-->

11 Mayıs 2014

Yatağa bir orduyla girmeye gerek yok bence

Sevgilinin de dahil olduğu üçlü sex yapma olayı bana çok komik geliyor. Aslında sadece komik değil, biraz da garip geliyor. Yani ne bileyim ya, sevgilimin başkası tarafından gözümün önünde sikilmesini aklım şimdilik almıyor. Tabii sadece sevgilimin benim önümde sikilmesi veya sevgilimin gözlerimin önünde birini sikmesi de sorun değil, sorun benim de sevgilimin önünde başkasını sikmemden de kaynaklanıyor. Yani tutup sevgilimin gözünün önünde birini çatır çatır sikmek de bana çok ağır geliyor. Hani kusura bakmayın ama her boku yiyen götün teki olsamda, sevgilimin önünde birini çatır çatır sikmek (şimdilik) bana göre değil. İlerde bunu yapar mıyım bilmiyorum. Ama şimdilik kaldıramıyorum. Bundan emin oldum.

Çünkü geçenlerde bu sefer benim de isteğimle üçlü denedik ama ben yine oyun bozanlık ettim.
Olayın başında da oysa ben istemiştim, daha doğrusu bi bok yiyeceksem onunda haberi olsun gibisinden olayım gelişti ve bu yüzden onu arayıp "yanımda bir arkadaş var, üçümüz biraz eğlenelim mi?" dedim. O da hemen atlayarak kabul edince eve geldik ve hoppadana soyunuverdik. Ama aradan 2 dakika geçtikten sonra sevgilimi adamın sikini emerken ve kendimi sevgilimin önünde adamın dudaklarını vantuzlarken yakalayınca bütün iştahım kaçtı. Yani böyle gıcık kaptım gibi bir şey oldu. Bende hemen orda osbir çekip adamın üstüne boşaldım ve "tamam yeter artık sende boşal" gibisinden sevgilime söylenerek ortamı gerdim ve sonra adamı sepetledik.

Durum çok tuhaftı ya. Yani ne bileyim, normal gelir sandım ama yok normal gelmedi. Canım sıkıldı, sinirlerim bozuldu. Bi garip oldum.
Oysa üçlü seks olayını daha önce 1-2 defa başkalarıyla denemiştim. 2 sevgili arasına girmiştim ama yok yine olmamıştı. Hatta o zaman bu durum bana daha çok komik gelmişti. Çünkü o sevgililer böyle birbirlerine iltifat ederken ingilizce kelimeler söylüyorlardı ve ben de gülmemek için kendimi zor tutuyordum. Ama şimdi komikten öte bir şey var. Böyle alışamamaktan kaynaklı da değil, garip bir şey. Geçen kendi kendime düşündüm, dedim acaba sahiplenme içgüdüsünden kaynaklı bir şey mi oluyor ama sonra kendi kendimi bu konuda iyice deşince,  sahiplenme içgüdüsünden kaynaklı bir durum olmadığını az çok anladım. İşte ne bileyim ya, sadece garip ve çözemiyorum.
Her neyse işte çözünceye kadar üçlü sex yapma fikrini rafa kaldırıyorum.

"En azından bu olayı çözünceye kadar, bazen başkalarıyla tek başıma eğlenebileyim" diye düşündüm ve bunu sevgilime de söyledim. O ise "hayır bensiz biriyle yatamazsın, yatarsan ağzına sıçarım" deyip durdu.

Ama bence aramıza üçüncü birini alıp yatabiliyorsak, ayrı ayrı da takılabiliriz. Yani takılmalıyız da. Hatta en sağlıklısı da bence bu. En azından şimdilik. Çünkü üçlü seksden neden kaçındığımı çözemedim.
Bunu ona da söyledim, dedim ki; eğer üçlü yapma fikrine normal bakıyorsan, bence bazen ayrı takılmak istiyorsak başkalarıyla da yatabilmeliyiz, bu da aramızda normal sayılmalı. Zaten üçlü yapıp, 2li yapamamak çok saçma."

Buna karşılık o ise "ben senin neyinim?" dedi ve ağzımdan bunlar dökülmeye başladı:
"Ben seni sikmek için sevmiyorumki."
O ise güldü. Ben de "ne yani seni sikmek için mi seviyorum.  İlişki demek bu mu oluyor. Yani birini seviyorsun diye ondan başkası seni sikemez mi, ondan başkasını sikemez misin? Bence bu durum, bu düşünce tarzı sağlıklı değil. Çünkü ben seni sikmek için sevmiyorum, seninle sikişmek için beraber olmuyorum ki. Ama sadece benimle sikişmeni istersem, seni sadece sex yapabilmemiz için seviyorum anlamına gelir. Oysa ben seni sen olduğun için seviyorum. Bedenin için değil. Benim senin etinle işim yok. Zaten sevişirken içine girdiğim sen olmuşsun veya olmamışsın bu farketmiyor. Çünkü o an birini sevdiğim için sikmeyi düşünmüyorum. Sadece sikişmeyi düşünüyorum ve belki de erken boşalmalarımın sonucu da o anki sex'e iyi konsatre olmamdan kaynaklıdır." dedim, o ise hem kızmaya, hem de gülmeye devam etti. O gülerken bende konuşmaya devam ettim:
Zaten sex yaparken başka şeyler düşünemiyorum ki. Aklım tamamen sikimin ucunda oluyor, kalbim sikimin ucunda atıyor. Belki de bu yüzden çabuk boşalıyorum. Çünkü ben seks yaparken, sadece sikmek istiyorum. Başka bir şey istemiyorum, düşünmüyorum. Seks yaparken seni sevmişim veya sevmemişim bunu hiç düşünmüyorum. Aklım sadece bir an önce karşımdakini sikmekle ilgili çalışıyor.

