-->

19 Mart 2021

Gerçekliğe Bağlanma diye adlandırıp, daha önce blogda da bir kaç defa değindiğim olayın ne olduğunu nihayet öğrendim. Hemde acı bir şekilde öğrendim. Üstelik 2 ay boyunca hayatımda tam olarak ne olup bittiği hakkında fikrim olmadan ve sadece yatarak öğrendim. Evet gerçekliğe bağlanma dediğim şey gerçekmiş. Çünkü olayın bana yaşattığı şeyle beraber geçirdiğim BEYİN AMELİYATI sonrasında ancak kendime gelip gerçekliğe bağlandım. Yani gerçeklikten herkese merhaba.

Ama olurda aynı şeyleri siz yaşarsanız; yani; ara ara gelen şiddetli veya normal baş ağrıları, bazen fışkırırcasına bazense normal bir şekilde yaşanan kusmalar, yaşadığınız geçmiş olayları hatırlayamama, az önce söylenen veya yaptığınız bir şeyi unutma, bazense çok şiddetli bir şekilde yaşanılanların daha önce yaşanıldığını sanma gibi şeyler yaşarsanız sakın olaki benim gibi erdiğinizi falan düşünerek, hayatınıza devam etmeyin, hemen bir hastaneye koşturun. Çünkü beyninizde tümör vardır ve bunlarda erken habercilerden başkası değildir. Yani ermekte değil, ölmektesinizdir. 
O yüzden lütfen bu belirtileri beraber yaşarsanız 

Evet bildiğiniz ölüm. Ama şaka falan değil, gerçek ölüm. Üstelik bu gerçek ölümde ceset sizinkinden başkası olmayacak ve ne yazıkki acı çekmek hiçte hafife alınacak bir şey değilmiş. Hele bir de ciddi ciddi çaresizce oturmak dışında yapabileceğiniz bir şey yoksa, ne yazıkki işte o zaman anlıyorsunuzki; meğer ölüm denilen şey acısız ve komik bir şey değil, üstelik acı çekmek de öyle bir anlık olup biten bir şey değilmiş. Baya baya canınızı yakan ve sizi acının ne olduğuna, acı çekenlerin aslında ne yaşadığına, yaşamakta olduğuna birinci elden şahitlik ettirir.  Ben, bu söylediğim acı tarifini biraz hafif bir şekilde yaşamama rağmen, bu kadar acı edebiyatı yaptıysam, gerçekten acı çekenleri düşünün. Hele bir de aylarca acı çekenleri, tedavileri yüzünden mecburen acı çekmekte olanları düşünün. İnanın acının basite alınmayacağına ikna oldum. İnanın bu süreçte, ölümün öyle kolay bir şey olmadığına yeterince ikna oldum. Ölüm kolay değil, basit değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.