-->

03 Eylül 2013

Alp ve Ceren = 3 Eylül 2023

Oğlum büyümüşte, online oynanan oyunlardaki kızlara yürümeye başlamış.

Oğlum bu aralar her fırsatta instagram'a girmeye çalışınca, merak edip nedenini öğrenmek için ne yaptığına bakmak istedim ama izin vermedi. Bende bilgisayarımı istediği ilk fırsatta verdim ve o şifresini girdikten hemen sonra, ona fark ettirmeden kaydedip kenara çekildim.
Garibim meğer fake hesaplardan kendisini kandıran, ondan 2-3 yaş büyük genç kadınlara takılmış :)
Biriyle olan yazışmalarını aşağı bırakıyorum.
Bu arada oğluma ait bu yazışmanın sonunda gördüğünüz gibi, CEREN adlı Oğlumun Duygularıyla Oynayan Genç Şerefsiz Kadın'ın hesabı artık yok ve canım oğlum'da bunu fark edip kırgın bi hayal kırıklığı içinde hesap mı sorsa, fırça mı atsa ne yapsa bilmeden öylece feryat ediyor.
(ve evet, Ceren'in hesabını ben şikayet ettiğim için kapandı. Çünkü canım oğlumun fake bi hesaba takılıp ona abla mı dese, sikmek için yol mu yapsa, yoksa sadece oyun arkadaşı olarak kendini kullandırtmaya devam mı etse adındaki kafa karışıklığı içinde pır pır koşturmasına dayanamadım)

Canım oğlumun harıl harıl aynı anda 2-3 kıza yazması, ama hesapların hepsinin fake olduğunun farkında olmaması beni üzdü. Şerefsizler yavrumu oyunlarda tavlayıp, beraber oynayarak onu hep öne sürmüş halde kendinizi birinci seçtiriyorsunuz tamam da, bari siki yeni kalkmaya başladığı için kafası fazlasıyla karışık yavrucağızımın duygularıyla internetten aldığınız bi kaç fotoğrafı paylaşıp durarak oynamayın. Yapmayın etmeyin kurban olayım size, o daha küçücük. Belki henüz osbir çekmeyi bile öğrenmedi. Yazık ona. Henüz çok masum ve annesinin baskısı altında bir kertenkele gibi sürekli ürkek bi şekilde yaşamaya alışmış haliyle ne yapacağını hiç bilmiyor.
Allah'ım ne olur onu çok üzdürme. Hayatına girecek olanlar; şefkatli, merhametli ve yüreğinde iyilik olan huzurlu insanlar olsunlar. Yoluna; onu  maddi ve manevi olarak kullanmayacak, istismar etmeyecek güzel insanlar çıkart. amin. 




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.