Bence seni seviyor olmamın en büyük göstergelerinden biridir; başkalarıyla da yatabiliyor olmam.  Ama eğer sen olaya ters açıdan bakarsan, yani; başkalarıyla yatmamdan, seni sevmediğim sonucunu çıkarırsan, ilişkimizde bir eksiklik var. Bir şeyler eksik kalmış.
Hatta sen böyle bakıyorsan; beni sadece sex yapmamız için seviyorsun anlamına gelir. Bu da sevgi değil aslında. Sadece karşılığını beklediğin bir ruh hali. Yani aslında sevmiyorsun, sadece götünü benden başkasına siktirmemeye karar verdiğin için, benim de senden başkasını sikmememi istiyorsun. Yani aslında sen beni sevmiyorsun, sadece sikilmeyi istiyorsun o kadar. Eğer sikilmek için benimleysen, ufak bir fırtına da beni bırakıp başka bir ağaca tutunmaya çalışırsın" ben böyle diyince bir şey demedi, offladı, pofladı falan. 

"Bence başkalarıyla yatabilmeliyiz, ama bu üçümüzün aynı yatakta olduğu bir an için değil, ayrı yataklarda olduğu anlar için geçerli. Bu durum seni sevmediğim anlamına gelmiyor. Tam aksine seni seviyorum, senden başkasını da sevemeyeceğimi biliyorum. Bundan eminim." dedim ama o yine kızmakla meşguldi. O konuşurken burun delikleri de hızlıca büyüyüp büyüyüp küçülüyordu.

Sonra konuşmaya başladı. Tabii konuşmasının çoğunda yine bağırıyordu ve ben onun ne dediğini anlamıyordum bile. Çünkü onu dinlemiyor pencereden sokağa bakıyordum. O sırada elele tutuşmuş bir kadın ve bir erkek geçiyordu sokaktan. Kadının üzerinde kırmızı bir palto, siyah bir şemsiye vardı. Adam şemsiyenin dışında kalarak yürüyor, kadının ıslanmamasını sağlamaya çalışıyordu. Belki de kadının ıslanmamasını sağlayarak, eve gittiklerinde kadının ona hemen vermesini umuyordu. Yani kadın adama kendini siktirirken, adamı sevdiği için değil de, adama minnet borcu olduğu için verecekti.

Aklımdan bunlar geçerken, kendimi bir nebze de olsa anladım. Çünkü ben seks yaparken birine borçlu olduğumu veya birini mutlu etmek için seks yapmadığımı farkettim. Belki de erken boşalmamın bir diğer nedeni de buydu. Yani birini sikerken onu memnun etme, onun benden memnun kalmasını sağlamaya çalışma çabalarım hiç olmuyordu.Sadece kendim mutlu olmaya, bir an önce boşalıp rahatlamaya çalışıyordum.
Evet birini sikerken hiçbir zaman kendimi borçlu hissetmedim. Zaten az önce hayatıma giren birini, mutlu etmeye çalışarak zaman harcamak bana göre değildi. Koy götüne gitsin işte, daha ne uzatıyorsun ki..

Tam işte bu anda sevgilimin cümlelerini duymaya başladım. Başkalarıyla yatmamamı istediğini söylüyordu. Çünkü ona göre hastalık kapabilir mişim. Etrafda bu kadar hasta insan varken, benim birileriyle olmama bu yüzden razı olamazmış, izin veremezmiş.
Bağırıp çağırmaya başladım; iyide ben de her önüme gelenle yatmıyorum. insanların ne bok olduklarına dikkat ediyorum. tamam kimsenin yüzünde sağlıklı veya hastadır kelimesi yazmıyor, ama kişiliklerinden ne bok yedikleri, nasıl bir hayat sürdürdüklerini de fazlasıyla anlayabiliyorum. çünkü ben bokun içinde büyüdüm. kimin nasıl bir bok yediğini veya yemekte olduğunu ses tonundan, hareketlerinden, tek bir cümlesinden, bir fotoğrafından bile anlarım. ve inan bana bunda hiç yanılmadım.

