-->

18 Ağustos 2012

Akşamları eve ekmek alırken artık 2 tane alıyorum :)
Bu ne demek biliyor musun? bu yalnız değilim demek oluyor. Yani çok şükür artık muradıma erdim. Artık bir kocam var heyyyyooo. Ya tamam kocam değil, ama yani işte onun gibi bir şey. Hem o benim kocam olsa ne olur, ben onun kocası olsam ne olur. Gerçi bu tür isimlendirmeleri sevmiyorum, hatta nefret bile ediyorum ama işte öyle laf olsun diye kocam dedim. Gerçi ipne aleminde "koca" kelimesi çok sık kullanılır. Bunun kullanılma nedeni, cidden bir kocası olduğu veya ilişkisi olan kişiye kocasıymış gözüyle baktığından değil, işte sadece hayatında bir erkek olduğunun altını çizmek arzusundandır.

Valla eve geldiğinden bu yana, çok şükür hayatım bir düzene girdi. Yani en azından artık dışarlarda sürtmüyorum. İşten çıktığım gibi eve koşturuyorum ve gelip Öküz Herif'in işten dönmesini bekliyorum. O gelinceye kadar da oturup menemen yapıyorum. Sonra o geliyor ve masaya oturup menemen'i bi güzel afiyetle yiyoruz. Evet işte buraya kadar her şey güzel. Ama menemen de her gün yiyilmez değil mi? Hah işte ben bunu farkedemedim ve her allahın günü menemen yapıp durdum. O da sağsolun ilk üç gün bir şey demedi, dördüncü gün de işten gelip menemen'i görünce tepesi attı. Biraz atştık falan sonra da, dışardan pizza sipariş ettik. Gerçi o da haklı. Yani sonuçta herkes ben değilki ömrünü bir tava menemen'le geçirsin. Aslında üçüncü gün sesini çıkarmasaydı, ona dördüncü gün süprizi olarak makarna yapacaktım. Ama o üçüncü gün "menemen'den ölcez1 deyince, dördüncü gün hiçbir şey yapmadım. Lan bende ne safım, sanıyorumki herkes benim gibi, her gün her gün menemen yiyebilir. Ama ne yapıyım, ben evdeyken başka bir şey yyemiyorum ki. Gerçi yiyememek değil, yapamıyorum. Yapabilsem ohoooooo.

Neyse menemen olayını öyle çözdük ve artık hayatımda menemen diye bir şey yok. İkinci olarak da artık hayatımda hiç istemediğim kadar karınca var. Öküz eve geldiği ilk gün, karıncalara bakıp "burda bir tek ben eksikmişim" demişti ve bende ya onar bir şey yapmaz, ezme onları üzerlerinden atla geç dedim ama nerde, dinlemedi beni ve buzdolabından bir parça lmon alıp karıncaların olduğu yerlere sıktı. Meğer limon suyu karıncaları kaçırtırmış. ama nerdeeee, akşam bi baktım, ortalık ana baba günü. Her limon damlasının etrafı karınca kaynıyor. Bunlar pılını pırtını toplayıp kaçmak yerine, koloninin geri kalanını da toplayıp kendinelerin ziyafet çekiyorlardı. eeehhh yeter dedim ve aldım elime fırçayı hepsini süpürdüm. Umarım ölmemişlerdir. Allahım sen affet beni.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.