-->

14 Nisan 2016

Ortadoğulu Gay'ler İçin Batı'daki Terör Olayları Esnasında Ayakta Kalma Önerileri

Dış görünüşümden dolayı polis tarafından sıkça üstü aranan, her görüldüğü yerde 3 defa daha dönülüp bakılan biriyim. İlk zamanlar rahatsızlık duyardım, alışamazdım ve sırf kara kaşım, kara gözüm ve biraz da çirkin olduğum için durdurulup arandığımı hissettirdikleri için bozulurdum. Üstelik bu aramalar kalabalık içerisinde ite kaka yapılırdı. 

Bazen tenhada gerçekleşen ve adeta mıncıklanarak üstüm başımın aranması konusuna ise hiç girmiyorum, zorlamayın girmeyeceğim. 
Ama arkadaş grubunuzla gezerken herkesin içerisinde sizi durdurmaları, arkadaşlarınızın birazcık ötenizde, sorgunun bitmesi için sizi beklemeleri kendinizi fena ezik hissettirir. Hatta ortadoğulu olarak doğduğunuz için kendinizi suçlarsınız, inancınız zayıfsa allahı suçlarsınız. Oysa suç ne sizin, ne de allah'ındır. Bu ülkedeki suç; üniversiteyi bitirince iş bulamadığı için polis olmak zorunda kalan önyargılı götlerindir. Diğer ülkelerdeki suçun nedenini bilmiyorum. Büyük ihtimalle farklı değildir. Oralarda da ortadoğululara sadece "iyi sikici" ve "terörist" olarak yalnız bakılır.

Neyse kısa keseyim ve asıl konuya döneyim; eğer ortadoğulu bir gayseniz, sizde benim aşağıda yaptığım gibi kendinizi daha az aşağılatabilirsiniz:

1- Sık sık sakal traşı olun, saçlarınızı mümkünse sağa doğru tarayın. (Sağa tarandığı zaman insanlar daha uslu ve zararsız görünüyorlar) Faullerinizi kısa kestirin, çocuksu bi hava katar yüzünüze, biraz tatlı da görünürsünüz.

2- Polis gördüğünüz zaman ibne olduğunuzu belli edin. Örneğin azcık kıvırın. Bir kaç adımcık da olsa, polise doğru giderken çok da belli olmayan ama yürüyüşünüzde kırıklık olduğunu anlaması için hafifçe catwalk yapın. 

3- Asgari maaşın yarısının verildiği belli olan gösterişli spor ayakkabılar veya son zamanlarda bayaa popüler olan renkli Lacoste kundura tarzı ayakkabılardan giyin. Aslında ne bok giyecekseniz giyin ama renkli giyin, yani; insanların dikkatini yüzünüzden ayaklarınıza çekin.

4- İbne ayakkabılarından giymeye cesaret edemiyorsanız, renkli devasa kulaklıklardan bi tane alın ve onu tasmanız gibi her yere taşıyın. Onsuz sokağa çıkmayın.

5- İki-üç asgari maaş toplamıyla kaliteli bi telefon alın. (Noolur samsung almayın :)) o günkü son model iphone olabilir)Müzik dinlemeseniz bile kulaklığı telefona takıp, elinizde sokakları arşınlayın.

6- Biraz abartıya kaçabilecek kadar çiçekli böcekli renkli tişörtler giyin. Çiçekli böcekli tişört sevmiyorsanız, onun yerine yırtık ibne kotlarından giyip öyle gezin. 

7- Geviş getirir gibi sürekli sakız çiğneyin. Polisler size baktıkları zaman da, gözlerinin içine bakarak hafifçe şişirip patlatın. Ben bir kaç yıl önce böyle yapıyordum. Cidden durdurmuyorlardı. Hatta ibne olduğumu bilmeyen arkadaş grubuylayken, polis gördüğüm de arkadaşlarıma çaktırmadan polislerin görebileceği feminen hareketler yapardım. Çünkü biliyordum ki polisler benim ibne olduğumu anlamazlarsa herkesin içinde sadece beni durdurup kendimi kötü hissetmeme neden olacaklardı falan.

