-->

01 Nisan 2018






geçen gün biriyle seks yaptım. Sanırım bokun varken, biriyle yatmamam gerek bir tek bunu anladım. İnsan sikilirken neden boku gelir ki, anlamış değilim. Yoksa sıçıyorsunun gerçek ifadesi bu mu?
oysa sikilmenin, daha zevkli bir şey olduğunu sanıyordum. Ya da kafamda öyle tutmuşum. Belki de aslında uzun zamandır, sadece osbir çekerken sikildiğimi düşündüğümden bu yana durum böyle. Oysa gerçeten hiç zevki yok. Sadece canın yanıyor o kadar.

Amdan sikilmek nasıl bilmiyorum ama, götten sikilmek, karşındakine zevk aldırmaktan başka bir şey değil. Tek taraflı bencilce bir şey bu.
Amın neden kutsal olduğunu şimdi daha iyi anlıyoru. Amdan sikişmenin neden doğru olduğunu daha iyi anlıyorum. Kız arkadaşlarımdan bazıları da bunu söylüyor; sırf karşımdakine zevk vermek ve onun işini gördürmek için götten vermek bana göre değil. Zevk almak ikili bir şey. Tamam evli değiliz ve belki hiç evlenmeyeceğiz ama sonuç olarak sırf onu rahatlatmak için götten vermek bana göre değil.

Kız arkadaşlarım bile bunu düşünüyor. Erkekler ise neler beler.

Bense evet sanırım sikmeyi daha çok seviyorum. Bence sikmenin kendisi, muhteşem bir duygu. Belki de bencil olduğumdan dolayı.
Sikerken henüz kaza yaşamadım, çünkü genelde hazırlıklı oluyorlar ve götler pırıl pırıl oluyor.
Ama o temizleme işi fena bir şey ya. Götüne hortum sokup içini suyla doldurduktan sonra tekrar sıçmak iğrenç.
bi keresinde yapmaya denemiştim ve çok tuhaftı. Sonra tabii sevişme esnasında iç tarafta kalan su yatağa boşalmıştı. öğğğ etrafı bok götürmüştü. ben de bi daha götüme hotrum skmadım. her ilişki öncesinde, iler gitmeyelim. zaten götten sikilmekten zevk almıyorum. sevişme yeterli veya ben seni sikeyim diyorum.
İğren anı yaşadığım gün he rşey üst üste gelmişti ve tam o anda kapının zili de çalmıştı. Gelen yeni ev arkadaşımdı ve içerde koli varken, bir de ona kapıyı açmak, kendimi toplamak, yatağı temizlemek, koliyi saklamaya çalışmak derken he rşey iç içe girmişti.
Çocukla bir daha buluşmayacaktık ama sonra bir kaç defa daha buluşmuştuk. Benden hoşlandığını falan söyleyip sürekli sikmek istiyordu. açıkçası bende ondan hoşlanıyordum ama kendimi siktirmek düşüncesi ondan kaçmama neden oluyordu ve o da sadece sakos ve sevişme ile yetinmek istedmediği için görüşmeyi kestik. götün nasıl temizleneceğini de o bana öğretmeye çalışıyordu. Garip yani. Hoş bi taksiciydi. Gazi mahallesinde oturuyordu, Trabzonluydu piç. Kimbilir şimdi ne yapıyor. amaaan geldi geçti.

Dün sek macerası ise başlı başına iğrençti. Yani aslında benim aktif olduğum ana kadar her şey güzeldi, ama pasif olmak bana göre değilmiş. Ne bileyim öyle şeyler.

Gayet güzel vakit geçirdik ve Londra'ya gitti.
Giderken "haziran'da geleceğim" dedi, ben de karşılık olarak "haziran'a kadar sevgili bulmuş olurum" dedim. inşallah bulmuş olurum. çünkü severek sikişmeyi özldeim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.