-->

31 Ocak 2014

onlarca kişinin olduğu bir seks partisinin başlangıcından hemen önce salonda gördüm onu. üzerinde en ucuzundan siyah bi tişört ve gözlerinde en kalitelisinden büyük bir yalnızlık vardı. Sağa sola yalpalanan devasa cüssesiyle, bu gece alkol dışında bir şeyleri daha, fazlasıyla burnundan aldığı belli oluyordu. Beğeni ile karışık, acıma duygularıma yenilip yanına gittim. uhaf bir durum oldu, bir anda göz göze gelince sanki onlarca yıldır tanışıyormuşuz gibi durup birbirimize baktık. derin derin baktı yüzüme. kaşlarımı emrah gibi ağlayacakmışcasına çatmadan edemedim. çünkü çok fazla içmişti ve ek olarak ok fazla şeyler almıştı. yüzü yorgun, bakışları yorgun, bedeni yorgundu. yorgunluktan çok, bir tükenmişlik hali içerisindeydi. sanki birinin onu oradan alıp götürmesini istiyordu, sanki "beni burdan çıkar" der gibi bakıyordu. işte o anda çok fazla bakıştığımızı anlayıp "daha önce tanıştık mı?" demekten kendimi alamadım.
zaten en güzel, en masum tanışma cümlelerimden biridir. Henüz bu cümle sayesinde tanışmak isteyip de tanışmadığım kimse kalmadı. Ama ona bu cümleyle hitap ederken, onu tavlamak tanışmak için değil, gerçekten tanışıyormuşuz gibi olduğumuzdan dolayı sordum. O da kocaman parmaklarıyla saçlarını karıştırıp dudağını büküp, gözlerindeki tkenmişliği yok etmeye çalışarak "bilmem" dedi, sonrasında ise "hayır. tanışmadık" dedi. Hayır dmeişti ama ben tanıştığımızdan o kadar emindimki anlatamam. Ama sonra bir aydınlanma yaşamışcasına farkettimki, evet haklıydı, tanışmamıştık. tanışmıyorduk ve bunun üzerine "peki" dedyip yanından ayrıldım ve bir köşeye çekilip kenardan diğer insanları izlemeye başladım. Gece başlamıştı ve kimin eli kimin götünde hiç belli değildi.
O ise devasa cüssesiyle ortamın en iri, en uzun adamı olarak özgürce geziniyor, elini her bulduğu kişinin pipisine atıp büyüklüğünü kontrol ediyordu. Durup gülümsedim, ama sonra baktımki aslında gülümsenecek bir durum değildi bu. Bir şey söylemek, bir şey yapmak gerekirdi. Ama ne. Yapacak bir şey yoktu ve bende izlemeye devam ettim.
Ortada öylesine geziniyor, bazen çıkıp lavaboya gidip elini yüzünü yıkıyor sonra gelip bir kenarda oturuyor ve en fazla 3-5 dakika sonra ise yine kalkıp yine her önüne geleni avuçlamaya başlıyordu. Boyunun uzun olması ve geniş omuzlu olması ve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.