-->

20 Ekim 2013

pasif gibi sevişmek

Şu yazıda bahsettiğim çocuk yine geldi. Yine kapıdan girdiği gibi sevişmeye başladık. Piçe bayılıyorum zaten, bide öpüşürken falan hafif hafif geriye kaçmaları yok mu? Beni bitiriyor.
Bi de boyu benden uzun diye, arada sırf piçliğinden dolayı baskın olmaya kalkışması ama sonra kontrolü yine bana bırakması, ona hükmetmeme izin vermesi tam bir kudurma sebebi. ama işte ben kuduramıyorum daha bir sakinleşip yavaş yavaş ilerliyorum.
Bu sefer de öyle oldu. Koltukta yanyana oturmuş küçük küçük, minik minik öpüşüyoruz. Teninin kokusu, kollarının bedenime uzanışı, dudaklarının öpüşürkenki tadı ve salyalarının çenesinde bekleyişi arasında tişörtlerimizi çıkardık. Göğüs kafesinin düzenli spor yapmaktan dolayı şekillenmiş olması, yeni yeni sertleşmeye ve siyahlaşmaya başlamış meme tüylerinin muhteşem görüntüsü yeterince heyecanladırıyordu beni. "Öpüşmesek, koklaşmasak ben başımı göğüslerine bırakıp ölünceye kadar böyle kalsam olmaz mı?" dedim ve göğüslerini öpmeye başladım sonra da öyle sarıldım kaldım. O da bu bu arada gülüp pipime uzanmakla yetindi.

Öpüşe koklaşa baya zaman geçtikten sonra, bizim pozisyonlar değişmişti. O bacaklarını belime dolamış içine girmemi istiyordu, bense hala öpüşmeye çalışıyordum. Sonra bi anda; öf çok öptün ya, hadi içime gir, artık sik beni dedi, bende boynunu öpmeyi bırakıp "olum seni sikmeye kıyamıyorum ki" dedim ve güldük. Gülüşlermiz sırıtmaya dönüşürken "hadi artık" dedi ve ben içine girdim. 

Boşaldıktan sonra yan yana uzandık ve durup ona baktım. Yüzündeki rahatlama hissi ve şapşal gülümsemesiyle bana bakınıyordu. elimi başının altına atıp kendime doğru çektim ve dudaklarından yavaşça öpmeye başladım. Boşta kalan diğer elimle sırtına geçirdiğim tırnaklarımı yavaşça gezdiriyordum. Öpüşlerim uzadıkça salyalarım çoğalmaya başladı. Ama öpmeye de doyamıyordum ve o tam da bu sırada o "pasif gibi sevişiyorsun" dedi durup dururken. Hemen karşılık vermek yerine onun neden böyle bir cümle kurduğunu iyice anlamak için "şu an mı? yoksa genel anlamda mı?" dedim ve içimden de ona ne diyeceğimi, onun neden böyle bir cümle kullandığını düşünmeye başladım.  Ben saniyeden daha kısa bir süre içinde kendime zaman kazandırmak için onun bu cümlesine karşılık böyle sormuşken, o cevap olarak "yok genel anlamda" dedi ve ben zaten onun neden böyle dediğini anlamış, cevabını da içimde hazırlamıştım bile. Bu yüzden ona:
"haklısın. ama aslında sevişmenin aktif veya pasif gibisi olmaz. çünkü ben senin gibi sadece canım yarrak istediğinde erkeklerle beraber olmuyorum. gerçekten erkeklerden hoşlanıyorum ve bu yüzden senin gibi sadece yarrağı büyük erkek arayışına da düşmüyorum. çünkü ben hoşlandığım kişilerle beraber oluyorum ve dolayısıyla da böyle sevişmem çok normal. sen ise sadece sikilmek için bana geldiğinden dolayı, seninle tüm içtenliğimle sevişmemi, sana iyi davranmamı kaldıramıyorsun. çünkü canın sadece yarrak istiyor. arayışın sikilmekten başka bir şey değil ve bu yüzden öpülmek seni rahatsız ediyor" dedim. Bira sert gitmiş olmalıydım ki, bi anda bakışları dondu kaldı. Yüzündeki şaşkınlık izleri belli oluyordu. Ben son cümlemi söylerken, o da kendini toparlamış ve "haklısın" aslında dedi.

