-->

27 Haziran 2019

bölüm birincisi

Öküz Herif'in de dediği gibi "Kıbrıs macerası da bitti"
Evet gerçekten bitti ama efsane bi şekilde bitti, çünkü okuduğum bölümün birincisi olarak bitirdim. 
Gerçi birinci olarak bitirsem bile ortalamam 3.12 oldu, ki ben daha fazla yaparım diyordum ama olmadı. Tabii bunda şerefsiz Bilgisayar Hocamın ve Avukatlık ve Noterlik Dersi'ne giren hocamızın da payı yok değil, çünkü hakkım olan notlarımı vermediler. Hele bilgisayarcı şerefsizi yükseltme sınavına girmemem için elinden geleni yaptı ve en sonunda ben yine gireceğimi söylediğimde "girme, yoksa kalacaksın" dedi ve ben bu yüzden sınava girmeyip, o dersi C ile geçmiş oldum.
Tabii sadece bu ders değil, geçen sene de bir başka şerefsiz hocanın "ortalama önemli değil, siz hukuk derslerinize odaklanın" adlı oyununa geldiğim için ilk dönem, ortalamayı önemsemeyip, sadece hukuk derslerine girince, sene sonunda Türkçe, Tarih, İngilizce ve Bilgisayar derslerimi de C ile vermiş, sonuçları da çok önemsememiştim. 
Çünkü şerefsiz hoca, DGS konusunda bilgisi olmamasına rağmen geçen yıl baya atıp tutmuştu. Ama tabii dünya küçük ve biz onunla ilk karşılaştığımız yerde, ona bunun hesabını soracağım.
Öyle okuldan atılmakla benden paçayı kurtarmış olduğunu sanmasın. 
Kızları sikerek dağıttığı puanaların hesabını da belki çok daha ileride sorarım ama bakalım hele kim öle, kim kala.

İşte şimdi kendi asıl konuma dönecek olursam; C ile verdiğim o derslerin etkisi şimdi ortaya çıktı ve bu yüzden ortalamam, tüm koşuşturmacama rağmen 3.12'de takılıp kaldı.
Oysa bu şerefsiz hoca "DGS'de ortalama önemli değil, çözdüğünüz sorular önemli" demeseydi ben şimdi o derslere de asılmış bi şekilde koşturmaz mıydım? :((

Neyse işte olan oldu ve zorda olsa, birincilikle bitirmiş halde dün itibariyle okuldaki tüm işlerimi de hallettim ve işte bugün bavulumu toplayıp, havaalanına gelmiş bulunmaktayım.
 
Şu an bu satırları Ercan Havalimanı'ndaki kafeteryalardan birinde yazıyorum ve aynı zamanda diğer masalardaki insanları gözlemliyorum. Evet herkes bir koşuşturma içerisinde ve hayat çok güzel.
Ama bu güzelliğe fazla odaklanamıycam, çünkü Pazar günü DGS sınavı var ve benim hemen şimdi tekrar matematik çalışmaya başlamam lazım. Zaten sırf bu satırları yazmak için girmiştim buraya. Çıkıyorum. Şimdi gelsin bakalım sıradaki macera.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.