-->

07 Kasım 2011

Merhaba saygıdeğer insanlar, ama saygıdeğer olmalarına rağmen başları boktan çıkmayan kahrolasıcalar. Bayram nasıl geçiyor? Ne yapıyorsunuz? Yapay akrabalık ilişkilerinizi, yapay arkadaşlıklarınızı yapay sevgililiklerinizi pekiştirmek için klasik iyi bayramlar mesajlarınızı attınız mı? Hayata tutunmak için başkalarına tutunmaya devam ediyor musunuz? Ama unutmayın başkalarına hayata tutunmak için tutunduğunuz herkesi de kendinizle aşağı çekiyorsunuz. Bence bu yaptığınız yanlış, diğer insanları rahat bırakın ve kendi bokunuzda boğulun.

Şaka yaptım lan şaka. Boğulmazsınız sadece biraz zor günler geçireceksiniz hepsi o. Ama ayakta kalmak için başkalarına dayanmaktan vazgeçin. Çünkü hayatınızı zehir ettiğiniz yetmezmiş gibi başkalarının da hayatını zehir ediyorsunuz. Lütfen siktirin gidin o güzel insanların hayatından. Onları olabildiğince rahat bırakın. Yalnızlığınıza son vermek için başkalarının hayatında kalabalık yapmayı bırakın. Defolun gidin hayatımızdan. Gidecek yerinizi yoksa ananızın ammına kadar yolunuz var oraya gidin. Belki analarınız tekrara içeri alır.

Olum bu yazdıklarımla ego tatmini yapıp, osbir çekmiyorum. Sadece kendinize dürüst olmanız için birazcık gerçek şeyler yazayım dedim. Ve inşallah bu yazdıklarım sonucunda kendi sabitleşmiş düşüncelerinizden kurtulup, başkalarına tutunarak yaşamaktan vazgeçersiniz.
Çünkü ben herkesin biraz cesur olup, kendisine kapılar gösterilmeden önce açık olan kapılardan geçip kendi yolunu çizmesini istiyorum.

Bunları neden anlatıyorum biliyor musun? Çünkü günümüz çağındaki insanların yaşayışlarından nefret ediyorum. Siktirin ordan orospuçocukları kendi yolunuzu çizmeketn, kendi yolunuzda yürümekten korkuyorsunuz. size dayatılan bir dünya, ve size dayatılan doğrular varken bi yere kıpırdamaya korkuyorsunuz.Bedenleriniz sevdikleriniz tarafından esir alınmış, düşünceleriniz yüzlerce kat beton üst üste dökülmüş gibi kalıplaşıp kalmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.