-->

17 Eylül 2013

erkeklerin ağzına sıçayım, onlardan bana bi bok olacağı yok

Bu aralar canım şiddetli bir şekilde herhangi bir kadının saçlarını taramak, gözlerinin içine uzun uzun bakmak, aniden dudaklarına yapışıp kanatırcasına ısıra ısıra öpmek, doya doya sevmek, sarmak ve en sonunda da sikimle mek işi olsun istiyor.

Onunla beraber;  içinde cinsel içerikli şeylerin de olduğu aptal aptal olaylara kalkışmak istiyorum. Gece yarılarına kadar sokaklarda dolaşıp, çişim geldiğinde kuytu bir köşeye kaçıp işerken o da yanıma gelsin ve pipimi tutup beni işetirken, dudağımdan da masumca öpsün. Çişim bitse bile; pipimi de dudaklarımı da hiç bırakmasın. Hâlâ çişim varmış gibi öpüşmeye devam edelim istiyorum.

Sonra masumca bıraksın dudaklarımı, fermuarımı kapatsın "hadi gel, gidip denize girelim" desin. Gecenin bi yarısı her hangi bir yerde üzerimizdekileri çıkarıp denize girelim. Soğuk suyun içinde üşürken, ona "üşüdün mü?" dediğimde, yalan söylediğini saklamayarak "hayır" desin. Gözlerimin içine büyük bir sıcaklıkla bakıp onu dudağının orta yerinden hafifçe öpeyim.

Başkası yapsa asla gülmeyeceğim aptalca espriler yapsın bana ve ben dünyanın en komik esprisiymiş  gibi anıra anıra güleyim istiyorum.

Küçük narin ellerinden tutup sokaklarda saatlerce çekiştire çekiştire gezinmek istiyorum. Sonra yoruldum desin ve hemen bulduğumuz ilk köşeye oturup kalabalığı izleyelim, gelen geçen çiftlerin giyindiklerinin renk uyumlarına bakalım. Birbirlerinin ellerini tutuşlarını yorumlayalım, mimiklerindeki gizli mesajları birbirimize anlatalım istiyorum.

Bu aralar canım şiddetli bir şekilde her hangi bir kadının hayatına girip bir müddet orda sesli veya sessizce kalmak istiyor. Bedenimi de ruhumu da bir müddet kadınlar teslim alsın istiyorum. Bakalım erkeklerle olmayan aşk mevzularında, kadınlarla ne bok oluyor.
Gerçi kadın erkek hepimizin aynı bok olduğunu biliyorum, ama işte insan mutlu olmak adına her şeyi denemek istiyor be. Çünkü bu ara; sanki duygusal anlamda hep erkeklere odaklandığım için ve aşkı sadece bir erkekle aradığım için "gerçek aşkı mı kaçırıyor muşum" gibi hissediyorum. Belki de aşık olacağım kişi bir erkek değildir, bir kadındır. İşte bu ara hep bunu ve bir çift memeyi düşünüyorum.


22 yorum:

  1. oha hayat erkeğinden müthiş ve kestirilemez bir dönüş..ŞA-ŞIR-DIM !

    YanıtlaSil
  2. hmmm... daha önce bi kadınlar cinsel ilişkiye girdin mi? yada duygusal anlamda bi yakınlaşma yaşadın mı?

    YanıtlaSil
  3. bu arada yeri gelmişken... kahrolsun bağzı erkekler...

    YanıtlaSil
  4. Hhahahhah sahiden güldüm gene he:) sana kadınlarla ilişkin olamaz, dediğim için mi böyle dönül yaptın kadınlara:) bak canım, ben de biseksüel biriyim. devamlı erkek ya da kadınla olmuyorum. sadece birisine saplanmıyorum. ama mesela küçükken karşı cins gibi hareketlerim olduğunu bana kimse söylemedi ve bu yuzden dayak da yemedim.ne uzucu ki sen bunlar için defalarca ağbinden dayak yedin. bunları yazılarında okudum. biseksüel bi adam hiçbir zaman karşı cinse ait seylerle doğmaz ve bu şekilde hareket etmez. ben gene iddia ediyorum ki sen tam bir homofobik ibnesin!uzgunum ama böyle. oyuzden de kendinin de bir zamanlar siteye yazdıgı gibi ''herkese yalanlar söylüyorum, zaten blog yazarı olmak için ıyı yalanlar yazmalısın'' diyen de ebem değildi dimi hahah seni kırıtık ibne

    2. istiraf ;: sen kadınlardan iğrenen ve onları kıskanan homofobiksin:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsiz arkadas biraz agir konusmus olsada biraz da hakvermeden edemedim

      Sil
  5. ama bunları sana hakaret olsun diye yazmıyorum canım. sen rahat konuşmayı sevdiğinden öyle yazdım. ben seni gey biliyorum ve öyle seviyorum. olmayan takıları oldu diye yazma yeter canım. öptümmmmm

    YanıtlaSil
  6. bence hadsizleşmeye ve bayağılaşmaya gerek yok. burası hayat erkeği'nin blog'u ve kimsenin hakaret hakkı da yok.

    insanlar değişkendir hayat dinamiktir statik değerlerle hayatı kodlayamazsınız. kalıpları çıkarın hayatınızdan. "kimliklerle" ancak hapsolursunuz hayata geniş bakın ve insanları yargılamayın. kimlikler kuşatıcıdır. bizler her güdüyü içimizde barındırırız hayat erkeği bunu yaşamak istiyorsa yaşasın ona bu konuda tek sözüm yok.