Şimdi tüm bunları geçtikten sonra hala kendinizi belli edemiyorsanız (full gizli iseniz) susun ve belki de polis olmak dışında bi bok olamamış zavallı birinin sizi mıncıklamasına izin verin. 

Bu arada ben; bugünlerde kulaklık ve ayakkabı kombini yapıyorum. Buna rağmen durduran polislere ise "biraz acele eder misin, işim var" diye fırça atarak yaşıyorum. 

5 yorum:

  1. Polisleri aşağılamanın veya iğnelemenin bir faydası yok, sanki kaç zamandır her ortamda aranan bir tiptin, olsa olsa son zamanlarda diyeceğim. Muhtemelen bu ortadoğulu tipin ile değil Türkiyede Avrupada da durdurulup aranacak hatta isminden dolayı ortadoğulu olduğun bilinecek belki de bir ABD uçağından bile indirileceksin. Her şeyden önce ırkının temsili yoldaşlarından kendilerini her polis ortamında patlatan zekasızlıklarına da dem vursan ne iyi olur, polis seni sadece durdurup üzerinde bomba var mı diye yokluyor Kürt ırkdaşların en direkt kendini patlatıyor o iş bulamadığı için polis olan çocukların en az 10+20 tanesini sırf senin güvenliğini sağlamak için ömürlerini hir hiç uğruna harcıyorlar. Bunu Türk olamamış dünya vatandaşı olamamış Ortadoğulu Kürtler için söylüyorum sözüm sana değil. Ama yine de gelinim sen anla. Tek rahatsız olduğun durdurulmak olsun kimse seni havaya uçurmuyor nasılsa. Eğer hala uçurmadıysa da bunu her ortadoğulu ve şüpheli bulduğunun kontrol eden o işsiz ve mesleksiz polis gençlere borçlu olduğunu anlarsın umarım Kürt kardeşim.

    YanıtlaSil
  2. Sen çok yanlış anlamışın kardeşim. Doğru şekilde anlamak için bir kaç ay sonra tekrar gel oku bu yazı.

    YanıtlaSil
  3. Tekrar tekrar ve tekrar okudum. Cümlen şunun ile bütünleşmiş ve bunun dışına çıkan bir anlam karmaşası da yok: "Bu ülkedeki suç; üniversiteyi bitirince iş bulamadığı için polis olmak zorunda kalan önyargılı götlerindir."

    Polisi böyle sınıflandırman ve aşağılaman zaten en baştan Ortadoğulu bir Kürt olduğunu kanıtlar, çünkü bu ülkede hep nedense sadece Ortadoğulu Kürtler daha doğrusu Kürdistanlılar Türk polisinden ve askerinden nefret ediyor ki. Çünkü Türkiyeli değil Kürdistanlı adlediyorlar kendilerini. Bu yüzden PKK veya PYD elemanların üzerlerini aramasına zerre üzüleceklerini sanmıyorum.

    Ayrıca Polis bayılıyor mu senin oranı buranı yoklamaya? Çoğu hetero zaten fantezi kurma, seni kurcalayarak bir tatmin yaşamıyorlar burası kesin... Zaten eni konu bakınmız, pis, hırpani ve parasız tipleri aradıkları için gay bir polis bile günde 250 böyle pis herife dokunmaktan olsa olsa aseksüel olur. Mesleği bile sırf bu yüzden bırakır merak etme.

    Evet, o göt dediğin onca yıl okuyup çalışıp polis olma hayali ile bu mesleğe başlayan kelle koltukta çalışan polislere bakışını umarım tekrar gözden geçirirsin. Ki umarım polisler hakkındaki yazını zamanın ve ortamın bıçak sırtı olduğu bu dönemi de hesaba katıp kaldırırsın. Ya da bizim yazılarımızı da düşünce özgürlüğü içinde yayınlamaya devam eder ve Türklere katlanırsın.

    Bu gün de 4 polis şehit verdik. Ne düşünüyorsun?


