-->

31 Temmuz 2012

Herkes bana ondan ayrıl diyor, oysa onu sevdiğimi ben dahil kimse bilmiyor

Geçenlerde öküz herif'le yaşadığımız ayrılma krizinden sonra, o tatile gitmiş ve geldiğinde de tekrar barışmıştık. Barışmamız biraz sulu göz olan benim içimdeki tüm pisliği, zehri ona söylememden sonra olunca kendimi kuş gibi hissetmiş ve son sürat tekrar görüşmelere kaldığımız yerden devam etmeye başlamıştık. Yalnız şu da varki, barıştıktan bu yana günde 3 posta kavga etmesek olmuyor. Kavga etmeye bu kadar bahane nerden bulduğumuzu bende bilmiyorum. Ama bi bakıyoruzki inanılmaz bi kavganın içindeyiz ve küfürler havalarda uçuşuyor.

Onla kavgalarımızı seviyor gibiyim. Zaten geçen o da "kavga etmekten niye bu kadar hoşlanıyorsun anlamıyorum, güzel güzel geçinsek, kavga etmeden günümüz geçse olmaz mı?" diye sordu. Bende o an yine başka bi kavganın içinde olduğumuz için "öfff bana böyle laflarla gelme. sanki kavga etmek için yanıp tutuşan benim" deyip geçiştirdim ve ağzımda yarım kalan küfrü tamamlayıp tekrar kavgamıza devam ettik. Hayır yani durup düşününce ve hele bide kavgalarımızın konularına bakınca yemin ederim kendi kendime utanıyorum. Ne kaprisli ne pislik biriymişim daha iyi görüyorum. Bide millete "ya hepppppiniz kaprislisiniz ben değilim" diye hava atardım. He hey yavrum hey. Kendi götümden haberim yok, milletin götünü kokluyorum.
Yalnız o da bana iyi sabrediyor. Ben onun yerinde olsam kendime çoktaaaan siktiri çekerdim. Yani cidden öyle valla. Bence bana tahammül etmek Eyüp Sabrı ister, yoksa başka türlü sabredilmez.

Bide kavga esnasında o hemen sessizleşiyor, hemen susuyor ve ben taramalı tüfek gibi dırdırdırdırdır konuşuyorum da konuşuyorum. O da öyle boş gözlerle bana bakakalıyor. Sonra ben onun böyle sessiz kaldığını görünce ya susma cevap ver bana diye üsteleyip, diğer kavga konusunu bitirmeden, bi başka kavga konusu açıyorum ve bu sefer de "sen zaten hep susuyorsun, ne düşündüğünü hiç bilmiyorum, hiç konuşmuyorsun, içindekileri söylemiyorsun, konuş benimle susma" diye başlayıp devam ediyorum. O da boş boş bana bakıp susmamı bekliyor. Ben susunca da "bitti mi" diye söylenip hiçbi şey olmamış gibi yolumuza devam ediyoruz.

Örneğin dün de iftar edelim diye buluşacaktık. Ben saat 4 gibi onu aradım ve o "iftardan 4-5 saat önce buluşup ne yapcaz" dedi ve ben bozulduğum için de "haklısın. peki. sonra görüşürüz" deyip telefonu kapadım. Sonra iftara yakın o aradı ve buluştuk ama bende de çıt çıkmıyor. O da benim kızdığımı bildiği için beni sarıyor, öpüyor, kalabalığın içinde elimi tutmaya çalışıyor falan ama bende çıt yok. O bana böyle davranınca da, bende bi yandan içimden "ulan millet şimdi Ramazan'da iki ibneyi elele görürse siker valla" deyip bu yüzden de uzak durmaya çalışıyordum ve zaten sebep bu olmasada, bi ara dayanamayıp ona "bana dokunmanı istemiyorum, çünkü bana kendimi değersiz hissettiriyorsun" dedim ve o da "tamam" deyip dokunmadı. Sonra bi yerde oturduk, o gün iftarı ısmarlayan ben olduğumdan dolayı, içimden "alttan alayım biraz" deyip gittim menüleri falan alıp geldim, iftarımızı açtık ve biraz komikli şeyler anlatıp güldük falan derken, sonra da yine ne olduysa başladık kavga etmeye. İçimdekileri yine kustum ve o yine sustu. amcık hep kızdırıyor, hem de susuyor ve o sustuğu zaman bende hepten deli oluyorum ve ver allah ver, ver allah ver ağzıma ne gelirse söylüyorum. sonra baktım onun beni taktığı yok bende sustum hiç konuşmadım. Sonra mekandan çıkıp arabaya bindik ve yine hiçbi şey olmamış gibi sağdan soldan gerekli gereksiz konulan hakkında konuşmaya başlayıp barışmış olduk.

