-->

10 Mart 2016

bu ara flörtleşecek halim yok, sadece seks istiyorum

Şurdan devam ediyorum: http://hayaterkegi.blogspot.com.tr/2016/02/okuz-herifle-yazsmaca.html

...bunları yazdım attım ama göt bana "bu ara flörtleşecek halim yok, sadece seks istiyorum" diye yazarak döndü. Okuduğum an da put kesilip kaldım öyle.

Az sonra bedenime tekrar ruh üflendiğinde, Öküz'ün yazdıklarına bi kaç sefer daha ard arda baktım. Sonra kapattım telefonu ve derin derin nefes alıp verdim. 
Aradan 3-5 dakika kadar sikindirik bi zaman dilimi geçince, dayanamadım ve yeni şeyler yazmasını umut ederek telefonu tekrar açtım.
Hani belki olurda devamını getirir ve aslında "öyle demek istemedim, şöyle demek istedim" gibilerinden bir şeyler yazar diye bekledim ama nafile. Piç hiçbir şey yazmadı, bir süre son yazdığı cümleyle göz göze kaldım. Kelimeleri bana baktı, ben kelimelerine.  

işte Öküz Herif buydu. Yani götüne girecek bir yarrak peşinde olduğunu saklama gereği de duymuyordu. Zaten o hep böyle biriydi ve bunu şimdi anlamış olmak değil de; az da olsa, onun değişmiş olduğunu umarak, ona böyle yaklaşmışken ve adımlarımı sık atarken, şimdi aştığım bu koca mesafeye rağmen, onun aslında değişmediğini ve belki, hiçbir zaman da değişmeyeceğini kabullenmem gerekirdi. 
Hem başka ne yapabilirdim ki. elimden gelen başka bir şey de yoktu.

Çünkü karşımda adeta bir Öküz Herif değil, ciddi ciddi bi et yığını olduğunu düşündüğüm bir şey vardı. Sanki kalbi yokmuş da, öylesine nefes alıp veriyor ve bi de sadece açlığını dindirmek için yiyip içip, sonrasında da posayı sıçabiliyor olduğunu düşünmeye başladım.

Kafam bu düşünceler arasında bi milyon olduğunda, az sonra "belki de aslında kısa kestirip atmak daha iyi olacak. Boşuna uğraşmaya değmez" adında düşünceler tarafından ele geçirildim ve sonrasında ben de, tüm bu düşüncelerin doğru olduğunu düşünmeye başladım.
Kabul etmek zor olsada; o aslında, içinden çıkılmayacak bokun tekiydi. Belki de, sırf bu yüzden "kısa kestirip atmalıydım" diye kesin bir kanıya vardım ve şöyle yazdım;

"sen hiç değişmeyeceksin. aklın fikrin götüne girip çıkacak olan bir yarrağa sahip olmakta. sen busun. bu kadarsın. tüm hayatını; 18cm, kalın ve damarlı bir yarrağın senin olabilmesi üzerine kuruyorsun. o yarrağın dışında kalan tüm güzelliklere yazık ediyorsun" diye yazdım ve attım.

Uzun bir sessizlik oldu, gönderdiklerimi okumasına rağmen cevap vermedi. Bir iki saat sonra kızgınlığım tamamen geçtiğinde sakinleştim, ona yazdıklarımı tekrar tekrar okudum.
Evet biraz sert gitmiştim. Hatta biraz değil, bayaa sert gitmişim ve bunun sebebi de ikimizin birbirimizden farklı düşünüp, farklı yaşıyor oluşumuzla beraber, birbirimizden farklı beklentilere sahip olmamızdan kaynaklıydı.
Bence yanlış yapmıştım ve ona bu cümlelerle saldırmak yerine daha sakin olabilirdim. Hatta belki de yazdıklarına hiç cevap da vermemeli ve sessiz kalmalıydım.

