-->

12 Ekim 2015

kocaman bi boşluktayım. hiçbir şey hissetmiyorum. sanki bir aşağı, bir yukarı düşüyor tam yere değecekken tekrar yükseliyor gibiyim. oysa keşke yere çarpsam diye nasılda istekliyim bi bilsen.

az önce osbir çektim, belki yorgun düşüp uyuya kalırım diye. ama bir şey olmadı. tam aksine azcık olan uykum da kaçtı. sahi bu uykusuzluk nerden çıktı şimdi.

yarın bi iş görüşmem var. eğer olumlu geçerse, 3 ay boyunca bir araba firmasının arabasını test edecekmişim. işten arta kalan zamanlarda arabayı bana verecekler, bende kalacakmış. daha işi alamamışken, mesai sonrası bende kalacak olan arabayı ne yapcam onu düşünüyorum.
aslında maaşı da düşük, ama işte bu ara oyalanmak için iyi olur diye düşünüyorum. tek canımı sıkan şey, her gün sakal traşı olmam lazım. ulan ben kaç yıldır jilet kullanmıyorum haberiniz var mı yarrolar.

gerçi jilet kullanmaya başlasam iyi olur, hem bu sayede sakal traşı olduğum traş makinesiyle, artık sadece pipimi ve taşşaklarımı yalnız traş ederim.
evet taşşaklarımı traş ettiğim makineyle yüzümü de traş ediyorum. hı hı.
hem taşşak benim, makine benim kimene.

artık camda soyunup show yaparak ego kasmaktan zevk almıyorum. show yapmayı bıraktım. hesabımı da sildim. kendimi bana aptal gibi hissettirmeye başlamıştı.
bu arada ev hanımları kocalarını işe, çocuklarını okula gönderdikten sonra, kamera açıp onlarca kişinin önünde amını parmaklıyorlar.
ve sevgili kadınlar, kocalarınız ofiste işleri toparladıktan sonra osbir çekerek milleti tavlamaya çalışıyorlar. demedi demeyin.

bir sevgiliye en çok ihtiyaç duyduğum zamanlara girdim galiba. ama hi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.