-->

10 Nisan 2010

karikatürist ev arkadaşı

 Hooppp orda dur bakalım.

Allahım benden hızlı yaşayan insanlar da varmış. Yeni haberdar oldum onnardan. Beni yarattın tamam, onlar niye var ki???

Neyse konuya geliyorum.
Lan iki gün önce güya arkadaşa güvendim, tuttum internete ev arkadaşı arıyorum diye ilan verdim. Bi tane adam geldi, ay ben burda yaşamam ölürüm dedi. Beni de ezikledi siktirip gitti.
İkinci adam geldi, buda öldü bayıldı eve, bende dayanamadım hadi git eşyalarını kap gel, paran olunca verirsin dedim. Adam ağzının salyalarını sile sile gitti. Gitti gidiş o gidiş ses seda yok.
Ben de o gelcek diye internetten ilanı kaldırdım. Dedim nasılsa, karikatürist bi renkli insan buldum, bunla hayatıma renk gelir, bide karikatüristlerin hayatını tanımış olurum, ne bok yiyip yaşıyorlar görürüm.
Ben böyle hülyalara dalmışken, aradan 2 gün geçti hala ses seda yok. Bende çocuğu aramaktan vazgeçtim.
Sonra Ünlü Blogger "ara bak ne oldu bi sor" dedi diye, aradım derdini anlattı. Meğer halası başka bi yerde ev bulmuş, benim numaramda telefona kayıtlı olmadığı için bana geri dönememiş falan fistan.
Dedim tamam önemli değil, aldım kapadım.
Hooppp hemen iş yerinden arkadaşımın, arkadaşını ayarttık. Çocuk iç güveysi olarak kaynanasında kalıyomuş. Ama sevgilisiyle ayrılınca, hoop evden de çıkmak zorunda kalmış. Kaç gündür iş arkadaşımda kalıyordu.
Gittik tanıştık, hoş beş ettik, geldi evi gördü beğendi. Masrafları paylaşıcaz, yiyip içip geçinicez.
Bakalım daha neler olcak.
Yannız bu gelecek olan arkadaşım çok cine benziyor.
İyi bi çocukda, anlaşıcaz gibi. Zaten benim anlaşamadığım kimse yoktur.
Sadece kendimce, kendi çapımda lafımı söyler geçerim.
Ama iyi çocuğa benziyor. Gerçi iyi de olmasa bişi olmaz ki, sonuçta üstüme yorgan diye örtcek değilim ya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.