-->

07 Ağustos 2010

Bazen dünyanın ibneler sayesinde, daha yaşanılır bir hal aldığını düşünüyorum


Şu an akşam olsun da bara kaçıyım hesaplarındayım. Gittiğim bar tüm ibnelerinin hayatlarında bir kere olsun uğradığı Tekyön :)

Seviyorum orayı :) gerçekten seviyorum, hatta öyle böyle değil, bayılıyorum.
Her gece gittiğim bir dönemde oldu ama artık duruldum, 3-4 haftada 1 anca gidiyorum. Genelde birilerini tavlamak için gitsemde, çoğu zaman sadece ibneleri yakından izlemeye gidiyorum.
Yaşamlarını, hayatlarını, eğlencelerini, hareketlerini, birbirlerine bakışlarını, somurtuşlarını, triplerini her şeylerini seviyorum. Çok fazla yapaylar ama bana bazen bu yapaylıkları bile çok tatlı geliyor. Tabii her zaman değil. Mesela şu an onları düşünürken nedense böyle çok tatlı geliyorlar bana. Kendi dünyalarında etliye sütlüye dokunmadan yaşıyor gibiler. Ayhh pardon etliye de, sütlüyede karışıyorlar.

Bazen dünyanın ibneler sayesinde yaşanılır olduğuna inanıyorum. Sanki onlar olmasalar yeryüzünden hiç kimse gülmeyecek gibi geliyor bana. İnsanlara yaşama sevinci aşılamaktan başka hiç bir amaçları yokmuş gibiler. Bazen nnefret etsemde, her şeye rağmen seviyorum onları :) minnoşlarım benim.

2 yorum:

  1. Tekyön'den gömleği götüne kadar açılmış yaklaşık 15 erkeğin kolbastı oynadığını gördüğümde soğudum. Harbiden soğudum.

    YanıtlaSil
  2. Gaylerin yaşam enerjisini seviyorum.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.