-->

24 Temmuz 2021

iliklerine Kadar Değersiz Hissetmek

son dakika(24.07.2021)


Bu yazı bi şekilde silinmiş. Henüz yeni fark ettim. Ama kendim bilerek silmediğimden eminim. 

Yorumlardan dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum. 


---------


Aylar sonraki edit (1.10.2021)

Burda şu minvalde bi yazı vardı ama bi şekilde silinmişti:

radyoterapi aldığım dönem, Öküz Herif bi gün hastaneye gelip sürpriz yapmıştı ve o gün hastane çıkışı ona gitmiştik. Yemek, tv faslından sonra saatler ilerleyince uyumak için yatağa girdiğimizde, ben "sarılıp uyuruz" diye düşünerek sımsıkı sarılmaya kalktığımda, o sikimi avuçlayıp okşayarrak kaldırmaya çalışıyordu ama sikim kalkmadı ve bende "canım istemiyor, uyumak istiyorum" demiştim. O ise bu sözlerime rağmen bile durmamış, kendince bacak aramda biraz daha oynadıktan sonra durmuştu.

O zaman durmuştu ama gecenin bi yarısı sikimi ağzına alıp sakso çekmeye çalıştığında işte o zaman değersiz olduğumu en derinimden hissetmiştim.

Gün boyunca da sorduğu "hiç bu hastalıktan öleceğini düşündün mü, aklına öleceğin geliyor mu, kurtulamayacağını düşündün mü" sorularında bile üzülürken ve ona çaktırmadan ağlarken de değersiz hissetmemiştim, ama hasta halimle gecenin bi yarısı sakso çekerek sikimi kaldırmaya çalışıp seks yapmak istediğinde, iliklerime kadar kendimi değersiz hissetmiştim.

6 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun tanıdık yabancı. Uzun zamandır yazılarını okuyorum, yaşadığın melankoliye ve dramatik anlarına tam olarak hakimim, hatta seni bir arkadaşım gibi görüyorum. Ne zaman istersen, konuşmaya ihtiyacın olursa bana yazabilirsin. monozia@hotmail.com

    Kendine gerçekten iyi bak, her insan birbiriyle besleniyor mental olarak bu kesin, iş karşılıklı olursa ne ala. O yüzden daha mütealist yaşam formlarıyla bir araya gelmeni diliyorum tüm kalbimle.

    2 Yaz önce babam radyoterapi ve kemoterapi aldı, onun için işimi bıraktım memlekete döndüm sürecin her döneminde yanındaydım. Boynu yaralar içinde kalmıştı yanık izleri vardı ''nasıl görünüyor?'' diye sorduğunda, ''tam sevdiğim gibi dışı pişmiş içi sulu'' diye şakalaşıp gülmeyi bildik. Şu an durumu gayet iyi ve atlattı 70ine merdiven dayamasına rağmen.
    Senden daha iyi bir performans bekliyorum, performans demişken düşüklük yaşamışsın ve bu durum tedavinden değil içinde bulunduğun mental durumdan, Sahalara rocco abimizi utandıracak performanslarla döneceğine eminim içinde bulunduğun ruh halin daha daha iyi olunca.

    Zaman her şeyden daha güçlü, durmuyor, iyi de kötü de kaybolup gidiyor içinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. -benimki az pişmiş kaldı, içi sulanmadı :) baban için çok çok geçmiş olsun. allahım bir daha o acıları yaşatmasın. sende hep iyi kal inşallah.
      -benim pişmiş yerlerim 5-6 hafta önce hep döküldü ve çok şükür geçen aydan bu yana da eski ten rengime kavuştum. saç ve sakallarım da tekrar çıkmaya başladı :))) hepsi çıkınca uzatıcam, gür bi sakalda bırakıcam. etrafta kaba sakal gibi gezinicem inşallah.

      -kemoterapi ilaçlarımı düzenli kullanıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum, her gün mutlaka 1 saat boş boş yürüyüp, aynı zamanda sürekli dualar edip, şükrediyorum :) şükretmek beni çok iyi hissettiriyor ve aslında daha önce yeterince şükreden biri olmadığımı fark ettim.

      -ne yalan söyleyeyim konuşmaya çok ihtiyacım var valla, ama yazarak gideriyorum. konuşmak kadar olmasa bile bu da iyi hissettiriyor. ince düşüncen, güzel teklifin için çok teşekkür ederim. bu teklifinle bile iyi hissettirdin. çok sağ ol. hiç eksik olma.

      -mütealist'i ilk defa duydum. google'a baktım, karşılıklı beslenmeden bahsediyor. ben sanırım hep beslemeye çalışan olduğum için olsa gerek Öküz'den yorulmaya başladım. keşke kendimi de besleseymişim. baya mantıklı bir şeymiş bu mütealist

      -dediğim gibi gittikçe daha iyi hissetmeye başladım. gerçekten iyiliği hissediyorum. birde sanki bu hastalık bana yaradı gibi :) ameliyatla sadece tümörüm değil; zihnimdeki, aklımdaki, ruhumdaki perdelerde alınmış/kaldırılmış gibi, insanların gerçek niyetlerini, söylediklerinin arka perdesini, istediklerinin ne olduğunu ve ne sakladıklarını anlamaya başladım gibi. üstelik daha akıllı birine dönüştüğümü, dönüşmeye başladığımı sanmaya başladım. inşallah yanılmıyorumdur :)))
      -son cümlen çok güzel ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim iyi niyetli, iyi adam.

      Sil
  2. Yıllar geçti, öküz herifi ilk duyuşumuzun üstünden. Ne o bir gram değişti, ne sen onu hayatından çıkardın. Heyecanlı bir roman okur gibi bekliyorum, ne zaman tak edecek canına? O kadar anlıyorum, o kadar tanıyorum ve o kadar aynı yerden acıyorum ki;kendime kıyamıyor gibi kıyamıyorum sana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu konuda çok güçsüzüm galiba. ne yapıcam/yapmam gerek hiç bilmiyorum. hiç öğrenemedim.

      Sil
  3. eskiden öküzherif'e "öküz" dediğin için sana kızardım hatırlarsan. ama zaman içinde hakikaten "öküz" çıktı. benim gördüğüm o seni bırakamaz. bütün öküzlüğüne rağmen bırakma hamlesini gerçekleştiremez. gizli ibnelerde böyle oluyor. çünkü bıraksa büyük boşluğa düşer. iş sana kalıyor ve zamanı gelmedi mi sence? sıcak kanlı adamsın, zaman içinde başka birini bulmanı diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. -Hatırladım :)
      Hatta sırf sen kızdığın için ona Canımıniçi demeye başlamıştım. Çünkü seni haklı bulmuş ve aslında ona Öküz Herif diyerek, bi anlamda onu hep öküz olarak görmeye neden olduğumu düşünmüştüm. Bu bakış açısından kurtulmak için adını Canımıniçi koymuştum. Fakat adını değiştirince bile o değişmedi. Çünkü insan neyse o'dur. Herkes nasılsa öyle davranıyor, öyle yaşıyor. Geç anlayıp, henüz çok yeni yeni kabullendim.
      -Zamanı geldi, hele şu son durumumdaki davranışlarında ağlayarak anladımki zamanı çoktan gelmiş.
      -Amin. Amin.

      Sil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.