Böyle söyleyince biraz sakinleşti ve "sana bir şey olsun istemiyorum" dedi. "Bir şey olmayacak ki. Zaten ben olmasına izin vermem" dedim. Baktı gözlerime ve "offfff" dedi.

8 yorum:

  1. Hayretler içindeyim. Sevgilinin sana bensiz başkasıyla yatamazsın ama birlikte threesome yapabiliriz demesine ayrı, senin başkalarıyla yatma isteğine ayrı şaşırdım. Gözlerim ve ağzım açık öyle bakıyorum hala.

    YanıtlaSil
  2. bence durum analizi şudur; senin bu threesome olayına soğuk baktığın uyuyup kalmalarından, isteksizliklerinden zaten anlaşılıyordu. Deneyimlediğinde ise haklı çıktın, hoşlanmadın çünkü. Muhtemelen sevdiğinin, başkalarını senin önünde sevmesi rahatsız etti seni ama bunu itiraf etmek de güç tabii.Onu bir yerde cezalandırmak istediğinden,threesome istemediğini, ondan ayrı başkalarıyla olmak istediğini söyledin. Buna teorik kılıf hazırlamak için de epey uğraşmışsın :)..ama unutma ki sevmekten gelir sevişmek..sevdiğinle sevişmek varken başkalarıyla sevişmek istediğini sanmam. Bence ona açıkça söyle ne threesome ne de ayrı takılmak..birlikteyseniz birbirinizi sevin, sevişin..olmuyorsa ayrılın başkalarını sevin sevişin derim ben..Tabii bunların hepsi naçizane düşüncemdir..Paşa gönlünüz bilir..GH

    YanıtlaSil
  3. Sevgilinin başkasının önünde sikilmesinden rahatsız olmuşsun. Senin sevgiline bahsettiğim seks sıradan bir şey yaa tavırları göz görmeyince gönül katlanır gibi oluyor. Ayrıca ben seks çok sıradan bir şey doğal bir şey diyenlere iki şey diyorum: Bir amaç sadece sikmekse sevgilin neden yetmiyor? İki seks sıradan bir şeyse babanızı siker miydiniz?

    Üstelik yağmurda ıslanmak pahasına kız arkadaşını koruyan centilmen bir bey için düşünceleri çok üzücü. Bazı insanlar sadece centilmendir. Saygılar.

    YanıtlaSil
  4. Şöyle ki... Senin yanında başkası ile beraber olması sana koyuyor ama senin içindeki arsız ruh da durmuyor. Aslında burada öncelik kendi içinden geçne ses. Yani başka adamları da istiyorsun, onun başka adamları arzuladığını düşünmüyorsun. Aslında bencilsin. Üçlü seksi yapamıyor ise burada paylaşımı sevmeyen biri olduğun apaçık. Sözlerinin arasında onun teninden hoşlanır veya biri onun kalbini çalar geçmiyor nedense. Varsa yoksa girmek çıkmak. Oysa yarın veya ertesi gün onun seni görmediği bir anda yaptığın seks aşka dönüşebilir veya birinin teninden sevgilinin teninden olmadığı kadar zevk alarak aklına onu takıp yatağınızda buz gibi rüzgarlar estirebilirsin veya estirebilir. Başkaları ile seks yapabilmek özgürlüğü yakında başkasına aşık olabilme ve sonrasında başkası ile kaçabilme özgürlüğünü de getirir. Sen yalnız kalırsın.

    YanıtlaSil
  5. Ya 3 ün 5 in lafini yapiyorsun :)) Yazini sosyolojik olarak cok ilginc buldum. Seks yaparken ki dusuncen uzerine yaptigin tespitler bence çigir acici... icinde bulundugumuz toplum yapisi (ataerkil) ve yetistirlme tarzi, en son gelisme donemi ve yasanan kozmopolit sehir yasami arasindaki sende olusan kimlik ve kultur catismasi yuzunden bazen ataerkil yapi ile bazende koy gotune gitsin bicimde dusunmen cok normal. Bu durumlar birey olamamizdan kaynaklaniyor. Ruh hastasiyiz aq. Ya..

    YanıtlaSil
  6. affedersin ama sevgilinin amına koymuşsun. ben böyle saçma bir mazeret görmedim. ben seninle sikişmek için olmuyorum sikmek sıradan. yapma lütfen. ne bileyim. blog'unu nerdeyse hepsini okudum. orospulukların çoktu ama her zaman sevgiye inanan biriydin. duyarlıydın. sadece seks için yanına gelenleri terslediğini hatırlıyorum. ne bileyim şok oldum. sıçmışsın sevgilinin ağzına boş yere.

    YanıtlaSil
  7. Bence baştan sona çelişkilerle dolu. Yanlış hatırlamıyorsam sen hornet'e giriyor diye bile bozulmuyor muydun baştan. O zamanlardan beri ne değişti de karşında başkasına oral seks yapmasına kadar izin verir oldun? Saçma

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.