    YanıtlaSil
  7. @kayraz erkekler kahrolmasın, düzelsinler :))

    @adsız sen kimsin, seninle ne zaman konuştum hatırlamıyorum. hadi konuşmuşsak bile; ciddi ciddi sırf sen bana kadınlarla ilişkin olamaz dediğin için böyle yaşayacağımı sanmıyorsun değil mi?

    Yani; ben tanımadığım biri bana bir şey söyleyecek ve kalkıp onun söylediğinin tersini yaşayacak kadar salak mıyım ki, böyle yaşıyım.

    Ayrıca bu konu öyle inada bindirilecek bir konu değil, yani sen bana dedin diye kalkıp "aaaa ben kadınlarla ilişki yaşarım" denilip yaşanılmaya çalışılmaz. Hatta bu yazımdan bunu düşünüyorsan kesin gerizekâlının tekisindir ve seninle de ya bir sefer konuşmuşumdur, yada sen ortaya atılıp mal mal fikrini dile getirmişsindir. Çünkü senin düşünceden insanlarla muhatap olmayı uzun zaman önce bıraktım. bunu kendim için değil, senin için yapmışımdır. Çünkü cidden beynin hepten yansın istememişimdir.

    Ama yok bu lafları sırf kendi yaşadıkların üzerinden yola çıkarak söylüyorsan, yine de şunu söyliim; cidden gerizekâlısın. yani öyle böyle değil. şiddetli bir gerizekâlılık var sende. tedavisi de mümkün değil.

    yine de haklı yönlerin yok değil; mesela homofobik olduğum konusunda haklısın. ama bu homofobikliğim eşcinselliğe değil, eşcinselliğini pazarlayanlara karşı. evet bu anlamda bakarsan cidden homofobiğim.

    Kadınlardan ise iğrenmiyorum. Kadınları severim. Cidden çok severim ve bu aralar kadınları cinsel anlamda da çekici bulmaya başladım. üstelik sadece sikişmek için değil, flörtleşmek için, sevgili olarak zaman geçirmek için, kısacası her anlamda çekici buluyorum.

    son olarak ise; beni gey olduğum için sevmeni istemiyorum. beni insan olarak sevmeni istiyorum. eğer beni kafanın içinde bir kalıba uyduğum için seviyorsan siktir git ve birini sırf insan olduğu için sevmeye başladığın zaman gel.

    çok sinirlendim sana. saçmalamışsın ve beni de saçmalatıyorsun.
    çünkü insanlar değişirler. hele ben sürekli değişirim. öyle böyle değil. çok hızlı değişirim ve bunu bazen ben bile çok sonradan farkederim. ha bu arada erkeklerle sex yapmaktan asla vazgeçeceğimi sanmıyorum. çünkü dünyadaki en güzel şey bence; yarraktır. kalkık veya inik (ama çirkin yaraklar değil ıyyy çirkin yarraklara hayır.)

    YanıtlaSil
  8. ben burada hakaret yapmadım sadece ironi bulduğum konuları açıkladım. ayrıca sensin gerizekalı. insanlara hakaret edeceğine duzgun yorumlar yapmalısın. iyi o zaman devamlı seni övek yaa biz

    YanıtlaSil
  9. @adsız kimsenin beni övmesine ihtiyaç duymuyorum. yaklaşımın bayağıydı ve bende senin anlayacağın dilde konuştum. konuşmaya da devam edeceğim.

    ayrıca mantıken bakarsak; gerizekâlı bir hakaret değildir, senin beni homofobik bir gay olarak tanımlaman gibi, ben de seni gerizekâlı olarak tanımlıyorum. çünkü aklın söylediğim şeyi almıyor :ahahahaha

    YanıtlaSil
  10. senin yazılarını okuyup sana yorum yazıyoruz bu yaptığın çocukça şeyler. sana ahahahah. iyi ben gerizekalı olsam sen de akıllı ol hahah hadi ben senin bloguna daha gelmem.

