-->

13 Ocak 2020

hukuk öğrencisi fahişe

işsizlikten bunaldım mı, bunalmadım mı? işsiz miyim, yoksa aslında tercih ettiğim bi işsizlik mi yaşıyorum tam emin değilim. zaten hiçbir şeyden emin olamadım ve öyle görünüyor ki emin de olamayacağım.
hayatımın genelinde ikilemler hep oldu. beni hiç terketmediler. belki bundan sonrada terketmeyecekler. bu iyi bir şey mi kötü mü onu da bilmiyorum. canım iki lem le rim.

bugün Kıbrıs'tan arkadaşım olan Hukuk Öğrencisi Travesti Sesli ile Beşiktaş'da buluşup gezindik.
Gezinirken her şey hakkında biraz konuştuk. Arada beni sevdiğini, değer verdiğini, iyi biri olduğumu, entelektüel olduğumu, zeki olduğumu ve sırf bu yüzden bile aslında pejmürde bir hayat yaşamayı hak etmediğimi vesaire vesaire  söyledi.
kendimi iyi mi hissettim, kötü mü emin değilim.
oysa onunla gezindiğimiz anlarda kurduğu bu cümlelerden dolayı, kendimi onun bana iyi bir şey söylediğine inandırmıştım. ama şu an iyi bir şey mi söyledi, kötü mü emin değilim.

yine konuşmalarımızın birinde de aniden durup gözlerime derin derin bakarak "ya sen çok yazıksın" dediği de oldu. yine iyi bir şey söylediğini düşündüm. çünkü derin sandığım bakışları aslında gerçekten acıma dolu idi. üstelik bu acıma bakışları, yapay bir acıma değildi, gerçekten merhametli, anaç ve fazlasıyla insancıllardı.
tabii o "ya sen çok yazıksın" cümlesini kurarken, bana gerçekten acıdığı için kuruyordu. yani kendince iyi bir şeyler söylemeye çalışıyordu.
bu acıma duygusuna rağmen, ben onun için ilginç, akıllı, güçlü biriyim.
üstelik zekâma rağmen beş parasız yaşamayı da hak etmiyorum.
ona göre; herkes bi şekilde yolunu bulup paralı pullu, evli arabalı yaşarken benim böyle serkeş yaşamam büyük haksızlıkmış. herkes gibi bende bi şekilde hayatıma çeki düzen vermeliymişim.

farklı konuşmalarımız arasında kurduğu bu cümleleri iyiydi hoştu ama o da şunu bilmiyordu; böyle yaşamayı kendim tercih ettim.
üstelik bunu ona çok çok çok defa anlattım. ama anlamıyor ve doğrusu şu ki yapabileceğim bir şey yok.

öte yandan son aylarda bende artık bu serkeşlikten kurtulmaya karar vermiş, ama tam olarak nasıl bir strateji izleyeceğimi anlamış değilim. sadece bu konu üzerine düşünüyor, düşünüyor, düşünüyor, düşünüyorum.
düşünerek yola çıkmış olmam, aramaya başlamış olmam da iyi. eskiden bu serkeşliği yücelterek yaşadığım için üzerine düşünmezdim. ama artık yaş lan dım ve işte bilirsiniz, sağlam bi zemine ve zeminden çıkmayacak sağlam bi kazığa ihtiyacım var.  yani artık parayı vurmam gerektiğini bende anlamış ve buna göre bir hayat kurmaya odaklanmış durumdayım.
yani; dediğim gibi konu üzerine düşünüyorum ve mutlaka bi yol bulacağım. lakin bakalım bu yol nasıl, kimin ve nerenin yolu olacak, nereye nasıl çıkacak.........

Travesti Sesli'ye dönecek olursak; İstanbul'a ailesinden gizli gelmişti ve ailesi onu Kıbrıs'ta okul okuyor diye sanırken, o ise; altında kaldığı final sınavlarının yorgunluğunu burada bir kaç yer gezerek, biraz alışveriş yaparak atıp sonrasında dönecek.

Ailesinin maddi durumunu bildiğim için buralarda harcayacağı parayı sağlayanların ailesi olmadığını biliyorum. Zaten o da farklı konular hakkında konuşurken bile, para akışında sorun yaşamadığını ve parasının olduğunu sürekli tekrar edip durdu. O bunları tekrarladığında "senin için para bulmak hiçbir zaman zor olmadı ki" diye cümle kurdum, karşılık olarak her zamanki bilgiç, ukala ve şuh gülüşüyle cevap verdi.

Henüz 19-20 yaşında hukuk öğrencisi bir genç kadının, sürekli değişen ve kendinden onlarca yaş büyük kel fodul şişman erkek arkadaşlarının olması zaten beni hep düşündürmüştür. doğrusu herkesi düşündürür diye de düşünüyorum.

Daha önce de bu para pul mevzularını açtığında ona açıkça "senin amın senin kararın. ama sağlığına dikkat et" demiştim ve o "ya üff saçmalama, korunma yöntemlerini tabiki biliyorum" diye karşılık vermiş bende "bahsettiğim şey korunma yöntemleri değil ruh sağlığın. farkında değilsin ama ilerde, şimdikinden daha paramparça bi psikolojin olacak" demiştim ama gülüp geçmişti. üstelik bunu farklı zamanlarda defalarca konuşmuştuk, fakat söylediklerimin hepsine gülüp geçmişti.
İlerde diyorum ama şu anda da psikolojisi pek sağlam değil. bazen bi anda depresifleşebiliyor ve bu depresifliği atmak için aniden olur olmadık şeyler yapabiliyor.
bakalım hukuk öğrencisi fahişe'nin nasıl bi hayatı olacak. izlemedeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.