-->

12 Haziran 2013

Öküz Herif bayram nedeniyle ailesinde kalmaya başladı. Her gün telefonda konuşuyoruz, akşama kadar whatsapp'den yazışıyoruz falan filan ama, bunlar çok ımmmmm nasıl desem, sikindirik şeyler gibi geliyor. Çünkü sımsıcak bi tene sarılıp yatmaya alışınca; adamın mekanik sesini duymak bana yetmiyor. Akşama kadar yazışmak hiçbi şekilde beklentimi karşılamıyor. Sarılıp uyumak nefesini omzunda hissetmek gibisi yok. Siktir edin genşler yazışmaları, sanallığın insanı kandırmaktan başka hiçbi sikim yararı yok ve kandırıldıkça insanın içindeki çocuk ölüyor lan çocuk. İşte bunun için bence birini bulduğunuzda tüm bencilliğinizle ona sımsıkı sarılın ve gitmesine asla izin vermeyin.

Bide o bendeyken her gece çok erken uyumaya başlamıştım. Sanırım bunun nedeni huzurdu, aradığını bulmuş olmaktı, korkmamak, mutlu olmak ve götünü sağlam bi yere dayayıp güven içinde uyuya kalabilmekti. Ama şimdi bi kaç gündür o evde olmayınca, gözlerim uyku tutmuyor ve bende gece saat 04:00'e kadar film izleyip duruyorum. Çünkü uykum gelmiyor. Oysa eskiden olsa uyuya kalmak için osbir çekerdim, ama artık düzenli olarak gözlerinin içine bakıp seni seviyorum lan derken sikebileceğim bir göt bulmuş olduğumdan olsa gerek, artık yalnız kaldığım da içimden osbir çekmek bile gelmiyor ve gelmediği içinde yalnız gecelerim osbirsiz geçip gidiyor.

Şimdi ben bunları, sanki böyle yılış yılış bir ilişki yaşıyormuşuz gibi yazıyorumya, aslında hiç de öyle değil. Gayet aksine ilk tanıştığımız günden bu yana kavgalarımız hiç azalmadı ve azalacak gibi de değil. Bazen fena kızıyor bana ve o an değil göt vermek, elletmiyor bile. Bende o anlarda boş ver yaw alttan al, nasılsa birazdan küskünlüğü bırakınca, kendisi yılışı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.