Sonra dışardan bir şeyler söyledik, yemekler geldi, yedik içtik, tekrar seviştik. Bu sefer gerçekten öpüşüyordu. Ama kendini zorladığı da belliydi. Bu yüzden dayanamadım ve "sırf götün daha iyi sikilsin diye numaradan öpüşme. içinden geldiği gibi öpüş. rahatsız oluyorum" dedim, güldü ve "peki" deyip sımsıkı sarıldıktan sonra öptü beni.
Gece uzadı gitti. Bir kaç defa daha seviştik, uyuduk uyandık yalaştık ve uyuduk uyandık bu sırada sabah oldu. Öğleye doğru "kendine iyi bak" dedi ve kalkıp eve gitti.
daha önce de buna benzer bir kaç durumla karşılaşmıştım ve şimdi daha iyi anlıyorum ki; insanlar sevilerek sikilmeye alışkın değiller.

10 yorum:

  1. Bu klasik bir döngü.... Şuan genç sadece sex istiyor, kafasını duvarlara vurması için yeterince zamanı var...

    YanıtlaSil
  2. Pasif bir gey olduğunu zırıl zırıl biliyordum zaten.

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca seninle neden kimse sevgili olmak istemiyor. Bu ilginç. Sen sanırım onlara sadece sex varsa ben yokum diyemediğindendir. Ya da sahiden insanları kendine bağlayamayan asosyal bi geysin. Ya da sahiden itici birisin. Belki de belkide işte...ciddi sorunların var bence

    YanıtlaSil
  4. ah. ben de istiyorm böyle sevişen birini. :)

    YanıtlaSil
  5. bi anda; öf çok öptün ya, hadi içime
    gir, artık sik beni dedi, bende boynunu öpmeyi bırakıp "olum seni
    sikmeye kıyamıyorum ki" dedim ve güldük.

    Aaaa çocuk baya romantizm bozucu kart taktırmış kendine. Ama sonrasındaki söylediklerinden sonra dedim ki, helal olsun! Ağzının payını vermişsin. Hıh :D

    YanıtlaSil
  6. adsız sende bir kuyruk acısı var gibi neden başka bir yerde kendni kaşıtmıyorsun?

    YanıtlaSil
  7. Adsız hayırdır din kardeşim? Kaşıntın mı tuttu?

    YanıtlaSil
  8. @adsız'cım pasif veya aktif olmam senin içinde bir önemi olmamalı bence. ama hiçuzatmadan sana şunu söylemeliyim ki; yorumlarında gösterdin ki acınılasısın ve ne kadar zavallı bir durumda olduğunun farkında da değilsin.

    ayrıca benimle sevgili olmak ne demek yaw. her hoşlandığım veya her benden hoşlananla sevgili olmak zorunluluğumuz mu var? sevgili iki ruhun mükemmel uyumuyla ortaya çıkar. ben de ilişkiler konusunda biraz fazla mükemmelliyetçi birisiyim. yoksa mış gibi yaparak ilişki yaşasam, ohooo şimdiye çoktan nikahı basmıştım. ama zaten yalan dolan içinde bir hayatım varkeni, bir de yalan dolanlı sahte gülücüklü bir ilişkiyi hiç kaldıramam. ayrıca evet asosyalim. keyfime göre yaşamaktan dolayı asosyalin en zirvesindeyim :))

    YanıtlaSil
  9. Bence aşk bu değil yok pasif değilsin falan bence asıl aşk kıyamamaktır herkesin anlayışı farklı elbette ama aşk başka bişey dokunamamak yada yanında sadece uyuyabilmek karşınızdaki kişi aşk kavramını ve duygu , hissetmek kavramını kaybetmiş.

    YanıtlaSil
  10. @adsız söylediklerin sadece senin aşk tanımlaman olur. herkesin aşk yaşayışı, tanımlaması farklı olabilir. bence insan sevdiğini sikebilmeli de veya sevdiğine kendini siktirebilmeli de..

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.