-->

16 Mart 2022

Şimdi içlerine girince anladım ki; ailemden uzaktayken, kendi kendime bir şeyler uydurmuş olarak mutlu olmayı becermişim. üstelik mutluluğum yapmacık bi mutluluk da değildi. Bunun aksine; bilinçli bir şekilde hedeflenerek ulaşılmış, hedeflendiği için ulaşılmış olan ve sadece benim anlayabildiğim bana ait saf bir mutluluktu...
 
İçlerine girince böyle olacağını, böyle hissedeceğimi düşünmemiş ve hatta aklımın ucundan, bununla ilgili negatif veya olumsuz sayılabilecek en ufak bir his bile geçmemişti. Zaten geçmesi de imkânsızdı. Çünkü ben uğradığım tüm haksızlıklara rağmen, haksızlığa uğramışlığımın beni yılgın, yorgun ve hayattan bezmiş birine dönüştürmemesi için elimden geleni yaparak sürekli tetikte bi halde, yanlış yapanın ben olduğuma kendimi inandırmış bi şekilde zihnimi susturmuş olarak yaşarken, bunların aklıma gelmesine iğne ucu kadar bile yer bırakmamıştım.

şimdi oturup günler ve geceler boyunca yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan, hiç üşenmeden ve diğer ..dan'lar ...den'ler boyunca yaşamakta olduğum ve yaşamaya devam edeceğim bu şaşkınlığı anlatmak istiyorum. çünkü biliyorumki; anlatırsam rahatlayacağım. ben anlatarak rahatlayangillerdenim. ama anlatacak kimse yok.
gerçi birini kandırıp, beni dinlemediğini bilmeme rağmen sanki beni can kulağıyla dinliyormuşcasına içimdekileri kulaklarına boşaltabilirim. ama kendimi bu tür anlık psikolojik rahatlamalar sağlayan yalancı oyunlarla oylamayı bırakalı çok oldu.
tüm bu olmuş olanları, eğrileri doğruları, yanlışları ve diğer anlatsam bile dudakların kenarındaki o gizli alaycı gülümsenin yazarsam rahatlayacağım. çünkü nasıl rahatlayacağımı biliyorum. çünkü öyle rahatlıyorum.

tüm bunlara rağmen, neden çekilen siktirleri alıp gitmediğim hakkında da tam bi fikrim yok. hatta siktirlerin inadına kalasım, çekilen her siktire sımsıkı yapışıp hiç kıpırdamayasım var ve kıpırdamamak için elimden geleni de yapıyorum.
ben artık buyum; siktir çekilmeden sadece ima edildiğinde hemen ortadan kaybolandan, yüzlerce defa siktir çekilmesine rağmen kılını bile kıpırdatmayana, çekip gitmeyene dönüşenim.
ben yıllarca sömürülmüş bir çocuktan geriye kalanım. küçük bedenim o günlerden emanet.
ben içinde kopan fırtınalara yenilmemiş olana dönüştüm.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.