-->

18 Haziran 2014

kim lolipop sevmez ki?

Az önce biri yazılardan birine yorum yaparken bana "paçoz" dedi de bende öyle oturdum azcık düşündüm de adam veya kadın haklı. Yani gerçekten paçozun pisliğin tekiyim. Mesela sevgilimle haftada 4 gün kavga ederiz. Hemde benim kavgalarım da söylenen cümlelerin içinde canım geçmez, gayet bildiğin ağzıma geleni söylerim. Yani zaten aklımda olmadığı için o an kızgınlıktan ağzıma ilk gelen kelimelerden cümleler kurup çatdadanak söylerim. Bazen düşünüyorum da adam nasıl bana dayanıyor hiç anlamıyorum. Yani gerçekten onda Eyüp sabrı falan olsa gerek, yoksa ben olsam kendime dayanamam.

Gerçi zaten dayanamıyorum da. Böyle ufak tefek bir kavga ederken bi bakıyorum ben o anı birinci dünya savaşına çevirmişim bile. Ve hatta bunun üstüne bir de "defol git evimden, bir daha gelme. eşyalarını topla siktir git" falan filanlı yorumlar yapıyorum. Hatta daha şu geçtiğimiz 10 gün içerisinde 2sefer siktir çektim "bitti ayrılıyorum, bir daha yüzünü görmek istemiyorum" falan filan dedim ama ertesi gün bir geldi sarıldık falan her şey geçti.

Benim kızmalarımda böyle oluyor. Yani o kadar sinir minir oluyorum, bazen ona olan sinirimden kendi kendimi ellerimle boğasım geliyor ama sonra adam gelip bana bi sarılıyorki her şey bitiyor. Böyle sanki 1 saat önce küfürler eden, bas bas bağıran ben değilmişim gibi oluveriyoruz.
Zaten her zaman ilk olarak o sarılıyor bana. Hatta zorla sarılıyor ve o sarılırken ben onu itmekle küfür etmekle meşgul oluyorum. Ama sonra inadıma sarmaya devam edince sakinleşiyorum ve bende ona sarılıyorum.

Piç her defasında beni böyle sarılarak kandırıyor. Ama yani bilmiyorum galiba bende onu seviyorum. Yani ne bileyim ya, işte içimde kıpır kıpır garip şeyler var ona karşı. Ama bu kıpırtıya karşın yine de başkalarıyla yatma girişimlerimiz devam ediyor.

O bana 3lü sex yapalım diyor, ben ise hayır olmaz diyorum. Çünkü geçen birini aldık kucağımıza böyle seviyoruz falan ama benim gözler bizim öküz'den ayrılmıyorki; sürekli içimden "acaba bana dokunduğu gibi ona da dokunacak mı, beni öptüğü gibi onu da öpecek mi?" gibi düşünceler aklıma geldi durdu. Sürekli onun hareketlerine, ses tonuna, mimiklerine her şeyine bakındım durdum. Zaten en sonunda da dayanamadım ve gıcıklık edip "yeter yeter" deyip 3ümüzü ayırdım ve adamı postaladık.

Ertesi günlerde bu hareketimin nedenini düşünmeye başladım da; sanırım bu 3lü seks olayını sevmememin asıl nedeni onu başkasıyla paylaşmaya dayanamıyorum. Hani tamam belki benden gizli de bir boklar çeviriyor olabilir, ama benim yanımda bok yemesine dayanamıyorum. Hele bana dokunduğu gibi başkasına dokunmasına, beni öptüğü gibi başkasını öpmesine, hiiiiiç dayanamıyorum.

Ama bir yandan da benim götüm de kaşınmaya devam ediyor. Onu başkasıyla paylaşmam falan diyorum ama kendimi resmen kamu malı ilan ettim gitti. Çünkü geçen gün biriyle yattım, hatta ondan önceki haftada biriyle yattım. Aslında yatmak değildi. Sadece öpüştük. Öpüşürken de çok ileri gitmemek adına, ben hemen pipetimi çıkarıp osbir çekip boşaldım ve bunu neden yaptığımı düşünmeye başladım. Yani sonuçta sevgilim var ve ben buna rağmen neden bir başka arayış içindeyim ki? Sevgilim varken neden bir başkasıyla yatmaya, bir başkasını ayartmaya çalışıyorum ki. Böyle düşüne düşüne sebebini de buldum.

