-->

30 Aralık 2017




karpuzcu'yla olan konuşmamızda,
erkeklerin aslında kız arkadaşlarını sürekli aşşağıladıklarını , sürekli küçük gördüklerini, srekli yetersiz e esksik olduklarını hissettirrdiklerini anladım. o da böyle yapıyor. yapmış. sanırım bütün erkekler vazgeçilmez olduklarını göstermek için, kız arkadaşlarına bok gibi davranıyor ve bunu onlara kabul ettiriyotlar. sonrasında da kızlar onlardan kopamıyor




eski pansiyondaki sevlmeye ve sikilmeye hazır kız. kimse beni sevmiyor. güzel olmadığımı biliyorum. keşke eski erkek arkadaşımla hiç ayrılmasaydık. zaten onun için burayı tercih edip gelmiştim. pdr okuyor, ama hala iğrenç cinsiyetçi esprileri var. babası ve annesi ayrılmış. ağladı, erkek arkadaşı onu zorla da olsa okula gönderirmiş. keşke o yanında olsaymış.


sınıf arkadaşlarımdan birileri dedikodumu yapmış. sanırım biseksüelleiğimi öğrendikten sonra, benim her önüme gelenle yattığımı ve herkesi ayarttığımı sanıyor. müsait bi zamanda kenara çekip konuşacağım. bunu hoşlandığım adama da "onun biseksüel olduğunu öğrendikten sonra onunla daha çok vakit geçirmeye başladın" demiş. bu çirkin bi yakıştırma. eşcinsellik, sikilmeye hazır olmak gibi algılanıyor. sanırım bunu yeni anlıyorum ve insanların neden eşcinselliği saklamak gerektiğini söylediklerini biraz anlamlandırabiliyorum.

dedikodumu yapan 4 çocuğu boş anfilerden birine çekip payladım.
arkadaşlarım dinlemiyince onları da biraz payladım.

bir şeyler ima eden çocuğa herkesin içinde biseksüel olduğumu söyledim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.