    YanıtlaSil
  11. @adsız kusura bakma ama annem babam bile beni dünyaya getirdikleri için, ben kendimi onlara karşı borçlu hissetmezken ve ailevi bağlarımı siktir edip, hayatımı sikimin keyfine göre yaşarken; senin burda iki kıytırık yazı okuycan, yorum yapcan diye, el üstünde tutup ninni mi söylememi bekleme.

    okumuycaksan okuma, okuyacaksan ve yorum yapıyorsan bende karşılığını veriyorum.

    bloguma bi daha gelmeyecekmiş. la bugüne kadar geldin de sana ne kattım, bundan sonra gelmezsen ne kaybedeceksin? (ondan sonra gerizekâlı diyince kızıyorsun. la olm aklınızı başınıza alın, mallaşmayın.)


    YanıtlaSil
  12. düşündümde hakikaten yaşadığın her şeyi haketmiş bi ibnesin. pucca ya özenen geysin ahahahah

    YanıtlaSil
  13. @adsız aklında olsun; düşünmen için, birinin senin ağzına sıçmasına gerek yok. sadece düşünerek yaşa yeter. inan böyle daha mutlu olacaksın.

    ayrıca iyi kötü yaşadığım ne varsa hepsi benim o anki kararlarımla yaşanıldı. yine de hepsine sahip çıkıyorum ve iyiki de yaşamışım diyorum. çünkü beni ben yapan yaşadıklarımdı. allhu ekber :asdhasjdajksd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gay ben de nin ismini nasil buldugunu anlamama yardim ettigin icin saol

      Sil
    2. Salak mısın, yoksa yazılarından yola çıkarak ben mi öyle düşünüyorum Adsız? Illa bayağılaşacaksan, kaybol git ötede bayağılaş.

      @hayat erkeği, yorum yazacaktım ama bu dengesizin yorumlarını okuyunca sinir katsayım tavan yaptı. Sori.

      Sil
  14. Bunu denemek için mi yapacaksın yoksa "gerçekten" istediğin için mi? Sanırım asıl sorulması geren bu,yazında yapman gereken ve isteklerin birbirine girmiş gibi

    YanıtlaSil
  15. @günlüğüm gerçekten istediğim için yapacağım. sonuçta aşkı tek bir bedene hapsetmeye gerek yok diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  16. ben de her hayal kırıklığına uğradığımda "bir kadınla evlenecem" diye tuttururdum. :) ama sonuçta yine bir erkeğin koynu bana daha güzel gelirdi. sen çok hayal kırıklığına uğradın ama bunun çözümü kadınlarda mı, tabii bunu en iyi bilecek olan sensin. bence erkeklerle ilişkinde temel bir tanlış var senin, biraz ara versen ne iyi olur, aşk arıyorsun, öyle kolay bulunan bir şey değil. :)

    "adsız"a: hocam "dahi anlamındaki de'ler ayrı yazılır, biraz dikkat...

    YanıtlaSil
  17. Şimdi diğer adsızlar ile karışmasın, ben yeni yazıyorum adım Volkan. Malum mesaj yazmak için ya adsız seçiliyor veya var olan mail adresiniz kolayı bu olduğundan bütün adsızlar aynı kişi olmasın deyü.

    Kadınlarla ilişki hayal etmek, bir çok gayin çocuk istemesi kadar gereksiz ve saçma. Çoğu haftanın bir iki gününü başka veya aynı hemcinsinin yatağında geçirirken ve henüz hayatta bir aile kurmayı bırakın çift olup sevgili bile olmayı başaramamışken bir çocuğun sorumluluğunu hangi yüzle almaya kalkarlar bilmem, o çocuk için gay bir babanın nhe zor bir yük olacağını idrak etmekte güçlük çekiyorlar.

    Kadınlar ile ilişki de böyle, sen bir kadını sırf erkeklerden yüz bulamadın veya umduğunu bulamadın diye ilişkiye davet etmeyi düşünüyorsun da kadınlar da aptal değil ki. Hiç bir kadın bir gayi veya biseksüeli ilişkide normal karşılayıp ilişkiye başlamaz. E, bir sevgiliye hayatın boyu yalan söyleyebilir misin? Ya da o senin erkeklere bakışından gay olduğunu anlamaz mı? Anlar tabii hem de öyle bir anlar ki. Kendisinin anladığını kız arkadaşları da anlar ve bu yüzden gay bir sevgilim var demeyi aklından geçiremez ve buna cüret edemez. Bence kimseyi bu işe bulaştırma çıktığın yolda devam et, iki meme, bir am bir süre sonra sana zaten yetmeyecektir. Kızın ayağını, kolunu, parmaklarını emmekle de sen mutlu olmayacaksın belli. Yakında doğum günlerinde erkek iç çamaşırları alıp kızın saçını da üçe kestirmeye kaltığında kantarın topuzu kaçar zaten. Erkenden ikilese iyi olur her kızın senin yanından. Sadece arkadaş olurlar onlar sana.))

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.