Sebebi: bizim öküz kilolu bir gergedan gibi ve bildiğin göbeği de sikini kapatıyor. Adam eğilse sikini göremez, hatta sikini görmek için yere bir ayna koması lazım. O kadar göbekli. Durum böyle olunca da siki olduğundan daha küçük görünüyor. Geçen gün bende ona "ya öff biraz kilo verde sikin büyük görünsün" dedim. O nedenini sorunca da "ee çünkü canım yarrak yalamak istiyor ama senin yarrak küçük olduğu için yalayasım gelmiyor. En azından sen bir kaç kilo verde sikin biraz ortaya çıksın. Yoksa böyle olmaz. ben de yarrak yalamak istiyorum. Zaten yarrak yalamayı da seviyorum. ama seninle ilişkimden sonra yarrak yalayamaz oldum. çünkü yarrağın küçük ve yalayasım gelmiyor. yarrak da yalamayacaksam ibne olmamın ne anlamı var ki?" diye biraz çıkıştım.

Tabii o güldü bana. Ama doğrusu bu abi: sonuçta ben bi ibneyim ve erkeklerden hoşlanmamın en büyük nedeni yarraklarının olması. Çünkü yarrak çok estetik, çok muhteşem bir şey. Onu ağızda tutmak ise bambaşka bir şey. Tadan bilir.
Öte yandan işin şaka makasını geçeyim; cidden yarrak yalamayı seviyorum. Tabii seviyorum derken önüme her çıkan yarrağı değil. Genelde kendi yarrağım gibi düzgün ve iri yarrakları seviyorum. Sırf yarrağı çirkin diye ayrıldığım adamlar, yatakta çıplak bırakıp iyi geceler dediğim tek gecelikler bile oldu. Ama doğrusu bu.
Çünkü bence yarrak dediğin şeyin en azından ağzımı doldurması lazım ve üstelik kocaman yarraklar gözü de doyuruyor. Ama bizim öküz'de böyle yarrak yok ve tabii kilolu da olunca yarrağı oluyor, pipi. Oysa ben pipi değil, yarrak seviyorum

Ayy neyse ben konuyu çok fazla dağıt mıyım. İyice pornografiğe bağladım durayım.
Her neyse işte sebebe dönecek olursak; ben yarrak sevince ve bizim öküz'ün yarrağı da olmayınca benim arayışlar başlıyor ve ağzıma göre birini buluncaya kadar da durmuyor. Yani tamam 2-3 ay kendimi tutuyorum ve kimseyle yatmıyorum ama sonra bende de bi patlama oluyor. Yarraksızlık başıma vuruyor.

İşte durum bu; yani benim başkasıyla yatma girişimlerimin nedeni aslında; bir süreliğine de olsa ağzımı kapalı tutacak bir yarrak bulmak. Yoksa sanırım ben bizim öküz'ü zor aldatırım.
Gerçi benim ruhumda da var bi yamukluk, ama bence şu anki onu aldatma sebeplerimin başında onun küçük yarraklı oluşu geliyor.
Neyse anam benden bugünlük bu kadar.

Ha bi dakka yazıyı bitirdim ama aklıma şimdi geldi: şu "aktifim yalamam etmem" diyen dangalakları da anlamıyorum. Lan ne biçim ibnesin dalyarak. Çünkü ibnelik demek yarrakdan hoşlanmaktır. "Sadece siker geçerim" demen ise senin aslında kadınlardan yüz bulmadığın için erkeklerle beraber olduğunu göstergesidir. Lan kadınlardan yüz bulamadığı için göt siken piçden ise zaten hayr gelmez. Dur ben sinir oluyorum. İyisi mi yazıyı noktalıyım.

1 yorum:

  1. Nihayet grup seksten hoşlanmadığını itiraf edebildin. Bunu açıkça partnerine de itiraf edebilmelisin.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.