-->

04 Aralık 2010

Güzel şeyler oluyor, kosmos bana ses verdi, hatta evren çırıl çıplak soyundu beni bekliyor

Ya çok heycanlıyım ve sanırım bu satırları 10uncu defadır yazıp siliyorum. Bi yandan "lan acaba yazıyım mı, ya yazarsam okuyanın nazarı değerse" diyorum, bi yandan da "siktir et herşeyi de, önce bi sonunu bekle öyle yaz" diyorum, bi yandan da "öffff ne boş boş düşünüp duruyorsun yaz gitsin ammına koyım ne olcak ki" diyorum. Her neyse, işte böyle içimde sanki 10 tane ben var ve bunlar ayrı ayrı gelip kendi doğrularına göre bahanelerle kafamın içinde konuşup duruyorlar. Tamam yazıyım dedim ve bu sefer başladım.

Şimdi bu bi kaç gündür çok ilginç bi gelişme oldu. Konu şöyle başladı:
Adamın biri blog yazılarımı okuyor ve bi tanesine uzun bi yorum yapıyor. Sonra tabii benden cevap bekliyor. Sonra gel zaman git zaman benden yanıt çıkmıyor. Adam da bunun üzerine sanıyorki ben yorumu sildim veya görmemezlikten geliyorum. İşin aslı o yazmış göndermiş, ama sanırım bloggerda sorun mu olmuş artık nedirse veya o gönderememiş mi neyse artık, bende yorum falan görmedim. Zaten gelen yorumları Adsız olunca bile yayınlıyorum. Bugüne kadar sadece 2 tane küfürlü adsız yorum vardı sildim, yoksa onun dışında öyle silme merakım yoktur. Neyse işte, Adam bakıyor yorumdan cevap çıkmayınca, bu sefer tutup mail atıyor.

Bende o akşam böyle mail kutuma bakıp kapayacakken, baktım bi mail, alla alla dedim çok şaşırdım. Mail de, yazılarımı okuduğunu ve bi yorum yaptığını, yorumunu okuyup okumadığımı soruyordu. Bende bloga baktığımı ama her hangi bi yorumunu görmediğimi, beklemede olan herhangi bi yorumunda olmadığını yazıp mail attım. Adam'da bunun üzerine, daha önce bloga yazdığı yorumu bu sefer  mail olarak tekrar yazıp gönderdi. Hemen atlayıp okudum tabii. Neyse işte mailde kısaca "seni yakından tanımak, hayallerin ve kendi projelerim üzerinde seninle fikir alışverişi yapmak isterim" diyordu. İçimden "Alla alla ben kimim ki benimle fikir alış verişi yapcaksın, yakından tanıyıp, hayallerim ve projelerin üzerine konuşacaksın" dedim, tabii o arada heyecandan, dilim götüme kaçmış. Çünkü çok şaşırmıştım. Ya şaşırma bölümü neysede, maili okurken kendimi çok önemli biri gibi hissettim. Hatta götüm falan kalktı. Ama sonra durdum, götüme bakıp "fazla havalanma dünün bok sıçanı" dedim götüme. Götüm de bu laflar üzerine haddini bilip indi biraz.

Sonra içimden "la acaba biri benle kafa falan mı buluyor?" diyede düşündüm. Bunun üzerine maille beraber gelen web adresine falan baktım, ohoooo çok lüks bi siteye girdim. Anam her taraf böyle jan janlı falan, bide yetmezmiş gibi yanarlı dönerli lüküs bi site. Tam o zenginlik belirtisi sitede sarhoş olup aklımı kaybedecekken siteden çıkmayı akıl edip, mail kutuma döndüm. Mail adresine iyicene baktım, sitenin adıyla aynıydı. Oyy allahım neler oluyor falan diye düşünüp maile yanıt yazdım. Dedim ki "böyle bi mail almak beni çok mutlu etti, yazdığınız güzel sözler için teşekkürler" falan filan böyle bende biraz asilzade edebiyati yaptım, en sona da "bu güzel düşüncelerin sahibiyle bende tabiki görüşmek isterim" diye not düştüm. Adam aramam için kendi telefonunu vermişti, bende aramadım tuttum kendi telefonumu da maile yazdım. Sonra işte adam önceki gün beni aradı dediki "falanca bi yerde kişisel gelişim şeysi var, beynin rahat nefes almasını sağlıyorlar falan sende gel" ben de dedimki "ya kusura bakma ben işten çıkamıyorum başka zaman inşallah" 