Bide onunla aynı evde yaşama düşüncemiz var. O, şu an ailesiyle beraber aynı apartmanda kendi evinde yaşıyor ve bu yüzden ben hiç ona gidemiyorum. Durum böyle olunca da, ondan bana taşınmasını söyledim. "Aynı evde yaşar gideriz" dedim o ise "bilmem" falan filan deyip durdu. Ama bu konuyu da çok sık konuşmaya başladığımız için, yakında bana taşınacağından eminim. Sonra da her gece ver allah ver, ver allah ver :p

5 yorum:

  1. -İğrenç olcak biliyorum ama sana sabredilmesini istiyorsan karşı tarafa ''Eyup Sabri'' kolonyasından ver. İşe yararsa bana da söyle...

    -Kavga sırasında bir tarafın alttan alması güzel.Lakin susup cevap vermemeleri,sakin, cool halleri beni kanser ediyor.Sanki duvara konuşuyorsun...

    -Aynı eve çıkınca herşey nedense benim ilişkilerimde boka sarıyor.Umarım sen mutlu bir birliktelik sağlarsın...En azından ver küsküyü ver durumları belki renk katar birlikteliğinize.

    YanıtlaSil
  2. bu sevgili nasıl dayanıklı bir insanmış öyle.. şaştım kaldım. adama hiç bana dokununca kendimi değersiz hissediyorum denir mi yaa? ve o da dokunmadan yanında duruyor.. kıyamam vallahi acıdım ona...

    birazcık olsun iyi davran yaa :) o da bir insan

    YanıtlaSil
  3. Yazdiklarini okuyorum da "Hayat Erkegi" dakikan dakikani tutmuyor:) Ne guzel yazmissin "ben olsam kendime siktiri cekerdim" diye. Madem boyle oldugunu dusunuyorsun, sen de alttan al be adamim.

    3 gunluk Dunya, bak adam sana bir sekilde yaklasmaya calisiyor, neden hep tirnaklarini gosterip hem kendini hem sevdigini kanatiyorsun? Sonra nasil uzuluyorsun, satir aralarinda okuyorum.

    Kendine de sevdigine de bu iskenceyi cektirme. Bak sen de goruyorsun "dir dirin sonu yok". Dua et ki adam seni sallamiyor ve susuyor, yoksa hic konusamazsiniz.

    Ayni evde yasama konusuna gelince, eger boyle kavgali gurultulu bir sekilde ilerliyorsa iliskiniz ayri kalmaniz daha mantikli derim ben. Ayni evi paylasinca birbirinizi daha cok tuketirsiniz. Yormamak yorulmamak icin arada gelip kalmasi daha guzel olur. Tabi bunlar benim dusuncelerim, hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar uzun zaman olmus seni okuyamayali. Takipte oldugun icin okunmaman seni unutturmadi... Ha bugun okurum ha yarin okurum diye diye gecti gunler. Diye diye degisti ulkeler, insanlar...  Hatta ben bile degistim iklimlerin yani sira, seni okuyamadigim zamanlar... Sen de ayni kalmamis, degismissin!..

    Yok efendim bu otobus fazla sallaniyor! Yok efendim burada yol bozuk! Yok efendim bu yol da cok kivrimli demekten sadece seni degil, daha neleri neleri okuyamamisim meger!

    Son 16 yazini bir cirpida, karayip kiyilarinda bir minibusun icinde tingir mingir giderken okuyuverdim. Hemen notumu alayim, internet bulunca yorumumu yollarim dedim...

    YanıtlaSil
  5. Cok güzel yaziyorsun kiskanarak okuyorum harikasin. Bazen düsünmüyorumda degil hani sen öyle siradan bir insan degilsin digerlerinden ayiran br özelligin var kendini anlatis seklin ifade edebilme kabiliyetin sen tanidik birimisin de biz seni bu hayat_erkegi olarakmi taniyoruz???

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.