-->

21 Ekim 2015

kafamda? deli? sorular?

Ve olan oldu, dipçiğim kalkmıyor.
Evet evet cidden kalkmıyor. Önceden meme görünce hazırola geçen dipçik, şimdi hiç tınlamıyor bile. Sanki el, kol gibi normal bir uzuv görmüşcesine öyle sallandığı yerden baygın baygın sallanıp duruyor. Oysa evet aslında meme normal bir şey, hatta cidden normal bir şey ama nedense ben seksi bi meme görünce inanılmaz tahrik olurdum. Ama şimdi hiç öyle yanlışlıkla karşılaşmak dışında özellikle baktığım-bakındığım olmuyor bile.
Gerçi bak bunları söylerken aklıma, başkasının dipçiği'nden de artık etkilenmediğimi anımsadım. Hatta geçenlerde (ana baksana geçenlerde diyorum) girdiğim porno sitesinde sik görünce öğğğkkk olup hemen çıktım. Lan acaba ben heterolaşıyo muyum, ne oluyo bana.
Oysa ben bildiğin sik sever değil, adeta sike tapan bi ibneyim. Hatta erkek olsun, çamurdan olsun havasıyla yaşayan pisliğin tekiyim. ama son günlerde hiç de öyle olmuyor. Sikimi işemek dışında kullanmıyorum desem yeridir.
Gayet 2 haftadır elime yarrak bile almadım. Kendi kendime bile osbir çektiğim çok nadir oluyor.
Lan acaba sonbahardan mı?


5 yorum:

  1. Ay Allam ne güldüm, çok yorulmuştur abisi bırak dinlensin :D

    YanıtlaSil
  2. Arada olur öyle hayat erkeği..15 gune kalmaz başlarsın koyacak delik aramaya

    YanıtlaSil
  3. ahahahaha allah iyiliğini versin emi çok güldüm. ufaklığı rahat bırak, dinlensin accık :))

    YanıtlaSil
  4. hava geçişlerindendir o (kedidir o kedi igib oldu :) )

    YanıtlaSil
  5. Adamın derdi siki ile değil ki, uyarılma ile ilgili. Uyarılmıyor, yani beyni hormonlarını uyarmıyor, seks aklına getirmiyor. Yoksa bir yere sokacağı yok, baksana yrrk görse ilgimi çekmiyor diyor, ki görse ilgisini çeker öyle yada böyle onu emmek veya içime almak isterdim bu beni uyarırdı diyor ama şimdi, ilgisiz ve alakasız tuhaf bir nesne gözüyle bakıyor. Demek ki hayattaki önceliği şu sıralar seks değil, başka bir şey. Bildiğin haftada bir yada ayda bir seks düşünen insanları anlama günleri yaşıyor, bir başkası gibi davranıyor, empati kurabileceği bir hafta. Çalışma hayatına ve para sorunlarına odaklanın, işinize gücünüze kendinizi fazlasıyla verin, aşk meşk konularında sıkıntılı ve seksüel olarak da durgun zamanlar geçireceksiniz. Haftalık burç yorumu gibi oldu:)

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.