Sonra ulan acaba gitsemiydim lan diye düşündüm, ama içimden acı gerçekler patır patır dökülmeye başladı "lan cebinde 3,5 tl var, neyle nereye gidiyosun mal!! ya gittiğin yerde para isterlerse ne bok yiycen? haaa geri zekalı, otur oturduğun yere" işte böyle kendi kendime haddimi bildirip boşverdim, zaten para olsa bile patrona söylesem 2 saat bissürü şey anlatcak, bissürü soru falan, bide bunlar yetmeyecek yok işten kaytarıyorsun falan gibilerinden laflar, dedim boşver, kimsenin ağız kokusunu çekme. Bende işte "ya kusura bakmayın işten dolayı gelemiyorum falan" deyip kapadım. Sonra iş çıkışı direkt eve geldim, saat 20:30 da uykum gelmeye başlayınca yatağa uzandım ve uyuya kalmışım.

Sabah saatin alarmıyla anca uyandım, gidip bi güzel duş aldım giyinip işe gittim. Bilgisayarı açıp, mail kutusuna bi baktım gene o adam'dan mail. Bu sefer "bu maili okursan beni ara, bu akşam buluşalım" diyordu. Bende öğlen aradım konuştuk falan, sonra akşam buluşmaya karar verip kapadık. Akşam 5de tekrar telefonlaştık ve  6 ya doğru işten çıkacağımı söyledim. Saat 6 ya doğru işlerimin son rööööötuşlarını yaptım, bi arkadaşım taksime gelmişti dedim O'nu da görüp öyle O Adam'ı ararım. (ahahahaha adamın ismi O Adam kaldı)  Saat 6ya 10 kala benim müdüre çıkacağımı söyledim O'da "bu ara niye erken çıkıyorsun?" diye sorup herkesin içinde beni bi güzel bozdu. Ben de "yoo hep geç çıkıyorum, bugün bi arkadaşım geldi onunla buluşcam, zaten saat 6ya 10 var, yoksa hep geç çıkıyoruz daha illa saatim dolsun çıkıyım yapmadım" dedim. Ama harbiden de öyle yani, hiç öyle "aaa ben bu saatler arasında çalışıyorum, saatim doldu ben çıkcam" ayakları yapmadım, yapmamda. Çünkü çalıştığın yerde, ekmeğini yediğin yerde böyle yapmak ayıb olur diye düşündüm. Zaten sırf aldığım maaş helal olsun diye evden de çalışıyorum laflarını iki etmiyorum ya neyse, oraları hiç karıştırmıycam.

Neyse işte patronu atlattım çıktım, arkadaşımla buluştuk meydana yürüdük. O'nun da bi görüşmesi varmış. Amaaann neyse işte sonra biz onla metroya doğru yürürken dedim dur ben biriyle konuşcam, telefonu çıkardım O Adam'ı aradım "abi ben işten çıktım nerde buluşalım" diye sordum, Adam'da "nişantaşı nero cafe'de buluşalım" dedi "tamam" deyip kapadım. İçimden "anam sikildi, ya pahalı kahve içmek zorunda kalırsam ne yapcam? Neyse dur, ticket yanımda en azından ordan öderim. Ama dur lan yol parası, hah tamam cebimde 3,5 tl var" diye düşünüp rahatladım. Çünkü arkadaşımda yanımda O'da Mecidiyeköy'e gidecek, e O'nunda jetonunu ben ödiyim falan diye düşünüyorum. Sonra allahtan metroya geldik, arkadaşım akbilini çıkardı bastı ve bana "kendine yalnız al" dedi. Bende bi rahatlama halleri belirdi, içimden "çok şükür" çekip kendime bi jeton aldım ve atladık metroya hoop sağdan soldan laflarken bi baktık Osmanbey'e gelmişiz, öptüm falan filan vedalaştık.

