-->

04 Eylül 2013

marmara denizine yakışıklı adam mayası çaldım. ya tutarsa?

Geçen gün üsküdar'da gezinirken sahilde bir kaç kişinin yüzdüğünü gördüm ve hemen yanlarına gittim. İçlerinden biri iş güç sahibi kocaman bi adamdı ve vücüdü bayaa iyiydi, diğerleri ise 2 sarhoş, 3 tinerci ve diğer köşede balık tutmaya çalışan ihtiyarlardı. İhtiyarları boşverip yüzenlere odaklandım. Hepsi çok keyifli bir şekilde yüzerlerken, ben de tişörtümü çıkardım ve üstümdeki kot şortla öylece durup onları izleyerek güneşlenmeye başladım. Aradan bir kaç dakika geçince tinerciler "abii sende yüz" deyip durmaya başladılar. Ben "sonra yüzerim" falan diye cevap verince onlar sürekli ısrar ettiler ve bende en sonunda dayanamayıp "yüzmek isterim ama yanımda bir şey yok. o yüzden yüzemem" dedim. Ben böyle söyleyince yaşı en fazla 16 olan tinerci "abi donunla yüz, bir şey olmaz" dedi ve hepsi güldü bende "ama altımda donum da yok" dedim ve hepsi şaşırdı. Diğer tinerci "abi don giymiyor musun?" deyince, ben "yok. don giyinince canım sıkılıyor" dedim ve yine güldüler. Bu esnada iş güç sahibi adam geldi ve bizim muhabbet benim don üzerinden aldı başını gitti. Sonra bi ara toparlandık ve ben de iş güç sahibi adama iyice yanaştım. Biraz muhabbet falan ettik, karşıda oturuyormuş, canı çok sıkılmış ve kalkıp buraya gelmiş. Tam göz göze kaldığımız anlardan birinde tinercilerden biri yanıma gelip "abi sana kendi şortumu veriyim, onunla yüz" dedi. Ben de hemen atlayıp "tamam ver" dedim ve o gidip bi kenarda şortunu çıkarıp pantolonunu giydikten sonra getirip bana verdi. Ben de hemen kenarda duran tişörtümü alıp pipimi kapadım ve çocuğun şortunu giyinip büyük bir sevinçle denize atladım. Allahım suyu soğuk beklerken bir de sıcak çıkınca hepten kudurdum. Sonra hepsi atladı suya ve hep beraber eğlendik.

Bu durumumuz defalarca suya atlamalarımızla devam edip gitti. Sonra bi ara kenardaki basamaklarda oturan sarhoşların yanına oturduk ve gelip geçen kalabalığı izlemeye koyulduk. O esnada tinercilerden biri sigara sardı ve ilk olarak bana uzattı. İçmeyeceğimi söyleyince, cebinden normal sigara çıkarıp verdi. Sigaralarımızı tüttürürken sağdan soldan konuştuk. Biri gözünü sokakta açmış ve belki de sokakta kapatacakmış. Birinin aslında ailesi varmış ama ailesi onu kapı dışarı etmiş meğer, bir diğeri ise ailesinden kaçmış. Sarhoşlardan biri karısıyla kavgalıymış ve işsiz olduğu için bu aralar hep kavga ediyorlarmış. Evde kavga olunca adam eve gitmek istemiyormuş, çünkü bu gibi anlarda sokak daha huzurluymuş. Diğer sarhoş bir şeyler söyledi dinlemedim, çünkü iş güç sahibi adamın bakışlarını yakalamakla meşguldüm. Sonra bi ara yakaladım ve adamla uzun uzun bakıştık. Bakışmalarımızın uzun sürmesi üzerine, herkes daha konuşurken aniden kalkıp suya atladım. Benden sonra o da atladı. Biraz suda oyalandık. Yüzer gibi yapıp hep onu izledim. Sonra bu şekilde oyalanmakla bi sikim olmayacağını düşündüm ve artık gideceğimi söyleyip sudan çıktım.

