-->

30 Mayıs 2022

Tarla Faresi Süresü

Şehir koca bir "insan çöplüğü"ne dönmüş vaziyette. Kadınlar, henüz birer bebek kız çocukları iken, çok ileriki yaşlarında ailenin orospusu olup yüzlerini kara çıkarmaması için, din adı altında psikolojik olarak çivili bi sopadan farksız olan bakış açısıyla ve aynı zamanda da dozajının fazlaca kaçırılmış olması yüzünden şımartılarak büyütülmüş küçük kız çocuklarının büyümüş hallerinden ileri gidememişler. Her taraf yüzünü ondan bundan saklayıp, dar giysilerinden dışarı fırlayan koca memelerini onun bunun gözüne hiç çekinmeden sokarcasına sallayarak yürüyen namuslu orospularla dolu. 50 yaşına kadar amına kendi elinden başka bir şey sokturmamış bu kadınlar, kendilerini Rahibe Teresa ilan etmiş gibi dinin tek temsilcileri olarak da etrafta gezinip duruyorlar. Hem kadın cinsiyetinin tüm toplum tarafından aşağılık olarak algılandığı ve sürekli küçümsendiği, hem de ağırlıklı olarak erkek sahipleri tarafından gözetim ve koruyuculuk ile beraber yürütüldüğü garip bi hayat anlayışları var.


Basit bir tabakadan ibaret kızlık zarlarını korumak için yapamayacakları hiçbir şey yokmuş gibi davranarak yaşayan ama pazar alışverişinde parası yetmeyince, tezgâhın altındaki tezgâh sahibinin nasırlı ellerine götlerini teslim etmekten geri kalmayan, hiç paraları olmayınca ise yaşlarından dolayı artık kalınlaşmaya başlamış olan tüylü göt deliklerini bi kalıp sabun eşliğinde siktirmekten çekinmeyen bu yaşlı çakma bakireler, günün sonunda ellerindeki çürük sebze dolu poşetlerle eve dönerken amlarını siktirmemiş olduklarından dolayı bakireliklerini de korudukları için, kendini tüm cinsiyetdaşlarından ve hatta evli tüm kadınlardan bile üstün gören bu kaltak dolu şehirde, erkeklerde birer papadan farksız değil. Beş para etmeyen değersizliklerini, kadınlarının çakma namusunu gözler görürken yalnız koruyarrak, kendilerini ezilmekten ve önemli biri olarak hissederek ilkel duygularını tatmin edip, osbir çekmek ve kuytu köşede birbirlerini sikmekten başka bir şey yapmıyorlar. 

Namus dedikleri şey çoktan 5'li ucuz sakız pakedine dönmüş vaziyette. Ama ezberledikleri cümleler ve haklı çıkma savaşı, namussuz olduklarını dile getirmekten onları men ediyor. Çünkü onlar için; susuzluk hiçbir şey, imaj her şey...
Beş para etmezliklerine bağlı olan işsizliklerini kabullenmemek için ellerinden geleni yapıyor, suçlamayacakları hiçbir şey bırakmıyorlar. Yaratılışta kendilerine verilmiş olan basit yeteneklerini bile yok etmeyi bi şekilde başarmış, meslek edinmekten ise sürekli kaçmış bu tarla faresi sürüsü toptan bi şekilde yok edilmeyi çoktan hak etmiş olmalarına rağmen, Allah hâlâ yaşatıyor. Zaten bunlar için Allah'ın da yapabileceği bir şey yok, çünkü son peygamberini yüzlerce yıl önce Muhammed olarak gönderdi ve dinini çoktaaaan tamamladı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.