Çünkü o sadece, açıkça seks istediğini söylüyordu. Onun istediği şey sadece buydu. 
ve bu, Sadece Seks Beklentisi'ni dile getirmesinin, yanlış olduğunu kim söyleyebilirdi ki? 

Aşağıdaki gibi düşününce ona biraz hak verir gibi oldum;
Ben ona gitmiştim ve ona flörtleşme teklifinde bulunmuştum, o ise teklifime karşılık olarak, o da kendi teklifini dile getiriyordu. 

İşte adam açık açık sadece bu ara seks ihtiyacı olduğunu ve bunu da benimle yaşamak istediğini söylemişti. 
Evet başkası olsa onunla da yaşardı, ama bunu bana da söylemiş olması da açık bir yüreklilik değil miydi? Yani bunun kötü olduğunu kim söyleyebilirdi ki?

Belki de onu böyle basitçe yargılamamalı ve bu yargılamam sonucunda da onu kendime göre suçlu bulmamalıydım. Bu kadar ucuz ve basit yaklaşmamalı, aksine onu anlamalıydım. Anlamak için çaba harcamalı ve yetişmiş biri olarak, çocukça tepkiler vermeyi bi kenara bırakmalıydım. Çünkü zaman geçiyor ve insan sevdiklerinden ayrı bir şekilde yaşlanmaya devam ediyordu. 

Hem sonuçta toplumsal değerlerimiz ve yaşadığımız olaylara yüklediğimiz anlamların tümü; bizim nasıl büyütüldüğümüz, nasıl bir hayat yaşamamız gerektiği fikri hepimiz daha küçücük birer bebeyken bizlere dayatılmasıyla oluşmadı mı?
Birinin sadece seks beklentisinin olması ve bunu dile getirmesi neden yanlış veya ahlaksızca olsundu ki? Ahlak denilen şey, iki yetişkin insanın kendi hayatlarının istedikleri gibi yaşamasını desteklemiyor muydu? ve asıl ahlak; yetişkinlerin kendi aralarında anlaşarak bir kanıya varmaları değil miydi? Eğer ahlak bu idiyse, onun seks isteği'ni sadece dile getirmesi neden yanlış olsundu? 
Ama ben ne yaptım, onun bu fikrini dile getirmesini ateşlememe rağmen kalktım onu suçladım. 
Onu bu şekilde suçlamam kesinlikle yanlıştı ve onu suçlamamın ta kendisi; ahlaksızlıktı. Asıl ahlaksızlık benim yaptığımdı.

devamı bi kaç gün sonraa

10 yorum:

  1. işte düşününce böyle oluyor çok da düşünmemek gerek.Yoo ilk tepkin gayet doğru.Eğer o diğer düşündüklerini anlayacak biri olsaydı o direkt o cümleyi kurmak yerine sana daha kibarca isteğini belli edebilirdi.Hiç boşuna yumuşama.

    YanıtlaSil
  2. Çokomell'e katılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. En ulaşılabilir sen gelmişsin sana yazmış.Burada seni özel hissettiren ne ki?Koca bir öküz gerçekten sikleme bence.

    YanıtlaSil
  4. Biraz kafa karıştırıyorsun. burada cinsel roller konusunda çok samimi olmadığına inanmıyorum. En başından öküz herifi sürekli pasif nitelendirsen bile sanki bana bu ilişkideki pasif olanın sen aktif olanın o olduğuna dair bine on bahise girsem ben kazınırım o derece de eminim.

