-->

31 Temmuz 2017

Bu ara ayıla bayıla dinlediğim, dinlerken kendimden geçtiğim şarkılar


Number Bir:
Rihanna'nın bu şarkısı hoppidi hoppidi olmadığı için pek tutmamış ve tutmadığı için olsa gerek, klip bile çekilmemiş. Bende öyle şans eseri karşılaşınca dinledim ve dinleyince takılıp kaldım. Gün boyunca dinleyince de bıkmadım ve işte siz çök değerli takipçilerimle paylaşıyorum: ALIN






Number iki:
London Grammer grubunu bir iki yıldır takip ediyorum. Muhteşem şarkıları oluyor. Canlı performanslarını da izledim(internetten) hiç detone olmadılar  sdkhfksdjk
Şaka şaka detone metone bile olsalar sikimde değiller ve bu kısımla ilgilenmiyorum. İlgilendiğim kısım, yaptıkları şarkıyla ruhumu etkileyip etkileyemedikleri. Başka bi sikime dikkat etmiyorum. Eğer onları dinlerken kendimden geçiyorsam bu yeterli. Gerisi için diyorum ki; koy götüne gitsin işte:






Number üç:
Herkesin ezbere bildiği, Sıla'nın muhteşem yorumuyla şimdi daha bi sevdiği şarkı Ateşle Oynama. Bu versiyonunda Erol Evgin gereksiz bir ayrıntı olsada mecburen dinliyorum. Keşke şarkının sadece Sıla'lı versiyonu çekilse. İşte o zaman dadından yinmez.
Bir de açıkçası, Sıla'nın sesinin eski bir şarkıya bu kadar yoğun bir his katabileceği hiç aklıma gelmemişti. Umarım her zaman böyle güzel şarkılarla karşımıza çıkar. Sıla'cım canım benim, seni kocaman öpüyorum.



6 yorum:

  1. Her zaman başkalarına şarkı önermek çok riskli bir şey. Hep o kafa sende var iken onda yoktur ve en baba parçada bile beğeni uyumu olmaz. Sen paçalarından kan akan bir ruh halinde şarkıya taparken diğerinde götünde güller açıyorduk pek senin dinlediğini anlamaz. Biraz da öyle oldu. Bu şarkıyı niye dinliyor ki hangi ruh halinde bu adam moduna girmeden seni anlamıyo birileri.

    Adet yerini bulsun biz de verelim dinlersin bakalım ne düşünücen öneri parçalara?

    https://youtu.be/LCl0h4nD9EI

    LP - Suspicion



    YanıtlaSil
  2. @tilki
    LP güzel ya, arada dinliyorum. Önerin için tekrar teşekkürler. Arada gel böyle yorum yap, kala balık görünsün buralar.

    YanıtlaSil
  3. Cinselliğini kontrol etmek zor bir marifet hele ki 20 li yaşlar erkeği için. Aktif rolü benimsemiş bir erkek olarak sikimin yörüngesine giren her şeye girmek gibi kontrolsüz bir kamyon olduğum zamanların kontrolü ne yazık ki 35 inden sonraya rastladı. Sen iyi 30 ların başı bunun farkına varmış ve eline almışsın (kontrolü:)

    Bunda tabii ki en büyük zaafın sen gibi benim de seks bağımlısı olduğumuzu kendimize itiraf edebilme veya farkına varabilme akıllığı veya cesareti de gerekiyor. Seks güzel ve hayatta aldığım tek uyuşturucunun da sikimden olması ise en azından doğal bulduğum için takmıyorsun ama senin yaşadığın gibi hiç olmadık insanlarla bir bok uğruna çirkin durumlar, sana hafızanda hızla silinebilir hatıralar da bırakıyor.

    Bunları içten paylaşımın bana hatırlar dedirtti. Eyvallah.

    YanıtlaSil
  4. @belki
    sanırım başka bir yazıya yorum yapacakken, yanlışlıkla bu yazının altına yapmışsın. hangi yazı olduğunu anlamadım, ama yorumunun bu yazıyla alakasız olduğundan eminim.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.