-->

01 Mayıs 2020

tuttuğunu siken adamdan paragraflar

Bunu 15 Şubat 2018 yılında yazıp taslaklara kaydetmişim. Şimdi bakınırken görünce, yazıyı yazdığım anı bile hatırlamama rağmen aradan 2 yıl geçmiş olduğunu fark edip şok olmadım değil. Zaman akıp gidiyor, bir tur daha ver demek olmaz. Allah güzel bi hayat yaşamış olmayı nasip etsin.
Alttaki cümleler, Kıbrıs'ta tanıştığım birinin ağzından dökülenlerden topladıklarımdan bir kaçından ibaret. Buyrun sohbete:

-Ergenken, yani daha çooook çocukken eşek sikerdik arkadaşlarla.
Zaten köy yerinde başka ne sikecenki. Hatta sırayla sikerdik. döne döne.

-Biliyorum biliyorum diğer insanlar çok ayıplıyor seni. Ama açıkçası şimdi soracak olursan, bana göre de erkek sikmek, eşek sikmekten daha mantıklı. En azından ikimizin de aklı var ve bunu isteyerek yapıyoruz.

-"Artık 50 yaşındayım, bu saatten sonra bana yolun inişi, amın genişi gider." derdi bir arkadaşım. Bende o yaşa ve o cümleyi kuracak tada gelmeye başladım. Zaten baksana hepsi çoluk çocuk. birini siksen başına bela oluyor. Ama amın genişi öyle mi? Bela da olmaz, seni de bela etmez kendine. En fazla çek arabanı siktir ol git der. Bende yoluma giderim.

-İnanır mısın Allah'a 16 ülke gezdim, yemediğim bok, sikmediğim amcık türü kalmadı.
Yani nerdeyse her milletten karı siktim. Yaşım kaç oldu yav ne yapayım? seks yapmayı çok seviyorum. Daha bu sabah bile osbir çektim. Zaten her allahın gübü çekiyorum.

-Biliyor musun bana ne lazım, böyle ilik gibi süt gibi kızlardan lazım. Vardı bi tane rus. Bebbbek gibi. Görsen bi içim su. Sike sike hiç doyamadım ona gitti gitti. Kaltak burdaydı ama sezon bitince gitti. Oruspuya dedim "gitme, kal burda. bende kalırsın. sana da kurupiyerlik işi ayarlarım" falan ama dinlemedi beni gitti.
(zayıf, ince belli hafif dolgun kalçalı genç bi kızın fotoğraflarını gösteriyor bana ve) şuna bak be, insan ölmez mi buna. Amcığına baksana. Off kurban olduğum.
Şerefsizin kızı öylede küfürden hoşlanıyorduki.
Zaten bütün kadınlar küfür sever. Sikerken de ki "amın sımsıcak" o an eriyorlar. 

-Bana am olsun yeter. Her yola gelirim.
Hatta bi karıyı sikerken, başka bi karı görsem, anında onu da nasıl sikerim diye plan yapar, durmadan düşünürüm. Ne yapayım çok seviyorum.

-Erkek siken en sonunda kendini siktirirmiş doğru mu?
Senin nasıl oldu, ilk ne zaman siktin, ne zaman sikildin.

-Buralar hep ajan majan dolu. Hepsi herkesle içiçe miçiçe. Ortalık karışık burda.

-Seviyorum böyle yerlerde takılmayı. Varoşluğu. Benim ev denize sıfır ama buraya gelince rahatlıyorum. Benim evin huzuru yok. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

-Hep gencim, hiç yaşlı değilim. Sanki hiç yaşlanmadım. Yani zaten nasıl yaşamışsan, nasıl hissetmişsen öyle yaşlanıyorsun.

-Biliyor musun ne aradığımı bende bilmiyorum. Öyle yaşıyorum. Öylesine sikiyorum.
(aynı cümlesinden 1 saat sonra: Bende ne eksik biliyor musun, maneviyat eksik. o yok bende)

-Pişmanım tabi, çok pişmanım. zaten pişmanlığı olmayan insan var mı ya.

-Kızlar niye gayleri, topları seviyor? 
-Çünkü sen kızları sikmeyi düşünürsün. Hani geçen gün dedinya birini sikerken başkasını görsem onu da nasıl sikeceğimi düşünürüm diye. Hah işte gayler kızlarlayken böyle düşünmezler pek. Sadece konuşur, muhabbet ederler. Kızlarda gaylerin onları sikmeyeceklerini bildiklerinden onlara güveniyorlar. Zaten gayler onları sikmenin yollarını aramazlar. Sadece arkadaş olur kalırlar.

-Bak şu yukardaki tepeyi görüyor musun? Orda bi alman çift geldi, kadının yanındaki adam bana dediki "karımı sik" bende "tamam" dedim. Gittik güya sikecem, ama ne olduysa, kadın 1 dakka sonra "yok ben vermem" dedi. Adam yalvardı ağladı, kadın inadından dönmedi, vermedi bana. Varya öyle bi içimde kaldı ki o kadın. Hep bakarım o tepeye ve derim "seni sikecem ulen"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.