    En başından hiç bir aktif, pasif partnerine öküz herif demez, herif kelimesi erkeğe erkeksiye verilen bir sıfat zannımca. Öte yandan hiç bir sağlıklı erkek sikmek konusunda naz yapmaz naz yapan hep kadındır hep pasif eşcinseldir, hep ilgi alaka destek duygusal yakınlık ve biraz da şımartılmak ister, senin ilişkinde olduğunda parasal olarak da zayıf olman güçlü ve kollayan erkeği tercih etmeni önemli kılıyor. Ayrıca sana parasal hediye almayı eline para vermemeye tercih ediyor, bu da senin kedar savruk ve gaylerin ortak özelliği eğlence budalası hesapsız olduğundan böyle temkinli takılması da iyi. Ayrıca aktif erkek öyle yada böyle erkek götünden bahseder ve nasıl yaptım nasıl bastım minvalinde şeyler mırıldanır, senin bütün yazıların pasif ve kadınsı detaylarla dolu. Ahan da bunu yayınlamaycaksın sana kalsın ben de dediğim dedik çaldığım düdük sonuçta. Çünkü kişi hep kendine biçiyor ve klasik bir gay seks konusunda hep yalan söylüyor özellikle birine garezi var ise.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni bi sikerim aklın gider. Amk bi bitmediniz, harbiden bitmediniz. Ulan ibne ilişkilerine bile heteoseksuel yaklaşmayı nasıl becerebiliyonuz aklım almıyor. Göt laleleri. Naz yapan hep kadınmıs pasif eşcinselmiş, senin ben bi daha götünü sikeyim.

      Sil
  5. Nevrotik tavirlar kesin öylesin.görüşmemen konusunda yorum yapanlar bana, sana yuruyormus gibi geliyor :)

    YanıtlaSil
  6. @Volki cinsel rolüm falan yok, biriyle yatacaksam beni sevdiğinden emin olmak istiyorum. beni sevdiğinden emin değilsem de, gerçekten bana değer verdiğini hissettiğim için yatmak istiyorum. O yatış pozisyonumun ne olduğu ise sadece beni ve karşımdakini ilgilendiriyor. Yani karşımdakinin omzuna başımı mı koymuşum, yoksa bacaklarımı mı bu sadece beni ilgilendiriyor. bence buna çok takılmamalısın. çünkü benim bedenim, benim kararım..

    İlişkimde pasif olsam veya aktif olsam bile, yazımımda bunun üzerine gitmemeye çalışıyorum. Bazen farkında olmadan çok açığa kaçan cümleler kurmuş oluyorum ama farkına vardığımda da kendimi düzeltiyorum. Çünkü sike dayalı bir ilişki arayışım yok. Bunu laf olsun diye söylemiyorum, cidden öyle bir arayışım yok. Ben sadece sevilmek ve sevmek istiyorum. Buna rağmen sen de biliyorsun ki; insan nadir de olsa bazen sadece sik yalamak veya sadece yalatmak istiyor..

    En başından beri ona Öküz Herif dememin nedeni, onun tüm samimi hislerime rağmen, adeta bir odunmuş gibi hissizce davranmasıydı. Aklımda kaldığı kadarıyla ona ilk Öküz Herif deme nedenim de, onunla ilk tanıştığımız aylarda ona aldığım gülü, bana "bunu ne yapcamki, al şunu" demesiydi. Yanlış da hatırlıyor olabilirim tabii, ama genel olarak Öküz Herif dememin nedeni bu ve benzeri hareketleriydi.
    Ha şimdi o durmadan "bana hiç gül almıyorsun" diyor ama ben de "daha önce almıştım, bi daha almak içimden gelmiyor" diye yanıtlıyorum ve o bunun üzerine biraz bozuluyor o kadar.

    "Öte yandan hiç bir sağlıklı erkek sikmek konusunda naz yapmaz" diyorsun, valla buna sadece gülüyorum. Çünkü dünyadaki tüm erkeklerle tanıştığını düşünmüyorum. Aksine böyle bir cümle kurmanı CAHİLLİĞİNE veriyorum. Ayrıca sağlıksız olarak görmen de, senin sağlıksız olduğunu gösteriyor.

    “Aktif erkek öyle yada böyle erkek götünden bahseder, nasıl yaptım bla bla” adlı cümlelerine ise hiç girmiycem, çünkü ne kadar geriden geldiğini, uzun ve can sıkıcı yorumunla göstermişsin. aynı seviyede olmadığımız için bu cümle özelinde tartışmayı gereksiz buluyorum..