Saat zaten geç olmuşmuş ve bu yüzden o da çıkacakmış. Ben sudan çıkarken o da ardımdan çıktı. Ben yine kenarda tişörtümle önümü kapatıp tinercinin şortunu çıkardım ve kendi şortumu giyinip çocuğa teşekkür ederek şortunu verdim. "Önemli değil abi, her zaman gel, biz hep burdayız" dedi. O esnada işgüç sahibi adam havlusuyla kurulanmayı bitirmişti. Havlusunu bana verip veremeyeceğini sordum, gülümseyerek "senin için sorun değilse, benim için hiç sorun olmaz" diyerek "al yaa istediğin gibi kullan" dedi. Bende teşekkür ederek aldım ve oramı buramı kurulayıp, tekrar teşekkür ederek verdim. Sonra biraz daha kenarda oturup sağdan soldan konuştuk ve bi ara tişörtümü giyinip kalkınca "ben gidiyorum artık" dedim ve gidip diğer elemanlarla tokalaştık.

Herkesle tokalaşmam bitmişti ki, iş güç sahibi adam da onlarla tokalaşmak için geldi ve tokalaştılar. Sonra biz onunla beraber iskeleye doğru yürümeye başladık ve iskeleye varıncaya kadar, birbirimize bir kaç saçma sapan soru sorduk. Sonra o bana "ben beşiktaş'a gideceğim" dedi, bende ona "yolun açık olsun" dedim, kabataş vapuruna bindim ayrıldık..

Ama güzel bi gündü. Hatta hep beraber boklu marmara denizi'ne atlayıp dururken, ben bi ara  "ya durun denize yakışıklı atayım, belki marmara denizi maya tutar" diye bizim iş güç sahibi adamı denize iterken video bile çekip instagram'da paylaştım. Sağolsun adam da kırmadı beni :) işte o video tıklayın!

11 yorum:

  1. O adam mı yakışıklı hahaha delisin ya sen

    YanıtlaSil
  2. ben böyle adamları seviyorum. bence gayet düzgün bi tipte. öyle kaşı götü kalkık concon tipleri pek sevemiyorum :(

    YanıtlaSil
  3. yalnız her gittiğin yerde böyle ilgi çektiğine göre ben senin de yakışıklı olduğunu düşünüyorum. en azından fotoğraftaki el seninse, elin güzelmiş. :)

    YanıtlaSil
  4. :) baba sen denize taş atmışsın resmen ya

    YanıtlaSil
  5. 3 gündür blogundaydım. Bir insan bu kadar mutsuz olamaz dedim durdum. Yazış tarzını biraz pucca'ya benzettim. Her neyse filan figan vıdı fıdı uzun lafı kısası : Mutlu olmayı hakediyorsun.

    AdlıAdsız.

    YanıtlaSil
  6. Yalnız adam bana çok çekici geldi nedense, beyaz, fit vücutlu, olgun ve temiz yüzlü. Adam bildiğin yazmış sana be hayat erkeği! Hayallerimdeki adam amk! Keşke ulaşabilecek bir bağlantın olsaydı. Ulan bildiğin alıcı gözüyle bakıyorum adama, buradan beni görüyorsa kendisine sabahlara kadar Chopin çalarım, piyanonun çekiçlerini vururum kıçına kıçına. Biraz abarttım. Neyse... Blogun akıyor.

    YanıtlaSil
  7. Haha hesabı buldum ama videoyu cık. Ve çok merak ettim var mı benim için bi iyiliğin

    YanıtlaSil
  8. Haha hesabı buldum ama videoyu cık. Ve çok merak ettim var mı benim için bi iyiliğin

    YanıtlaSil
  9. @adsız adam'dan izinsiz videoyu buraya yüklemiştim. sonra düşündüm taşındım ve yaptığımın yanlış bir durum olduğuna karar verince sildim videoyu. zaten ilk defa böyle bir şey yapmıştım ve içime sinmemişti.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.