-->

13 Nisan 2010

Göz Kırpmayı Seviyor

 Bu gece yastığa başımı bir aşık olarak koyuyorum. Kaç zamandır laf sokuyorduk birbirimize, nihayet dünden beri yazışmaya başladık. Zaten girip facebookdan resimlerine tek tek bakıyordum. Allam yaw yüzlerce resme bıkmadan usanmadan bakmakta maharet ister ama.

Bıkmadım işte, kaç defa bakmıştım, dün yine gün içinde bakıp durdum. Sonra onunla da konuşmaya başlayınca iyice çıkmaz oldum facebook belasından.
konuşalım mı? dediğim de, bana msn adresini verdi, ekledim.
Sevmiyordum msn yi ama o verince ekledim işte. Sonra faceden mesajlaşarak msn olmaz dedik. Gtalkdan ekleştik. konuştuk ettik falan. Ben bu arada radyo programı yaptım, böyle kendi çapımızda eğlendik falan. Oda geldi, ama ismini yazmadı. Sesin güzelmiş, ısırmalık gibisin dedi bana gtalkdan. Bende sevindirik  falan oldum yani.
Sonra bende ona sevdiğim parçayı gönderdim mailden, (SILA: NE DESEM İNANIRSIN) beğendi. Bide mustafa ceceli dinlettim radyodan, sevdi, süper yaw dedi.
kim söylüyo bunu diyede sordu :)) mustafa ceceli diye yanıtladım.
Bide meyra ve cemil Demirkan ı dinlettim, onuda beğendi. Zevklerimiz aynı sanırsam. Ama o genelde yabancı müzik dinliyor. Bide, bilgisayarımda olan, tek sevdiğim yabancı parçayı çaldım, Red Hot Chili Papers:call ifornation u çaldım. Şarkıda ne diyorlar bilmiyorum ama seviyorum ben bu şarkıyı, bu yüzden 2 defa çaldım :))
sonra oda bana pamela spencer:uff unu gönderdi maille. Açtım bi kaç defa dinledim. Şimdi bakıp adını yazmak isterken yine açtım o çalıyo bende bunları yazıyorum. Bide bu şarkıyı trt yasaklamış.Siktir git trt siktir gitttt.
İşte o, bu neysede, benden foto istedi gönderdim, 5 yıl önceki fotomu gönderdim. Zaten başka da fotom yok bilgisayarda.
Resme bakıp ''çılgınsın sen'' dedi :))
sonra biz biraz sırnaştık, öpiyim falan dedik birbirimize.
Sonra ben yatıyorum bebegim öptüm ;) dedi, bende; tamam canımın içi dedim, ve resmine bakarak pandam dedim, oda panda dememe kızmayınca, pandam kalıcı oldu :))
Yarın için buluşmaya sözleştik, heycanlıyım. Bakalım neler neler olcak. Bide çok güzel bi burnu var :)) en önemliside buydu :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.