-->

15 Şubat 2015

sosyal medya şeysilerimiz

Bildiğiniz gibi sosyal medya çıktı çıkalı hepimiz birer Freud, İbni Sina, Mevlana, Einstein, Yuri Gagarin, Tesla, Abraham Lincoln, Frida Kahlo, Muazzez Abacı olup çıktık. (ay pardon muazzez abacı nerden çıktı)
Hepimiz çok akıllı, görgülü, bilgili, saygılı ve de entelektül falanız. Hiçbirimiz diğer profil sahibinden daha cahil değil, herkes ötekinden daha iyi ve insancıl.
Ayrıca dünyada gerçekleşen üzücü bir olaya, kimse bizden daha fazla üzülemez ve asla ama asla kimsenin hakkını yemeyiz ve deeee birinin hakkı gasp edilmişse bile onun hakkını en iyi biz savunuruz. Zaten avukatlar falan bok yesin.

Sanatı en iyi biz icra ederiz ve bu konuda herkese ders vermeye dünden razıyız. Hatta bize dün falan da yetmez, daha doğmadan önce hazırız.
Siyaset konusunda söyleyecek az şeyimizin olması, bizim bilgisizliğimizden değil, siyasetin kısır döngüsündendir. Ayrıca avrupada ve de amerikalarda ve de isveçlerde falan böyle siyaset böyle yapılmaz, çünkü biz oralarda siyaset yapmamamıza rağmen ve hiçbir şey okumadan oralarda siyasetin nasıl yapıldığını, insanların nasıl politik görüşleri olduğunu en iyi biz biliriz. Bilmesek bile o an hemen hisseder ve dile getiririz. Şüphesizki bize inananlar için, cahil olmaları yeter de artar.

(ya ben başka bir şey yazacaktım ama yukarıdaki cümleleri yazdım. Oysa alakasızdı. Neyse bu burda dursun, bi gün belki lazım olur)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.