-->

03 Ağustos 2021

Geçen haftaya kadar 2numaralıabim beni evden kovup dursada, bi yere gitmiyordum ve zaten geçen hafta beni tüm ev ahalisi içinde kovduğunda da, oraya buraya kıvırmadan "beni defalarca kovduğunun farkındayım ama ben yüzsüzlük edip bi yere gitmiyorum. Çünkü senle değil, annem ve ablamlarla yaşıyorum" dedim. Direkt böyle deyince bi an dondu ve sonra hemen toparlanıp "seni ben kovmuyorum, ablanlar da senden rahatsızlık duyuyorlar, sen onlara rahatsızlık veriyorsun" dedi ve ablamlarda bu cümleleri tekrarladılar.

Şimdiye kadar ablamlarla kalıyorum diyerek kendimi kandırıyordum ama ablamlar da "evet senden rahatsızlık duyuyoruz, senden rahatsız oluyoruz" deyince göt olup kaldım. 
E madem benden rahatsızlık duyuyorlar ve elimden kendimi kandıracak başka bir şey kalmadı "tamam" deyip sustum.

Sonra terasa gidip ağladım, 3numaralı abim geldi beni teselli etti ve karısı başka bi ilde, annesine misafirliğe gitmiş olduğu için, bi kaç gündür onda kalıyorum.
Hatta bu arada Öküz Herif'de çıktı geldi. Onunla beraber abimde kaldık.
Abimler Öküz Herif'i hala arkadaşım biliyor. Hep öyle bilecekler.
Öküz Herif'i annemlerle de mecburi olarak tanıştırmaya götürdüm, çünkü annem sürekli ona dua ediyordu. Bende tanışsınlar diye düşündüm ama meğer olay başkaydı. Çünkü annem 3üncü gün "adama söyle artık gitsin" dedi ve bende Öküze "annemin ettiği duaları siktir et, senin gitmeni istiyor" dedim.
Önce inanamadı ama sonra aslında beni de evde istemediklerini vs detaylarını anlatınca inandı ve bu sabah da kalktı İstanbul'a döndü.
Bense bi müddet daha burda kalıp dünyayı onlara, eski karıma ve tüm akrabalara dar edeceğim...

Bu süreçte yaşadığım en büyük hayal kırıklığı ise, annemi cahil sanıyor olarak yaşadığımı fark etmem oldu. Evet, kadın benim için 76 yaşında bir cahilden başka bir şey değildi. Ama onunla vakit geçirdikçe gördümki cahil değilmiş, sadece ahlaksızın tekiymiş.
Çünkü işine gelince sular seller gbi Türkçe konuşan bu kaltak, aile olaylarını anlatıp "ablam ve 2numaralıabim tarafından evden kovulduğum için yakında gideceğim"i söylediğimde, bana "siz türkçe konuşuyorsunuz, anlamıyorum ki" diye cevaplayarak susturuyor.

Orospunun işine nasıl gelirse öyle davranıyor ve ortalık hafif karışmaya başladığında hemen kayboluyor. Çocuğu olmam onun sikinde bile değil. Hatta onun için orospuçocuğu olmam bile önemsiz küçük bir detay.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.