-->

16 Ağustos 2010

En sevdiğim oyun: Enseye şaplak, göte barnak :)

Pazartesi, pazartesi dedik dananın kuyruğu koptu ve çocuk geldi işe başladı. Hatta sabah benden önce gelmiş. Allah bilir sabah ezanında kalkıp gelmiştir :Pp
Neyse işte sabah geldim selam selam, günaydın günaydın kargaşasından sonra karşılıklı merhaba deyip tokalaştık. Sabah pek bi heycan meycan yoktu ama şimdi, götüm tutuşmuş halde yerimde oturuyorum. Zaten sabah tanışma faslından sonra müdür onu yanıma verdi, neymiş ben onun yapacağı işlerden birazcık bahsedecekmişim falan ''tamam'' dedim ve sandalyesini kapıp yanıma oturdu. 1-2 saat beraber çalıştık. Ofisin işlerini, işlerin yürüyüş şeklini şemalini falan filan anlattım.

Sonra götü sıkıştığında, kimlerden yardım alabileceğini hakkında biraz bilgi verdim ve gitti yerine oturdu. Şimdi karşımda oturuyor. Arada bir bakıyordumda çok tatlı lan. Öyle böyle değil. Yemin ediyom ben, O'na işleri gösterirken, arada bir gülümseyerek konuşuyordu, soru soruyordu ya, hah işte o zaman, böyle buna sımsıkı sarılmamak için kendimi zor tutuyordum. Zaten bir şey söylüyosun hemen, gözlerinde ışıklar saçılıp, yüzünde o tatlı gülümsemesi belirirken öylece sana bakıp dinlemeye başlıyor, sırf gülümsemesi kesilsin diye bi an dayanamayıp ağzının ortasına bi tane çakcam ve ''ne sırıtıyorsun lan ibne'' diye dik dik çıkışcam diye korkuyorum.

Ama yani o kadarda tatlı gülünmez ki be adam. Bide ne yani her şeye gülüyorsun, birazcık asık suratlı ol be şekerim. Vallahi en sonunda dayanamıycam sana sımsıkı sarılcam şirkette adım ibneye çıkıcak, sonrası zaten daha kötü oluyor. Belki şirket bana, ''önüne gelene götünü siktiren ibnelerdenim'' yaftasıyla yol vermek zorunda kalacak, sonra ben aç kalıp para karışılığı oruspuluk yapmak zorunda kalcam. Ayy şimdi bunları yazarken düşündüm de çok kötü lan, Allah korusun, öyle durumda olanlara da Allah yardım etsin. Cinsel tercih yüzünden işsiz kalıp, oruspuluk yapan çok var, biliyorum. Böyle ayrımcılık yapanların te Allah bin belasını... neyse kötü konuşmıyım. Allah hepini topunu ıslah etsin :))

Neyse işte, bizimki şimdi laptopunda bir şeylerle uğraşıyor, bende dayanamadım başka şeylerle uğraşmasın diye basit bi iş verdim. Tamam dedi :)) allam ya, bu böyle tatlı tatlı bakıp ''tamam'' demeye devam ederse, ben buna iş falan da veremem valla. Buna karşı iyice yumuşakçalardan olup çıkarım. Ama yok lan, benden bi bok olmaz, çünkü iş esnasında yumuşakça olamıyorum. Hani iş sonrası falan olsa neyse, ama iş konusunda biraz sertim. Bide sorulan sorulara falan da, sert cevap veriyorum. Ve olabildiğince ayrıntılara inip bayıncaya kadar iş konusunda bilgilendiriyorum. Ayyy sanki bi ofis boyun iş ayrıntıları ne olacak ki :)) aq sanki başbakanlık sekreteriyim. Ne işi, neyin ayrıntısına giriyorum anlamadım ki. Ama böyleyim işte, iş konusunda hoopp en ince ayrıntılara girip ıcığını, cıcığını anlatmaya başlıyorum. Tabii anlatırken kendimden geçiyor olmalıyımki, karşımdainin esnemelerinden konuyu toparlayıp başka bir konuya geçmem gerektiğini anlıyorum.