    Parasal anlamda evet o benden kat kat güçlü. Ama en zor zamanlarımda hep uzağımda durdu. Buna rağmen ise, tüm masrafların tarafımdan karşılandığı benim evimde kaldı, benimle yaşadı, benim yemeğimden yedi.
    Güçlü olan o olmasına rağmen ve ilişkimizde ihtiyaçları benim karşılamam, sence de biraz komik değil mi?
    Ama bu beni daha erkek veya onu daha kadın yapmıyor. Bu gibi konulara çok fazla takılmıyorum, takılmayı da gereksiz buluyorum.

    Ama onunda benim de kendi ayaklarımızın üzerinde durduğu gerçeğini atlamadan şuna da değinmekte fayda var; Öküz Herif geçmişinde büyük bir yoksulluk çekmiş ve bilinci onu hala o yoksulluk günlerinde tutuyor. Bu yüzden olsa gerek, şimdi; içinde bulunduğu bolluğun farkında değil ve elindeki imkanları ben zorlamadıkça, kendisi için bile kullanmayı bilmiyor, kullanmak istemiyor, kullanamıyor.
    Bu hiç de iyi bir şey değil. Zaten istediği gibi bir hayat sürdüremeyecekse, gece yarılarına kadar çalışmasının ve karşılığında sadece para biriktirmesinin ona ne faydası var ki? Yediği yemeği bile en ucuzundan yemeye çalışmak tutumlu olmak değil, sağlığını önemsememektir, sağlığının değerini bilmemektir. (Ki zaten sağlıksız beslenmeye dayalı bir çok problemi de var)

    Öte yandan ben de yoksulluk çektim ve dönem dönem hâlâ da çekiyorum. ama hiçbir zaman da kalkıp gerçek hayatımda da, yoksulluğumu insanların gözüne sokmadım. Çektiğim yoksulluk için, kimseye yük olmayı normalmiş gibi kendimde hak görmedim. Aslında geçici olsa da yük olduğum oldu, ama borçlarıma hep sadık kaldım ve dediğim tarihlerde geri ödedim.
    Demem o ki; yoksulluk her insanın başına gelebilecek, sıradan bir dünya hali. Bunu kocaman bir hayat felsefesi haline getirmeye gerek yok. Zaten çalışmamızın asıl amacı; ihtiyaçlarımızı en sağlıklı şekliyle karşılamak. Ama o bu “sağlıklı” kısmını atlıyor. Ben ise sağlık kısmına biraz daha dikkat ediyor ve öyle yaşıyorum. Bu da savruk olmak değil.

    YanıtlaSil
  7. @adsız böyle küfür ederek değil de, derdini ve doğrularını biraz daha anlaşılabilir şekilde iletişim kurarak anlatmayı dene. Hadi bekliyoruz canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu noktada küfür etmemin ne sakıncası var diyeceğim, yukarıdaki küfürlerde kötü bir yan yok. Hepimizin yaptığı şeyler, hangimiz göt siktirmenin kötü olduğunu düşünüyor ki ? İste ilk yorumu yazan ibne düşünüyor, muhtemelen onu siken yarraklara tapıyor sonra bizi de tapmaya zorluyor. Aramizdan tapmayanları onun doğrularına uymayanları taşlıyor; sen kıvırtarak yürüyorsun nasıl aktif olursun diyor. Ben ilk yorumu yazan ibneyi kıvırta kıvırta sikerim, küfür değil bunlar, o bunları küfür sanacak biz de buradan güleceğiz, belki bir gün hepimiz onu kıvırta kıvırta sikeceğiz.

      Sil
  8. Ay ama bu Öküz değil sığ biri. Sen ki böylesine kelimelerle dans ederken o nasıl senin için doğru biri olabilir ki?

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.