-->

07 Nisan 2015

çirkin adamın ağlamaları

"Sevgilim, canım, bir tanem. Yaşama sebebim. Orospuçocuğum. Sen gittikten sonra amı götü dağıttım.
Bir şey kalmadı bende. Bu satırları da zaten bir gay saunadan yazıyorum. Az önce altına girdiğim insan müzveddesini görmeliydin, görmeliydinki ne halde olduğuma gözlerinle şahit olacaktın.

Allah bile adamı öylesine yaratmış. Sanırım çirkinlik yarışması yapılsa, bu adam on yıllarca üst üste birinci gelir. Çirkinliği de efsane olur, zaten unutulmayacak bir çirkinliği var.
Çirkinlik demişken bu kadar, sahi allah insanları neden çirkin yarattı? işte bunu hiç anlamadım. Güzelin değerini daha iyi bilelim diye mi yarattı çirkini, yoksa çirkinliği bilelim diye mi yarattı.
Adamı görsen, bu sorulardan başka hiçbir şey düşünmezsin. 
O çirkinliğiyle üstümde öyle bir gidip geliyorduki, bi ara artık canımı alacak sandım. Sanırım yıllardır osbir çekmekten yorulmuştu ve nihayet bir göt bulmuşken de iyice sokup bir daha çıkarmamak niyetindeydi.

Ona üzgün üzgün baktığımı farkedince durdu. Keşke ona öyle bakmasaydım. Keşke ona acıdığımı görmeseydi, görmeseydi de beni senin yerine sikmeye devam etseydi.

Ama devam etmedi ve durdu. Nasıl durdu biliyor musun? aslında her şey gözlerimi açmamla başladı. Oysa ne güzeldi, gözlerimi kapatmıştım ve senin beni siktiğini düşünerek kendimi o müsveddeye teslim etmiştim. ama sonra bi an ne olduysa gözlerimi açtım ve o çirkin yüzüyle, ayak topuğum gibi kocaman burnuyla karşılaştım. Koca yüzüne göre küçüçük olan gözlerini görmeliydin. Varla yok arası bir şeydiler. O iğrenç ağzından çıkan hırıltıları ve biri küçük diğeri büyük mide bulandırıcı elmacık kemiklerini de görmeseydim keşke. Ama gördüm ve yüzüne, o çirkinliğine acıyarrak baktım ve o da benim ona böyle baktığımı farkedince durdu. İçimden çıktı, yanıma uzandı ve sarsıla sarsıla ağladı.

Sevgilim, canım, bir tanem, şerefsiz piçim.
Adamı görmeliydin nasıl da sarsılıyordu ağlarken, nasıl da içten ağlıyordu. Yıllardır bu şekilde ağlayan birini görmemiştim.
Sanırım en son annem ağlamıştı böyle. Ben bile hiç böyle ağlamadım. Senden ayrıldığımızda bile ağlamamıştım. Sadece bir kaç damla göz yaşı dökmüştüm o kadar.
Ama o iğrenç adamı görmeliydin, tüm gücüyle ağlıyordu. Tüm gücüyle ağladı, ağladı, ağladı. Bir ara burnunu çektiğinde adeta bir fırtına koptu ve sonra da kocaman bir sessizlik. Sonra bu sessizliğin ardından tekrar ağlamaya başladı.

Ne yaptım biliyor musun. Sarıldım ona.
O çirkin, yer yer patlayıp akmakta olan o irin dolu pis sırtına sarıldım.
Sarılmak ona da iyi geliyormuş. Sarıldığımda farkettim. Çünkü sarıldığım da ağlaması durur gibi, biraz sakinleşir gibi oldu ama tabii çok sürmedi. aynı ağlama sarsıntıları tekrar başladı.
ve ne için ağladı biliyor musun; ona çirkin olduğunu hatırlattığım için ağladı, çirkin olduğu için ağladı. Çirkinliğini ona farkettirdiğim için ağladı..
Sonra dayanamadım ben de ağladım. Beraber ağladık. O irin dolu sivilceli sırtından aşağı süzüldü gözyaşlarım. 

Ah sevgilim. biz seninle hiç böyle ağlamadık. Keşke bir defacık böyle ağlasaydık. O kadar özlemişim ki böyle günahsız bir ağlamayı."

5 yorum:

  1. yazık ulan adama. ben olsam o burnundan öperdim. çok mu zor? götü veriyorsun da, sana bakan bir yüzü mü öpemiyorsun? göt bu kadar her şeyden kopuk bir organ mı yani? o sikin bağlandığı vücudu sevmiyorsan ne yatıyorsun altına?

    YanıtlaSil
  2. yazıyı, gittiğim gay saunada karşılaştığım çirkin bir adama kimsenin hiç pas vermemesinden yola çıkarak yazdım.

    hayat erkeği bazı yerlerini değiştirmiş, kendi tarzına benzetmiş. böyle daha güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Açıkçası bunu sahiden hayat erkeği yazmamıs ise ki yazsa da fark etmez. Bu kadar çirkin birini tasvir edip birde altına yatıp gözleri kapayıp sonra açıp tüm hissettiklerine rağmen hala becerilmek istemesi tam bi trajıkomik. Yahu, madem çirkin, maden becerilmek senin için tip gerektirmiyor-ki gerektirmiyor ki yattın- o halde daha fazla adama acıma. Acınacak tek kişi o adamın altında yatan geydir.Ki o gey de Brad Pitt değil ise daha da saçmadır:) Hayat erkeği, seni seviyorum.:)

    YanıtlaSil
  4. Aslına her insanın daha çok seks düşkünü erkeğin başına gelebilitesi durum. Azgınlığın ve yalnızlığın tavan yaptığı durumlarda, karşınıza çıkan veya çıkmayanlardan dolayı o an için elinizde kalan tek kişiye verirsiniz, ister götünüzü ister sikinizi. Bu bir ihtiyaçtır ve o an aradığınız malbuş yoktur da yerdeki izmariti alıp içersiniz durumu bu...

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.