Edit: (yarım saat sonra olanlar:)
höh biz bununla bi bok yapamayız, az önce bizim ofisteki tombiş kız geldi, merhaba dedi ve gitti ama sonra hemen dönüverdi ve O'na ''merhaba siz yeni mi başladınız?'' dedi O'da ''evet'' dedi, bende tanıştırdım. Tokalaştılar :) ve ilginç olan şu ki bu tombiş kızımızda sürekli gülümseyen biri, ikisi birbirine bakıp tanıştıklarına dair memnun olurlarken saçtıkları enerjiyi görmeliydiniz. İnanılmaz bir parlama oldu yüzlerinde, yemin ederim ilk defa 2 kişiyi birbirine bu kadar çok yakıştırıyorum. Önümüzdeki günlerde veya ne bileyim aylarda bu ikisi arasında bi aşk yaşanacak demedi demeyin.
Allam çocuğu kendime ayartıyım mı? ayart mıyım mı? derken hoooop göz göre göre gitti bile :(

Ama yani, gerçekten çok yakışıyorlar. Hani dünyada ruh ikizi kavramını ortaya atan götü sikik kimse, sanırım bu ikisine bakıp Ruh İkizi kavramını ortaya atmıştır :)
Yuhhh neyse bakalım, önümüzdeki günlerde ne haltlar dönecek. Tabii bende bu arada avucumu yalamaya hazırım :)
Şöyle yazıyı son defa kaydetip, yayınlamadan önce tekrar ona bakıyorum şu an, işte düşüncelerim, gördüklerim:
Top sakallı, güzel iri bir burnu var, ama yapılı ve kibar hatlı, göbekli ve üstelik oturduğunda göbeği memişlerine doğru yükseliyor. Allam ya göbeği çok tatlı bu piçin. Eğer olurda aramızda bi boklar dönerse, ben bunun göbeğini kendime yastık diye kullanırım. Hatta saatlerce yalayabilirim. Gerçi vucudunu daha görmedim ama olması gereken yerlerinde fazlasıyla kıl olan birine benziyor. Dolayısıyla göbeğini yalama işlemini yapamayabilirim. Ama her halükarda, göbeğini saatlerce yastık niyetine kullanacağım belli. Ayy bide böyle tombiş tombiş bir şey. Ama öyle abartılı tombişlerden değil, tatlı tombişlerden :))

Top sakallı dedim ama aynı zamanda kirli sakallı da :)) ayyy ben ölüyorum bu kirli sakal olaylarına. Yerim lan seni piççç. Omuzları geniş böyle etli butlu omuzları var, bide ensesi çok kalın lan, böyle arada bir şakalaşırken el ense çeksen sesi taaa Yunanistan'da duyulur. Gerçi düşündümde biz el ense oynarsak, çok geç kalmadan göte parmakla devam ederiz :))

6 yorum:

  1. yaaa ıstanbul ne lanet memleket be kardesım...
    ofiste klima vardırmı acep?
    bıde kacdakka surer metrodan ora...

    YanıtlaSil
  2. @Adsız Metroyla değil, ama minibüsle veyahut otobüsle çok rahat gelebiliyorsun :)

    Benim evden işe gelmem 30 dakka falan sürüyor

    YanıtlaSil
  3. @bastard bildiğin oruspunun ne olduğunu anlaman için ekşi'den sana link verecektim ama orda hiç başlık yok. Sanırım ekşi'de kimse oruspu nedir bilmiyor :(((((((((((

    Ama yemedim içmedim, google'a ''oruspu nedir?'' diye sordum, bana Antoloji'den link verdi: http://nedir.antoloji.com/orospu/ bak burda ne olduğu yazıyor :Pp

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.