-->

09 Ocak 2021



Hayatımın sadece seks olmadığı, seks düşünmediğim dönemindeyim ve bu aşamaya gelmek için çok osbir çektim. Sahi neydi o öyle, sürekli seks aramıyor olmama rağmen bi anda kendimi birileriyle seks yaparken bulmam veya aşk ararken bi anda yatakta çıplak kalmak falan neydi öyle?
Zaten gay demenin, sikin göte girmesi, her an sesk düşünen insanların akla gelmesi durumu topluma sahipken, neydi o öyle benimde bunu destekler şekilde olan yaşamım?
Çok şükür atlattım o dönemi ve çok huzurluyum.
libidoma kukla olduğum o dönemler bitti. 
Resmen hiç seks düşünmeden, seks yapmadan aylar geçirebildiğim dönemdeyim.



3 Ocak 2021 saat 17:30
birinden çıkarın varsa, onunla iyi geçiniliyor. şimdiye kadar neden insanlarla hemen sürtüştüğümü, atıştığımı, lafı çat diye koyduğumu, hatta bazen kavga ettiğimizi anlamamıştım. şimdi ise anlıyorum ki; benim kimseden bi beklentim yoktu ve beklentim olmadan, çıkarım olmadan yaşadığım için insanlardan ters bi hareket görünce hemen karşılık veriyor, hatta kavga ediyor ve eğer olurda sohbetlerimiz esnasında ufak bi laf sokama durumları oluşursa hemen ağızlarına sıçıyordum. meğer çıkarım olmadan yaşadığım için geçimsizin tekiymişim. bu sadece sokakta, sosyal ilişkilerimde değil, ailemde de hep böyle olmuş. onlarla geçinemememin de nedeni aslında onlardan bi beklentim olmaması ve beni tehdit ettiklerinde veya ufaktan  bi yol göstermeye kalkıştıklarında hiçbir şekilde alttan almamış çoktaan yola çımışım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.