuk birilerini görüveriyorum. Oysa o kadar sıcak bir yazışmamız oluyordu, ama yüz yüze olunca bi anda her şey bitiveriyor. Hatta çoğu konuşmayı bile bilmiyor. Ulan sanki oturup devlet meselelerini tartışıcaz, ama yok tık etmiyorlar. Herşeyi de karşıdan bekleyen mallar olunca, konuş konuş benim çene de yoruluyor. Sonra sadece benim konuştuğumu farkednce susuveriyorum. Bide bakıyorum, o anda adam mal gibi suratıma bakıyor.
Ulan buraya konuşmaya geldik ne bön bön bakınıp duruyorsun, 2 kelamda sen etsene hayvan diyesim geliyor :)) Sonra siktir et yahu işte insanlar yazarken olmak istedikleri gibi davranıyorlar, oldukları gibi değil diye düşünüp sakinleşiyorum. Zaten 2inci defa görüştüğümüz olmuyor.
neyse yahu kızdım ben yine :Pp
yazıyı kısa kesmeyi adet edindim kendime bye

1 yorum:

  1. Mesajda bülbül gibi olan ama bir yere davet ettiğinde erteleyen tipler insanın karşısına illaki çıkıyor.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.