-->

16 Mayıs 2024

mail olarak derdini anlatmak, derdine ortak aramak 2

dönem dönem mail attıkları için yazıştığım insanlar olur. ilkini şurada yayınlamıştım: https://hayaterkegi.blogspot.com/2024/02/mail-olarak-derdini-anlatmak-derdine.html

bugün de ikincisini yayınlayayım. bu mailleşmeyi 2012 yılında yapmışız ve sonra o mail kapanmış gitmiş. 2018 yılında mail attığımda "böyle bir mail bulunamadı" diye geri bildirim gelmişti sunucudan.

-----14 Temmuz 2012'de gelen ilk mail:
Merhaba,
ben bir anneyim, oğlum eşcinsel,, 24 yaşında.nette gezerken rastladım yazılarına ,,mutlu,mutsuz,samimi,doğal gerçek..
bizimkide uzun hikaye işte.
alkol bağımlısı bir baba,mutsuz aile,sonuç eşcinsel bir evlat.
Şimdi onu kaybetmeme çabası,yıllarca eşi ile mücadele eden bir kadın,bundn sonra oğlunu kaybetmemek için mücadele eden bir anneyim,
hayat acımasız,,zor,herkezin hikayesi farklı..beklentisi tek,sevgi,
seni seviyorum,karşılıksız,sebepsiz,beklentisiz.
Allaha emanet ol,


-------yanıtım:
merhaba annecim. ellerinden öpüyorum. yazdıkların çok güzeldi, çok duygulandım.
ama sizin mutsuz bi aile olmanızın sonucu, onun eşcinsel olması değil. evet eşcinselliğin yüzlerce, binlerce nedeni var ama sadece siz değilsiniz. içiniz rahat olsun :)
annecim, ukala gibi de olmak istemiyorum, ama sana tavsiyem; oğluna sebepli sebepsiz sarıl öp ve hatta bunları alışkanlık yap. içinden gelmese bile öp, sev, başını da sık sık okşa. öylesine alakasızca yap bunları.

oğlununda ne olursa olsun, her zaman yanında olduğunu belli et, bunu dile getir. ona ebeveyn gibi değil de arkadaş gibi yaklaş.
ayy özür dilerim akıl verir gibi oldum. affet. ellerinden öpüyorum. çok affet.





------28 Temmuz'da gelen ikinci mail:

merhaba kara oğlum nasılsın umarım iyisindir,,

ben iyiyim çok şükür,yazılarında oruç tuttuğunu öğrendim çok mutlu oldum ,afferim sana kocaman öptümseni,

ben oruç tutamıyorum bunun içinde üzülüyorum olsun dediğin gibi bence ibadet en çok kul hakkı,insanlara nasıl davrandığın bende buna en çok inananlardanım..

önerini uyguluyorum oğlumu bol bol öpüyorum,aklımada sen geliyorsun)bunu kimse bilmiyor,,

hadi iyi ramazanlar,biraz yemeciklerini fazlaca ye,k.i.b,,




-------22 Eylül 2012'de gelen üçüncü mail:

Merhaba,
Nasılsın,umarm iyisindir.Yazılarını her hafta fırsat buldukça okuyorum,önceleri dehşetle gözlerimi ekrana patlatarak ve ağzım açık ookuyordum,,aman Allahım diye,şimdi gülümseyerek yazdığın küfürleri normla cümleymiş gibi okuyorum.Kendini ço iyi ifade ediyorsun,duygularını çok iyi yazıyorsun.Bu konuda seni tebrik ediyorum gerçekten..devam..

ha bu arada öküz herif ayrıca bundan sonra hayatına girecek olan  öküz ,keçi,boğa heriflerde aynı olacaklar bunu sende biliyorsun.Malesef eşcinsellik hayatının ,kişiliğinin getirdiği durumlar bunlar..çoğu sevgi arar bulamaz,içinde sevgi boşluğu vardır dolduramaz hiç bir zaman..cinsellikle doldurmaya çalışır bir gün bununda doldurmadığını anlar..fakat artık o denizin içidedir,,bir psikiyatrist bana eşçinsellerin cinsel hayatları doyumsuz olur,sürekli partner ararlar..eyleme vurulduğunda ise bağımlılığa kadar gider demişti.Çünkü erkeklerde yaşanan bu cinsellik beyini etkiliyormuş ve eyleme vurulduktan sonra dönüşümü çok zor oluyormuş.Alışkanlıklar zamanla ihtiyaç haini alır biliyorsun,,hatta bağımlılık,,bu hepimiz içi geçerli.

Önceleri bu konular ne kadar uzaktı bana,çalışan sıradan bir anneydim,hayat işte herşeyi öğretiyor insana,

Ben sana sadece bi okurun olarak bir psikoloğun sitesini tavsiye edeceğim,homofobik asla değiim olamam,,sadece tavsiye, hüseyinkaçın com

hepimiz hayattan yoruluyorz,,bende yoruldum ama ne çareki yaşam devam ediyor,,bende sevgi arıyorum,bende hayatım başka olsun eşim içmesin oğlum evlensin torunlarımı göreyim istiyorum,bazen iyi olmak yetmiyor bunu baa yaşlı bi arkadaşım söylemişti bir zamanlar anlamamıştım ama öyleymiş..

sen kendini tanıyorsun bundan güzel bir şey olamaz farkındalık iyi birşey bunu asla kaybetme..k.i.b



------2017 yılında şöyle yazmışım: Merak ettim, ne oldu? 

ama tabii mailin kapanmış olduğu yanıtı gelmiş sunucudan. bu arada sanırım arada bi kaç yazışmamız daha olmuş ama silmişim. çünkü o ara çok fazla mail geliyordu ve sanırım sildiklerim arasına kaynamı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.