    YanıtlaSil
  4. Bu yazını tamamen inceleyince art niyet barındığına yüzdeyüz emin oldum. Ve nakikaten insan sana kızmadan ve yazmadan duramıyor. Kusura bakma hep sen mi yazacaksın biraz da sen bizi dinle.

    Zaten ilk başlıkta kendini belli ediyorsun vurucu cümleyi kurmuşsun: "Ortadoğulu Gay'ler İçin Batı'daki Terör Olayları Esnasında Ayakta Kalma Önerileri"

    Ortadoğulu Gay, yani Diyarbakır, Mardin, Şırnak'lı Kürt gayler demek oluyor... Batıdaki Terör olayları esnasında dediğin de yani Ortadoğulu Kürt Militanların Batıda canlı bomba ile Türkleri öldürmeleri esnasında hayatta kalma önerileri mi? Burda bir tezatlık var. Bunu bir köşeye yazalım.

    Klavuz niteliğinde yaptığın bu hayatta kalma maddeleri neye hizmet ediyor oluyor bu şekilde? Bir terör örgütü mensubu gibi görünmeden nasıl Polisten kaçabilirsiniz rehberi midir bu? Kuşku var mı bu konuda?. Bunun başka bir anlamı olabilir mi? Hangi sivil batıda hayatta kalmak için rehbere ihtiyaç duyar? Batıda sivil insanları mı öldürüyor polis? E yoo...

    Polisi aşağılaman ve işsiz kalınca polis olan *ötler demen de zaten tasdikli bir militan olduğunun kanıtı cümleler. Aklı başında hiç bir Türk böyle cümle kurmaz her an şehit haberleri alırken onlara aptal ve işsiz vasıfsız bir yakıştırma yapmaz, yapar ise bu vatanın bir vatandaşı değildir o. Başka bir ülkenin vatandaşıdır orası kesin.

    O işsiz ve bu yüzden de değersiz bir meslek olan polisliği yapanlar senin kadar bile düşmüyor merak etme. Sen ne iş yapıyorsun? 30 yaşına kadar ofisboy olarak bakkal dükkanı kurarak şimdi de dijital reklamcılık ayağına yaptığın işler çok mu matah, neresi onurlu?

    Kirada oturduğun evi kanunsuz kiraya vererek yasa dışı iş yaptığını biz bilmiyor muyuz? O ev senin mi ki kiraya veriyorsun? Ev sahibine üç kişilik kirayı veriyor musun? Haram değil mi o para? Siz Ortadoğuluların her bir işi mi yasa dışı hep mi böyle hayırsız olacaksınız? Mazeret hep var. Fakiriz. Barlarda eğlenip bütün paranı sokaklarda yerken fakir değilsiniz ama. Hangi işe hakikaten kendinizi vereceksiniz, merak ediyorum.

    Bence artık yaşlılara escort olarak, bakkal kurarak, kirada oturduğun evi beş on kişiye yasa dışı kiraya vererek yaşamaya kıvırmak yerine onurlu bir polis olup sokaklarda asayiş için çalışmak daha da mutlu bir hayat vaad edecektir sana. Ama seni onurlu, temiz, güvenilir, sağlıklı ve vatan sever bulup polis yaparlar mı hiç sanmam. Sokaktaki işsiz vasıfsız *ötler senin tabirin ile polis olabilir ama seni buna değer görmezler, acaba Kürt olduğun için mi yoksa bir adam olamadığın için mi?

    Bu kadar.

    YanıtlaSil
  5. @Dert tabiki de yazacaksın abi, yazma demiyorum ki zaten. Sadece vermek istediğim mesajdan uzaktasın ve inatlaşmaya götürüyorsun işi. ben ise inatlaşmaya üşenen biriyim. tamam tamam deyip geçebilirim. ama yapmıyorum, sadece iletişim kurmaya çalıştığının farkındayım ve bu iletişimi doğru yoldan kurmayı sağlamaya çalışıyorum.
    Dilersen bir ay sonra gel, uzun cevap vercem sana. o zamana kadar sakinleşmiş olacaksın. daha sağlıklı iletişim kurabiliriz. öptüm; mucks

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.