-->

05 Ocak 2015

Az önce böyle aklıma geldi de yazayım dedim: Evet işte karşınızda; Sevgilimle kendi aramızda ünlülere dair sürekli yaptığımız ve her defasında anıra anıra güldüğümüz espriler:

-Mesela Atiye'nin klibiyle nerde karşılaşırsak karşılaşalım birbirimizi dürtüp "seninki yine giymiş taytaları" deriz ve buna da her defasında güleriz.

-Erol Evgin'in kel olduğunu daha geçen hafta o söyleyince öğrendim ve sanki biliyormuşum gibi de "ya evet biliyorum bunu" deyip geçiştirdim. ama bence Erol Evgin kel değil. Ya cidden kel mi o? Kafasında peruk mu var? biri beni aydınlatsın pliss. bu arada bu hiç komik değil ve zaten güldüğümüz konular arasında değil.

-Sokakta sevmediğimiz biriyle karşılaştığımızda "aydemir akbaş geliyor, kaç kaç kaç" deriz.

-Ayrıca birbirimize her içecek uzattığımızda "korkma içinde uyku ilacı yok" deriz ve Nuri alço gibi bıyıklarımızı hafifçe burkar, sonra da anlamsızca güleriz.
Oysa şimdi düşündümde aslında hiç komik değil. Hatta espri bile değil.

-Malum havalar soğudu ya, bu ara sürekli "elim buz gibi, götüm karpuz gibi" esprisini yapıp elele tutuşuyoruz. Burdaki ünlü tabiki de Karpuz'un ta kendisi oluyor.

-Ajda Pekkan'ın en sevdiğimiz parçası "amaaan petrol, caaaanııım petrol artık sana sana sana muhtacım petrol" şarkısıdır ve bunu her benzin istasyonuna gittiğimizde çığırırız. Off aslında bunda da gülünecek bi şey yokmuş. Ya ama biz benzin istasyonuna giderken söyleyip söyleyip güleriz :(((

-Bazen konuşurken heyecandan dilimiz sürçer ve kelimeleri yanlış telafuz ederiz. Daha doğrusu benim dilim hep sürçer ve tarzanca ile türkçe arasında bir şeyler söyler gibi olurum. ama tabi ne dediğim anlaşılmaz. İşte tam da bu anlarda Serdar Ortaç ve Chole ikilisinin magazin programında birbirlerine takılırken söyledikleri o muhteşem esprilerini dile getiririz "ama aşkım yapma böyle, sen ingilizce bilmiyorsın"

-Bir de en iğrenç espri ve hiçde gülmediğim: aslında sen büyük adam olacaktın ama önünü kestiler.
Zaten bizden anca bunlar beklenirdi.

-Zara mağazalarıyla nerde karşılaşırsak karşılaşalım "aaa zara mağaza mı açmış. tühh niye ya, oysa sesi çok güzeldi." deyip hunharca kahkaha atarız.

-Kenan Doğulu'yu her görüşümüzde "işte minyonların sevgilisi geliyor" diye söylenip kıkır kıkır güleriz.

aslında hiçde komik değillemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.