Yazı çok uzun lan =)) devamı yarın falan gelir buraya.
Bide bu gelişmeden dolayı, çocuklar gibi şen şakrakım, böyle götüme füze takıp mahallenin ortasında ateşlemek istiyorum. Mutluluğumu kimseyle paylaşamadım, paylaşamıyorum. Çünkü birine anlatsam ve sonuca gitmezsem kötü olur. En azından burda yazınca, gerçekleşmese bile sonuçta sadece yazmış oluyorsun falan. Ama birilerine anlatınca senden çok büyük şeyler beklemeye başlıyorlar, sonuca varmayınca da gözlerinde beceriksiz falan oluyorsun. Aman sikmişim gözlerini, zaten herkes her şeyi bilmek zorunda değil, siz bilin yeter =) muahhh kocaman öptüm hepiniziii.




haYaL@ dedi ki...
seni böyle heycanlı görmek ne güzel!devamamını bekliyorum,ne olcak acaba;)
Hazel dedi ki...
bu ne sevinç böyle :) çok sevindim adına, gelişmelerini bilmiyorum tabi ama bayağı neşelisin. hep böyle ol erkekim =)
Adsız dedi ki...
Hatta götüm falan kalktı. Ama sonra durdum, götüme bakıp "fazla havalanma dünün bok sıçanı" dedim götüme. Götüm de bu laflar üzerine haddini bilip indi biraz. ahahahaa
Hayat_Erkegi dedi ki...
@hayal heycan var, bide az tırsıyorum @Hazalım bu sefer turnayı gözünden vurmuş olabilirim ama farkında değilim =)) @Adsız sana da ahahahaha =)
Zuihitsu dedi ki...
Bol şans diliyorum Hayat_Erkegi.. Dünün bok sıçanı lafı tüm günün hüznünden sonra beni güldürdü çok.. Sağolasın:)
Hayat_Erkegi dedi ki...
@zuihitsu bloguna baktım, allah rahmet eylesin yeri cennetlerin en güzeli olsun inşallaa =) küçüğe de selam, benim yerime de öp
Gamze A. dedi ki...
güldüm be :D hadi inşallah takipteym iyi ol.
Serhat dedi ki...
vay güzel gelişme olmuş hayat erkeği. ama benim başıma gelse sanırım ben buluşamam. hadi bakalım sevgilerle...
∂ є я у α у ü c є ℓ dedi ki...
çok güldüm ya merakla bekliyorum devamını :D
Miss maria dedi ki...
Çokk sevindimm seni böle heycanlı görmekk çok güzel:) İnşallah herşey çok güzel olur çok çokk öptüm bu öpücükler şans öpücükleri Muckkss
vA_niLLa dedi ki...
Ben hiç bir şey anlamadım... Bu adam neyin nesi? Neden seni çağırıyor? Çağırıp ne yapacak sana? Korktum ben...

11 yorum:

  1. seni böyle heycanlı görmek ne güzel!devamamını bekliyorum,ne olcak acaba;)

    YanıtlaSil
  2. bu ne sevinç böyle :)
    çok sevindim adına, gelişmelerini bilmiyorum tabi ama bayağı neşelisin.
    hep böyle ol erkekim =)

    YanıtlaSil
  3. Hatta götüm falan kalktı. Ama sonra durdum, götüme bakıp "fazla havalanma dünün bok sıçanı" dedim götüme. Götüm de bu laflar üzerine haddini bilip indi biraz. ahahahaa

    YanıtlaSil
  4. @hayal heycan var, bide az tırsıyorum

    @Hazalım bu sefer turnayı gözünden vurmuş olabilirim ama farkında değilim =))

    @Adsız sana da ahahahaha =)

    YanıtlaSil
  5. Bol şans diliyorum Hayat_Erkegi.. Dünün bok sıçanı lafı tüm günün hüznünden sonra beni güldürdü çok.. Sağolasın:)

    YanıtlaSil
  6. @zuihitsu bloguna baktım, allah rahmet eylesin yeri cennetlerin en güzeli olsun inşallaa =)
    küçüğe de selam, benim yerime de öp

    YanıtlaSil
  7. güldüm be :D hadi inşallah takipteym iyi ol.

    YanıtlaSil
  8. vay güzel gelişme olmuş hayat erkeği. ama benim başıma gelse sanırım ben buluşamam.

    hadi bakalım sevgilerle...

    YanıtlaSil
  9. çok güldüm ya merakla bekliyorum devamını :D

    YanıtlaSil
  10. Çokk sevindimm seni böle heycanlı görmekk çok güzel:) İnşallah herşey çok güzel olur çok çokk öptüm bu öpücükler şans öpücükleri Muckkss

    YanıtlaSil
  11. Ben hiç bir şey anlamadım...

    Bu adam neyin nesi? Neden seni çağırıyor? Çağırıp ne yapacak sana?

    Korktum ben...

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.