-->

13 Şubat 2020

cins ilişki

bırak esen rüzgârla beraber dağılsın saçın, hayatın, sen
öylece kalsın bi köşede, tüm unutulmuşluğuyla
ve tüm değersizleştirilmişliğiyle.
bırak karışma, dağınık kal öyle.
-------

Şiir yazayım dedim ama yazamadım. Zaten şiiri de, sırf şiir yazmaya çalışanlar yüzünden sevemedim gitti. Yani benim gibiler yüzünden şiir sevemez oldum. Hem ne zaman sevmiştim hatırlamıyorum.

------

Çok boş biri olduğumu söyleyip duruyor Öküz Herif.
Hayatımın ne olacağını, bundan sonra ne yapacağımı vs vs vs sorup duruyor.
Oysa sorularının cevapları hakkında bi bilgim yok. Ben sadece onu seviyorum ve bildiğim tek şey bu.
Diğer şeyler için ise, bence çok düşünmeye gerek yok. Çünkü bi şekilde doğduğumuz için mecburen yaşayacak ve sonra mecburen öleceğiz. Yani işte bu yaşadığımız maceradan ölerek çıkmak dışında çıkış yapma şansımız yok. Bunu o da herkes gibi biliyor. Ama yinede herkes gibi oda yaşarken tedirgin, ürkek, çok ama çok korkarak, bitmek bilmez sorularla yaşamaya devam ediyor.
Aslında bu sorularına söyleyecek bir şeyim yok, ama tedirginliğini bana bulaştırmaya kalkışması aramızda şimşekler çakmasına neden oluyor ve biz aynı yatağın farklı uçlarına savrulmuş hâlde sabahlamış oluyoruz. Bu kötü gibi.

-------

Sürekli atıştığımızı söylemem yanlış olur. Ama evet bazen olur olmadık anlarda fena patladığımız olmuyor değil. Çünkü onu sevsemde sevmesemde beni değersiz hissettirmesine izin vermeyeceğimi ona da defalarca söyledim.
Durum böyle olunca, bir kaç laf sokmasından sonra Hz. Ali gibi Zülfikâr kılıcımı aldığım gibi üzerine atılıp onu paramparça ediyorum.
Tüm sinirim geçtiğinde etraf Kerbela Meydanı'ndan farksız değildir ve tüm olanlardan sonra ya o, ya da ben evden çıkıp bi yerlere gitmişizdir.

------

Tüm kavgalarımıza ve birbirimizden nefret edişlerimize rağmen onu sevdiğimi de söylemeliyim ve onunda beni sevdiğinden eminim. Çünkü kavganın ertesi günü yine aynı yatakta uyuya kalıp da gece uyandığımızda birbirimizi yalnız kalmamak için değil, gerçekten sevdiğimiz ve değer verdiğimiz için kollarımızın arasına almaktan geri kalmıyoruz.
Bazen o beni sarıyorken uyanıyorum, bazen ise ben onu sararken uyandırmış oluyorum ve bunun karşılığında küçük bir öpücük konduruyoruz birbirimize.
Hem zaten mutlu bi ilişki böyle bir şey değilse, başka nasıl olabilir ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.